Hasznos lehet, ha önkormányzati választásokon induló polgármester facebook profilt csinál magának, amin keresztül a fiatalokhoz próbál szólni, eljutni?
Két hét múlva lesznek az önkormányzati választások Romániában, és barátom független jelöltként indul a polgármesteri tisztségért!
Függetlenként, mert bár már 3 magyar párt is van Erdélyben,(ugye, hogy azt a kevés magyart is osszuk meg) sajnos semmi sem szent nekik csak a pénz és a hatalom!
Olcsó emberek!!!
És mivel idősebb korosztályba tartozunk, kíváncsi lennék a véleményetekre,fiatalok véleményére!
Az építő kritikát és értelmes hozzászólásokat és véleményeket előre is köszönöm!
Igen.
Természetesen.Mert ma ez már természetes.
Hirdetni kell ,hogy van facebookja és oda ki is rakhatja az elképzeléseit és lehet vele akár vitatkozni is ha érvekkel közelednek ,persze indulatok nélkül.
Talán még nem késő...
Mert az Észak-Afrikai forradalmak sem két hét alatt szerveződtek a Facebookon.
Csak azt nem értem, hogy miért kell még függetlenként is indulni amikor így is túl sok párt van annak a kevés magyarnak a megosztására?
Le kéne játszák először egymás közt.
Ha rajtam állna egy előválasztáson megméretném egymásközt a magyar pártokat és a győztes képviseli , a helyi és országos választásokon a magyarokat 4 évig .
4 év múlva pedig ismét eldől ,hogy melyik magyar párt induljon annak függvényében mennyire elégedettek az addigi győztes tevékenységével.
hasznos lehet, csak ne próbálja erőltetetten utánozni a fiatalok nyelvezetét, mert csak kiröhögik
szerintem ha lájkolja a neki tetsző filmeket, sorozatokat, zenéket (újabbakat, amiket a fiatalok is ismernek) akkor szimpatikus ember benyomását keltheti
Az első hozzászóló kérdésére reagálva, nem a választó körzetemben van rajtam kívül még 3 magyar jelölt!
Mi nem megosztást hanem összefogást, békét akarunk, párthovatartozástól függetlenül, függetlenként!!
Amúgy meg nálunk tökéletesen észrevehető, hogy az RMDSZ az az MSZP erdélyi pártja, az ERDÉLYI MAGYAR NÉPPÁRT az ORBÁNÉ, az MPP-nél pedig megfigyelhetők a JOBBIK irányvonalai!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!