Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért akkora gond egy új...

Miért akkora gond egy új kínai piac létesítése a Pólus/Ázsia Center mellett?

Figyelt kérdés

Én nem értem, ha egyszer az emberek nagy része csak ezt tudja megfizetni, miért kell a kínai piacokat üldözni, bezárni, nem engedni. Itt is a XV. kerület fideszes polgármestere a gépek elé akar feküdni.

[link]

2013. febr. 10. 22:11
 1/9 anonim ***** válasza:
66%

Azért egy második józsefvárosi piacot had ne építsenek már!

Az a hely volt a mocsok maga. Most Indiát építünk, vagy új Magyarországot?

2013. febr. 10. 23:26
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
Egyszerű a válasz . Mert a pénz nem Magyarországon forog , hanem ki viszik Kínába és ezzel az államot rövidítik . Mivel az államnak kevesebb pénze lesz ezért még több adót fognak szedni tőlünk .
2013. febr. 10. 23:27
 3/9 anonim válasza:
83%

Kedves kérdező!

Te örülnél ha a modern, újépítésű lakóparkod mellé egy lepukkant, kínaiaktól, és "igányoktól" hemzsegő lepratelep épülne?

ÉN NEM!

2013. febr. 10. 23:30
 4/9 anonim ***** válasza:
76%
Nézd meg a régi kínai piacot. Akarsz még egy olyant? Ha igen, akkor nem vagy normális.
2013. febr. 11. 00:04
 5/9 anonim ***** válasza:
72%

"Azért egy második józsefvárosi piacot had ne építsenek már!

Az a hely volt a mocsok maga. Most Indiát építünk, vagy új Magyarországot?"

Tökéletesen egyetértek, viszont a fideszes Új Magyarország semmivel sem különb Indiánál.

2013. febr. 11. 05:54
 6/9 A kérdező kommentje:
Én is az 5-össel értek egyet, de mindegyik válasz hasznos, mert látom belőle, hogy miért nem tetszik talán sokaknak. Én azt mondom, hogy aki olyan szegény, mint mi, az ne legyen finnyás. Többet árt, ha valamilyen szépészeti megfontolásból elzárjuk a szegényeket attól, hogy ők is hozzájussanak pár alapvető dologhoz.
2013. febr. 11. 08:27
 7/9 anonim ***** válasza:
87%

A Pólus egész normális hely, a volt orosz laktanyát is szépen rendberakták, az Ázsia Center is aránylag kultúrált, erre most beraknának egy ilyet a közepébe?

[link]

Hát nem tudom, nekem nagyon nem kellene.

2013. febr. 11. 11:23
 8/9 anonim ***** válasza:
76%

1. mert adót csalnak, és közvetve TÉGED, és ENGEM rövidítenek meg

2. mert a fa...kabátomnak se kell egy ilyen lepukkant retektanya Budapestre

értsétek már meg, a Fidesznek kell X ezer milliárd forint adóbevétel évente - ha ezek a retkek nem fizetnek adót, akkor Eltolcsy kitalál 20 új adónemet, amit TE fizetsz be

húúú de f*sza lesz...

2013. febr. 11. 11:38
 9/9 anonim ***** válasza:
93%
Én sajnálom hogy bezár a józsefvárosi piac jó hely az én sokszor járak oda.
2013. febr. 13. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!