Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért akarja bezáratni a...

Miért akarja bezáratni a józsefvárosi kínai piacot Kocsis Máté polgármester?

Figyelt kérdés

Talán gondolhatna a VIII. kerület és a főváros szegény lakosaira is, akik csak ott tudnak megvenni egy csomó alapvető ruhát, élelmiszert. Vagy ha annyira muszáj bezárni, miért nem gondoskodik valami más hasonló árszínvonalú lehetőségről? Az engem nem győzött meg, hogy közbiztonsági és adóhatósági problémák vannak. Egyrészt én teljes biztonságban éreztem ott magam, másrészt egy olyan országban, ahol a világon a legmagasabb az áfa és adók, vegyék tudomásul, hogy ezeket az emberek egyre nagyobb tömege nem tudja megfizetni. Se a kereskedők, se a vevők.

[link]

2013. jún. 16. 12:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
41%

"Szóval vettél egy törvényileg tiltott, illegális dolgot, nem "normálisat".

De miért állsz itt meg? AK-47-d nincs? Vagy csak egy MP5? Netán kokain?"

Ugyan ,inkább büntessenek meg a rendőrök,minthogy elvágják a torkomat éjjel vagy kiraboljanak a "sötétek".

Nem rajongok a lőfegyverekért túlzottan.Ez sokkoló pedig nem öl.

Kokain?Nem élek vele és a hasonló szerekkel.

2013. jún. 16. 14:00
 12/21 anonim ***** válasza:
Hát pedig általában a keménykedő gyerekeknek vágják el a torkát, akik a "normális" sokkolójukkal akarják megmutatni ki a faszagyerek.
2013. jún. 16. 14:44
 13/21 anonim ***** válasza:
78%

"Hát pedig általában a keménykedő gyerekeknek vágják el a torkát, akik a "normális" sokkolójukkal akarják megmutatni ki a faszagyerek."

Ez igaz lehet bizonyos esetekben, de nem feltetlenül. Engem a Boraroson akartak lehuzni fenyes nappal a kettes megallojaban, kessel. Termeszetesen mindenki csak elforditani tudta a fejet, segiteni nem segitett volna senki. Aztan elovettem en is a kest, ugyhogy a tezstvirek fel is adtak a dolgot.

2013. jún. 16. 14:49
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
az a baj ezekkel a kamu sztorikkal hogyha valaki egyszer tényleg ilyen helyzetbe kerül és felbuzdulva a "sikertörténeten" előveszi a kést simán bele fogják állítani...
2013. jún. 16. 14:55
 15/21 anonim ***** válasza:
25%

"Hát pedig általában a keménykedő gyerekeknek vágják el a torkát, akik a "normális" sokkolójukkal akarják megmutatni ki a faszagyerek."

Nem vagyok az a fajta.

Letudom sokkolni a támadót ameddig kereket oldok.

Semmiféle maradandó károsodást nem szenved ,csak egy kis ideig harcképtelen lesz ,ez az idő elég arra ,hogy csendben távozzak.

A magyar szabvány sokkolók nagyon gyengék , épp csak megcsikizik az ember.

2013. jún. 16. 14:59
 16/21 anonim ***** válasza:

Hát mert majd szerinted megvárják hogy elővedd a sokkolódat meg élesítsd meg ilyenek? Meg ha el is tudod sütni, szerinted legközelebb nem fognak rád emlékezni?

Látszik, hogy sosem kerültél még valóban éles helyzetbe...

A lehető legjobb megoldás nem a hősködés, hanem a minél előbb olyan helyre kerülés ahol sok az ember, ugyan is nem buszmegállóban zsebelnek délután a keletinél, hanem kihalt helyeken.

2013. jún. 16. 15:04
 17/21 anonim ***** válasza:

"Látszik, hogy sosem kerültél még valóban éles helyzetbe..."

Hogyne kerültem volna.

Nem emlékezhettek rám , mivel egy olyan városban történt ahova nem járok ,csak egyszeri alkalom volt.

2013. jún. 16. 15:09
 18/21 anonim ***** válasza:
65%
az adóhatósági és a közbiztonsági problémák csak ürügy arra, hogy megszerezhessék a területet amit aztán be lehessen építeni. Ez mindig is így működött, ha nagyon meg akarták volna a helyet rendszabályozni azt bezárás nélkül is lehetett volna. Nagyon furcsállanám ha később nem lenne néhány korrupcióbotrány a felvásárlásoknál, beépítéseknél.
2013. jún. 16. 15:13
 19/21 anonim ***** válasza:
61%

"A lehető legjobb megoldás nem a hősködés, hanem a minél előbb olyan helyre kerülés ahol sok az ember, ugyan is nem buszmegállóban zsebelnek délután a keletinél, hanem kihalt helyeken."

Koma, en nem kamuztam a sztorimat, de nem is akarok senkit semmire buzditani. Delutan 5-kor tamadtak be ketten a Boraroson. Mindenki a masik iranyba nezett. A kes meg nem azert volt nalam, mert en ilyen kemeny gyerek vagyok, nem is hiszem hogy meg tudnek barkit is szurni, soha nem csinaltam meg. Nem is azert hordtam magamnal, mert en ilyen kemeny gyerek vagyok, hanem mert azelott egy fel evvel reszeg tezstvirek elciganyosodott magyarokkal vegyitve vertek meg este 10-kor a HEV-en. Es nem volt üres a kocsi, csak mindenki a masik iranyba nezett. Nalunk ilyen a civilkurazsi, ha voltal mar ilyen szituban, pontosan tudod.

2013. jún. 16. 15:30
 20/21 A kérdező kommentje:
Nekem is erősen az a gyanúm, amit a 18-as ír. Ha 25 évig nem volt fontos a bezárása, akkor vajon miért pont most muszáj?
2013. jún. 16. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!