Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit tehetünk a külpolitikánk...

Mit tehetünk a külpolitikánk védelme érdekében?

Figyelt kérdés
Van pl. szlovákia. Már Isten tudja mióta semmibe veszi Magyarországot, sőőőt nyilvánosan leégeti (ottvolt pl. a révkomáromi "a híd tul messzevan" vagy a "solyom leszáll" akció) Magyarországot. A magyar kormány ennek ellenére puhány. Választottak egy analfabéta köztársasági elnököt, meg egy dakota szerencsétlent. Miért adtunk pl. a gázszünet idején a magyar tárolókból nekik gázt ha ilyen puskaporos a hangulat? Miért nem zártuk le naponta pár órára a határt tiltakozásul a révkomáromi akcióért vagy a nyelvtörvényért? Miért nem teszünk valami határozott lépést, mint ők, ahelyett, hogy az EU szoknyáját huzogatjuk mint az ovisok az ovónéniét? Ezen filoztam...csak úgy eszembe jutott...az igaz hogy szabályok kötnek minket, de őket is, ők megszegték őket mégis támogatást kaptak...miért? hogyvan ez? Szerintetek melyik párt tudná a legegyenesebbé tenni a dolgokat?
2011. aug. 21. 21:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%

"Mit tehetünk a külpolitikánk védelme érdekében?"

Én személyesen semmit. Hogy te mit tudnál tenni nem tudom (ha mondjuk egy Orbánékból kiábrándult kormánypárti tag vagy akkor sokat).

2011. aug. 21. 21:42
 2/13 A kérdező kommentje:
igazából az csak a bevezető kérdés...máson gondolkodtam. Olvass tovább;)
2011. aug. 21. 21:47
 3/13 anonim ***** válasza:
93%

"Mit tehetünk a külpolitikánk védelme érdekében?"

Például nem kéne elfogadni, hogy impotens, szánalmas alakok vezetnek minket, akiknek még annyi becsületük sincs, hogy kiálljanak Magyarországért, ha sértés éri.

2011. aug. 21. 21:55
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ezzel a szlovákok járatták le magukat az eu szemében nem mi. azzal h mi normálisan viselkedünk a szlovákok emg csak huzzák a szájukat meg pattognak kb azt értük el h ránk ugy tekintenek mint az okos nagyra ők meg a kis hülyék akik ugrálnak ugrálnak aztán mikor bajba vannak segítséget kérnek tőlünk mi meg felnőtt modjára segítünk. legalábbis a külföldi nyilatkozatokbol ezt szürtem le. tenni ezellen nem tudunk semmit mert nincs igazán olyan amivel sarokba tudnánk szorítani őket...meg szurkálodásra van lehetőség h solymot meghívták az adott rendezvényrá szlovák tisztviselőket meg nem
2011. aug. 21. 22:00
 5/13 A kérdező kommentje:
melyik rendezvényre gondolsz? (amugy tiltakozni mindig lehet, és a történelem már bebizonyította, hogy ha határozott vagy, tiltakozol, erősködsz, beteszel másoknak sokra viheted, szal sztem ennek az egésznek a szlovákok a nyertesei...elöbbre is vannak mint mi...)
2011. aug. 21. 22:07
 6/13 anonim ***** válasza:

A szlovák kérdés jelentéktelen, ha a hazai viszonyokat nézzük. A pillanatnyi helyzetünket nem külföldről. hanem belföldről fenyegetik.

A szlovákokat akármikor leszereljük, ők egy komolytalan társaság - a baj az, hogy az MSZP-LMP itthon próbál kést döfni abba, aki ételt ad nekik.

2011. aug. 22. 13:36
 7/13 anonim ***** válasza:
Itthon nem az Mszp_lmp,hanem a Fidesz döf kest az emberekbe!
2011. aug. 25. 16:31
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Mit tudnánk tenni? Kisöpörni a Fideszt, az MSZP-t a KDNP-t az LMP-t, és Jobbikot a parlamentből, egy új, erős hazaszerető, zsidó és cigánymentes pártot létrehozni aminek (minimum a 80%) a munkásrétegből, vagy legalábbis a középosztályból való (nem gazdag bányatulajdonosok fiai mint OV) akik először itt bent tesznek rendet, letörik a zsidók és cigányok szarvát, magyarokat helyezik előtérbe, rendbe hozzák a gazdaságot, majd utána lehet tenni a "szlovákok" ellen! Mert amíg bent nincs rend, addig felesleges velük foglalkozni!
2011. aug. 25. 17:45
 9/13 Offthewall ***** válasza:
mert a munkásréteg aztán annyira ért a politikához... (tisztelet a kivételnek, de az arányokat nem kell erőltetni, ne légy ekkora kommunista. Most is lehet munkás bármilyen párt tagja, meg ne szabd már, hány százalék legyen... Mr. irigykedő Sikertelen..) amúgy meg neked még a Jobbik is zsidó és cigány? Nem tudom hol élsz te. Az LMP-re meg az MSZP-re azt mondom oké.Bár nem a származásuk zavar engem, hanem az, hogy lélegeznek :D
2011. aug. 25. 22:01
 10/13 anonim ***** válasza:

Kedves 22:01!

Én sem arra a részre gondoltam, akik életük nagy problémája az, hogy kis vagy nagy fröccsöt igyon a kocsmában, de jobb világ lenne, ha nem olyanok lennének hatalmon, akiknek fogalma sincs az életről! Semmi fogalma sincs...

Ameddig pedig ilyenek vannak hatalmon itt nem lesz jó világ! (félre ne értsen senki, nem mondom, hogy a Kádár így meg úgy , főleg, hogy már a rendszer bukása után születtem, de ameddig kiskirályok itt az urak, addig nem lesz semmi)

A Jobbikkal meg nem az a bajom, hogy zsidó és cigány, hanem, hogy se hal, se hús, ha érted mire gondolok!

Ja és a 80% nem csak a munkásréteget, hanem a középosztályt is magában foglalja!

2011. aug. 26. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!