Mit tehetünk a külpolitikánk védelme érdekében?
"Mit tehetünk a külpolitikánk védelme érdekében?"
Én személyesen semmit. Hogy te mit tudnál tenni nem tudom (ha mondjuk egy Orbánékból kiábrándult kormánypárti tag vagy akkor sokat).
"Mit tehetünk a külpolitikánk védelme érdekében?"
Például nem kéne elfogadni, hogy impotens, szánalmas alakok vezetnek minket, akiknek még annyi becsületük sincs, hogy kiálljanak Magyarországért, ha sértés éri.
A szlovák kérdés jelentéktelen, ha a hazai viszonyokat nézzük. A pillanatnyi helyzetünket nem külföldről. hanem belföldről fenyegetik.
A szlovákokat akármikor leszereljük, ők egy komolytalan társaság - a baj az, hogy az MSZP-LMP itthon próbál kést döfni abba, aki ételt ad nekik.
Kedves 22:01!
Én sem arra a részre gondoltam, akik életük nagy problémája az, hogy kis vagy nagy fröccsöt igyon a kocsmában, de jobb világ lenne, ha nem olyanok lennének hatalmon, akiknek fogalma sincs az életről! Semmi fogalma sincs...
Ameddig pedig ilyenek vannak hatalmon itt nem lesz jó világ! (félre ne értsen senki, nem mondom, hogy a Kádár így meg úgy , főleg, hogy már a rendszer bukása után születtem, de ameddig kiskirályok itt az urak, addig nem lesz semmi)
A Jobbikkal meg nem az a bajom, hogy zsidó és cigány, hanem, hogy se hal, se hús, ha érted mire gondolok!
Ja és a 80% nem csak a munkásréteget, hanem a középosztályt is magában foglalja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!