Miért akarja bezáratni a józsefvárosi kínai piacot Kocsis Máté polgármester?
Talán gondolhatna a VIII. kerület és a főváros szegény lakosaira is, akik csak ott tudnak megvenni egy csomó alapvető ruhát, élelmiszert. Vagy ha annyira muszáj bezárni, miért nem gondoskodik valami más hasonló árszínvonalú lehetőségről? Az engem nem győzött meg, hogy közbiztonsági és adóhatósági problémák vannak. Egyrészt én teljes biztonságban éreztem ott magam, másrészt egy olyan országban, ahol a világon a legmagasabb az áfa és adók, vegyék tudomásul, hogy ezeket az emberek egyre nagyobb tömege nem tudja megfizetni. Se a kereskedők, se a vevők.
Szerintem valahol ertheto, hogy bezarjak a mar emlitett dolgok miatt. Aki pedig raszorul, az nem szegyell bemenni egy turkaloba, hogy negyed annyiert, mint a piacon, minosegibb aruhoz jusson.
Ami elgondolkodtat, hogy hosszu idok ota megy ez a huza vona es ennyi ido alatt nem sikerult a rendeszetnek helyre tenni az ott levo allapotokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!