Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A legtobb rasszista ember...

A legtobb rasszista ember alatalaban semmire sem vitte az eleteben azert gyuloli onmagat masokban?

Figyelt kérdés
Nekem az a tapasztalatom, hogy a tanult emberek kozott, kevesebb a fajgyulolo nem?

2013. jún. 1. 16:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
97%

Nálunk pont a rokonság legjobban kereső része hozza fel legjobban a cigány meg zsidó témát. Csak annyi, hogy egy tanult ember normális érvekkel, és kerek mondatokban tud erről beszélni, és nem csak "mocskos zsidózni".

Meg azért van különbség az ész nélküli rasszizmus és a rossz tapasztalat között is.

2013. jún. 1. 16:50
 2/17 anonim ***** válasza:
81%

Kedves kérdező, szerintem meg már az is eleggé fura, hogy ha valakivel nem értesz egyet, akkor szerinted az már rögtön:

- nem vitte semmire az életben

- gyűlöli önmagát másokban

- nem tanult ember

Ezt hívják diszkriminációnak, csak ezt te nem faji alapon műveled. Mitől lennél különb?

2013. jún. 1. 16:50
 3/17 anonim ***** válasza:
74%
Hát igen. Nézd meg mi lett Dániel Péterből.
2013. jún. 1. 17:02
 4/17 anonim ***** válasza:
63%
Én nemesi származású, tanult ember vagyok. Nem szeretem a cigányok és az egyéb feketék többségét, mert törnek-rombolnak, szaporodnak, mint a tetvek. És a cigányok, zsidók is ugyanúgy lehetnek rasszisták. :)
2013. jún. 1. 17:25
 5/17 anonim ***** válasza:
51%
Csak az nem rasszista aki még nem élt cigányok között ez nem iskola kérdése
2013. jún. 1. 17:26
 6/17 anonim ***** válasza:
61%

Látom a cenzúramesterek itt jártak és töröltették a hozzászólásomat.

Jót tenne minden ilyennek, mint a kérdező 2 hét Tiszabői üdülés.

2013. jún. 1. 17:30
 7/17 anonim ***** válasza:
70%
A rasszizmus legtöbbször tapasztalatból fakad és nem tanultsági vagy gazdasági okokból jön létra...
2013. jún. 1. 17:46
 8/17 anonim ***** válasza:
45%
A legnagyobb rasszisták maguk a zsidók, még szavuk is van a nem zsidókra. Egyébként pedig sokan tapasztalat árán lesznek azok, mint például azok a vállalkozók itthon, akiket a zsidó cégek nem fizettek, vagy késedelmesen fizetnek ki, mert tipikusan ezek a cégek nem fizettek. És még lehetne sorolni a példákat.
2013. jún. 1. 18:35
 9/17 anonim ***** válasza:
54%
Aki ismeri a cigányokat,meg a zsidókat,az egyértelműen rasszista.5 diplomával is,meg 3 osztállyal is.
2013. jún. 1. 18:40
 10/17 anonim ***** válasza:
62%

A cionista zsidók rasszisták, sokra vitték az életben, gazdagok, hatalmuk van a pénz fölött és sok-sok ember fölött.

Ezt mivel magyarázod?Nem vitték semmire?Dehogynem, csak negatív irányba.

Szóval a kérdésed mehet is a kukába.

2013. jún. 1. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!