Mit tehetünk ilyen esetben? A húgomat megalázták a cigányok!
Reggel a húgom elindult az iskolába negyed nyolckor. Körülbelül 10 perccel utána hívott fel az édesapám, hogy a húgom sírva fel őt, mivel 3 9-11 éves cigánygyerek rugdosták, ütögették, leköpködték. Ő nem mert visszaütni, mert félt, hogy esetleg az egész családot rá uszítják a gyerekek. A húgom végül is bement az iskolába és azok a kis szutykok békén hagyták útközben, illetve az iskolában is (nem egy osztályba járnak a tesómmal). Bementem én is, és beszéltem a kisgyerekekkel. Megkérdeztem őket, hogy mi is volt ez az egész. Tagadtak mindent, sőt, azt mondták, hogy a húgom kezdett el kötekedni velük, lökdöste őket. Biztos vagyok benne, hogy nem így volt, mert a húgom fél tőlük, mint a tűztől, nem akart bajt. Én ennél a pontnál, hogy letagadták, el is jöttem.
Szegény tesómat eléggé megviselte a dolog lelkileg, de semmilyen sérülése sincs. Ilyen esetben mit lehet tenni? Gondolom a rendőrség csak ki röhögne minket... Viszont nem akarom, hogy megússzák azt, hogy lelkileg terrorizálhatnak másokat. Légy szíves, segítsetek, hogy mit tehetnénk!
teljesen mindegy kivel fogtok beszélni, úgyis ti fogjátok a rövidebbet húzni. gondolj bele, hány olyan ügy volt már, hogy mi húztuk a rövidebbet. remélem sikerül megvédeni a húgodat.
a személyi riasztó szerintem a csipogó, próbáljátok meg nem rossz ötlet.
sok sikert!
remélem végre már egyszer a nekünk, magyaroknak is igazat adnak a bírok, rendőrök, politikusok és stb..
hát, komolyan mondom sírva fakadok...
tényleg 'nincs' romabűnözés...
rohadt kíváncsi lennék, ebben az esetben is ezt állítanák-e a politikusok. nyilván, hisz lassan többen lesznek, mint a magyarok. sokat ér a szavazatuk...
Ilyen esetekben, hol lehet olyan embereket találni akik lerendezik az ügyet?
Kocsmában nézzek körül vagy hol?
Egy városi srác
Ha nem 14 lenne a büntethetőségi korhatár, és normális törvények lennének, rendőrség. De mivel ezek közül egyik sincs, marad az önbíráskodás egyetlen megoldásként. Csak vigyázni kell a "fámílíától" és a jogvédő véglényektől...
(Ezt az értelmetlen 14-es korhatárt kéne megszüntetni, normális törvényeket hozni, működő rendőrséget kialakítani, és akkor visszaesne a cigánybűnözés, boldog lenne mindenki, az egyszerű állampolgár, az állam és a jog"védők" is. Ha ezekkel együtt a "segíjjeket" is beszüntetnék, bizony muszáj lenne a cigóknak beilleszkedniük, különben éhen halnának...)
felénk volt olyan, hogy lementünk a haverokkal a közeli parkba beszélgetni...3an voltunk jöttek a dzsipók... 6-7 db...nekem volt az egész, hogy elküldtük őket melegebb éghajlatra, aztán 30 perc múlva már ott voltak vagy 15-20-an szóval az egész család, nagy pech volt hogy addigra már a rendőrséget kihívtuk, mert tudtuk, hogy visszajönnek, és számukra pech, hogy viperával meg boxerrel jöttek
az ilyen esetekben fel kell őket jelenteni, az igazgatók is félnek tőlük meg a tanárok...a durexről még ők se hallottak(:
nem kell bexarni tőlük, csak többen és együtt kemények, utána meg sír a szájuk h beléjük eresztenek egy tárat shotiból, az egész népségre ráférne 10 év börtön...
JOBBIK,MAGYAR GÁRDA!!!!!
Szivem szerint ÍRTANÁM mindet!!!!!!!!! Nem érdekel ha lepontoznak.én is jártam úgy,hogy vagy 16éves lehettem suli után mentem ki a buszhoz és egy cigó-csorda egyik tagja lazán beleköpött a hajamba!!! Nem tudtam mit csinálni én egyedül voltam ők sokan.Sírva és megalázottan sétáltam tovább!!! UTÁLOM ŐKET!!!! Ezekre pénzt költeni??? Dögöljön mind...................
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!