Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Megváltozik a véleményed a...

Megváltozik a véleményed a melegházasságról ezen tények fényében?

Figyelt kérdés

Már régóta tény, hogy a melegházasság mind a társadalmakra, mind az egyénekre pozitív hatással van; és az is tény, hogy a melegek által nevelt gyermekek nem különböznek a heteroszexuális párok által neveltektől.

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. máj. 22. 20:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/82 anonim ***** válasza:
37%

Anyukám mondta egyszer, hogy nem érti milyen világban élünk, a heterók nem házasodnak, nem vállalnak gyereket, a b.zik házasodnának, gyereket vállalnának. (ezt ő mondta így)

De a lényeget megragadta. Engem nem zavar amúgy, házasodjanak a melegek is, neveljenek gyereket. Nem érdekel.

2013. máj. 25. 16:27
 72/82 anonim ***** válasza:
97%
anyukád nagyon okos ember lehet, ha a heterok nem akarnak házasodni akkor tiltsuk meg azoknak akik akarnak... zseniális -.-'
2013. máj. 25. 21:32
 73/82 anonim ***** válasza:
12%

Nemrég jött ki egy kérdés ami megint engem igazol. A kommentek elítélik a férfit mert fel áll neki egy jó nőre. http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..

És akkor néhány kérdés ahol kifejtik hogy a melegek nem tehetnek róla. Hogy is van ez? A férfiak tehetnek róla de a melegek nem?

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..

2013. máj. 26. 00:59
 74/82 anonim ***** válasza:
84%

21%, én őszintén javaslom, hogy ne álltasd magad és a családod többé és csak valld be mindenkinek, hogy egy öngyűlölő minimum bi vagy.

A linkelt kérdésekben kérdezés, korábbi említés nélkül b.ziztál, vallottad, hogy kitagadnád a saját gyereked, ha ő az lenne (hadd találjam ki, 18-30 körüli vagy és életedben nem volt egy komoly kapcsolatod?) és maga a tény, hogy képes voltál 2012. decemberi kérdésekig visszatúrni az igazad bizonyítandó sokat elmond.

Valld be, te ugye csak b.zizni jársz a gyakira? Hidd el, ha veszel egy vibrátort magadnak és egy hatalmas prosztatamasszázsos orgazmus után zokogva élvezel a párnádba, minden jobb lesz!

Az ilyen baromságaid meg, mint a pszichológia azért nem tudomány, mert nem úgy mérhető, mint a természettudmányok igazán viccesek :DDD Akkor feltételezem az összes humanista tudományt kamunak tartod és körberöhögöd Berzsenyitől József Attiláig az összes magyar költő művészetét, mert nem "mérhető" az értékük?

Az meg, hogy lényegében egyetértesz azzal, hogy a nőknek nem kellene választójog igazán :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2013. máj. 26. 01:37
 75/82 anonim ***** válasza:
15%

"21%, én őszintén javaslom, hogy ne álltasd magad és a családod többé és csak valld be mindenkinek, hogy egy öngyűlölő minimum bi vagy. "

Szerintem te nem vagy teljesen épelméjű. Felesleges időpocsékolás volt itt magyaráznom nem bírsz választ adni a kérdésekre. Mintha én tehetnék róla hogy degenerált vagy ez a te felelősséged és tartsd meg magadnak aberráltságod ne próbáld másokra kivetíteni.

2013. máj. 26. 02:33
 76/82 anonim ***** válasza:
35%
Még a logikádat se értem. Aki szereti a melegeket az meleg, aki kritizálja az meleg? Illene már elfogadni az ellenvéleményt is mert ez a folyamatos személyeskedés egy kicsit átlátszó és unalmas is.
2013. máj. 26. 02:44
 77/82 anonim ***** válasza:
31%

A "kérdéseid" annyi gyengén palástolt, sugalmazott (szerinted) "igazságot" tartalmaznak, hogy hacsak nem váltok át teljes szellemi fogyatékos módba, szerintem sosem tudnék a neked tetsző módon válaszolni rájuk.

Olyan vagy, mint a faji felsőbbrendűséget hirdető nácik, akik azzal próbálják a gondolataikat legitimálni, hogy (számukra) tudományosnak hangzó "tanulmányokat" meg kontextusukból kiragadott féligazságokat puffogtatnak feszengően P.C. nyelven, hogy egy időre elfelejthessék, hogy azt próbálják megmagyarázni a hallgatónak, hogy a nem-fehérek lényegében majmok, jobb esetben biorobotok. Na ez nem így megy, buci, főleg akkor nem, ha a saját maga által utalkodónak kikiáltott fehérek aránya globálisan a 20%-t se éri el.

Amúgy a nettó hülyeségeket, amiket mondasz már nem is emlegetem, pl., hogy a világgazdaság termelékenysége romlik. Történelmi csúcsokat döntögetünk folyamatosan, csak 1999 és 2011 között megduplázódott a világ egy főre jutó GDP-je, de gondolom az ilyen bántó tényeket szereted elhesegetni a fejedből.

2013. máj. 26. 07:44
 78/82 anonim ***** válasza:
22%
70% érzek egy kettősséget a beszédedben ... Nem érzed sértőnek, hogy pont azokkal az emberekkel gúnyolódsz, akiket előtte pár sorral még védtél?
2013. máj. 26. 09:20
 79/82 anonim ***** válasza:
17%
Nekem nem változik meg,továbbra is ellenzem.
2013. máj. 30. 00:12
 80/82 anonim ***** válasza:
31%

Tény????

Tudod, mint Churchill én is csak azoknak a statisztikáknak hiszek, amiket én hamisítok és csak azokat a tanulmányokat fogadom el hitelesnek, amiket én ollózok össze...

Amiket bemásoltál azok valakik által támogatottan íródtak, egy cél érdekében.

Az én prekoncepciómat egy fikarcnyit sem változtatja meg.

A homoszexualitás deformitás. Mélyen gyökerező és kiirthatatlan, de attól még deformitás. Nem kell bántani és üldözni, de dícsérni, elismerni és jutalmazni sem.

2013. máj. 30. 09:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!