Nincs végzettséghez kötve,bárkiből lehet Polgármester aki összegyűjt megfelelő számú ajánlószelvényt,majd a választáson megválasztják az emberek.
2012. máj. 31. 10:10
3/10 anonim válasza:
így van.én már indultam választáson egy kis faluban de csak 60 szavazatot kaptam:D
2012. máj. 31. 10:11
4/10 anonim válasza:
Sok szavazat kell hozzá, semmi más.
2012. máj. 31. 10:27
5/10 anonim válasza:
18 éves
Magyarországon állandó lakhely
Magyar állampolgár
(vagy EU-s állampolgár)
(vagy bármilyen más állampolgár aki Magyarországon menekültként, letelepedettként, bevándoroltként él)
+
Sok-sok szavazat
Ja és nem lehet köztartozásod, nem állhatsz közügyektől eltilás alatt, normálisnak kell lenned (legalább papíron) :)
2012. máj. 31. 10:56
6/10 Shai-Hulud válasza:
Írástudónak viszont nem kell lenned, az nem feltétel...
Tiszta röhej!
2012. máj. 31. 11:04
7/10 anonim válasza:
Komoly, hogy végzettség egyáltalán nem kell? Szavaznátok rám függetlenként, ha XI. kerület polgármesterének jelöltetem magam? :D Legyünk polgármesterek, vegyük át az irányítást!
Amúgy leginkább kapcsolati tőke kell hozzá szerintem. Nem véletlenül kötődnek a polgármesterek pártokhoz többnyire.
2012. máj. 31. 11:44
8/10 anonim válasza:
a kisebb településen ha nem is maga a polgármester de a képviselőtestület tagjai nagyrészt a kocsma menői közül kerülnek ki.de tényleg így megy ám gyakorlatban.nem az számít hány nyelven beszélsz meg van e diplomád,a leghatásosabb ha kampányidőszakban fizetsz néhány kört
2012. máj. 31. 12:12
9/10 anonim válasza:
#8!
Tökéletesen egyetértek..Bár én abban is kételkedem hogy szabályosan számolják e össze a szavazatokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!