Megváltozik a véleményed a melegházasságról ezen tények fényében?
Már régóta tény, hogy a melegházasság mind a társadalmakra, mind az egyénekre pozitív hatással van; és az is tény, hogy a melegek által nevelt gyermekek nem különböznek a heteroszexuális párok által neveltektől.
"Gyerekneveléshez apa és anya kell ... "
Ezt mondd az egyedülálló anyáknak, akiket a hetero férjük hagyott ott.
Továbbá mondd ugyanezen anya a 14 év feletti nevelt tinédzser lányának, akivel az új nevelőapja fajtalankodik, mert szerinte azt neki szabad.
Mindkettő nagyobb méreteket ölt, mint a melegpárok általi örökbefogadások.
Most erre mit mondjak? Ténynek nevezel pár kutatást és azt hiszed el van intézve? Ugye hogy ész nélkül randalírozva ez ráhúzható a te érvelésedre is? Én kifejtettem a véleményemet X soron keresztül amire az a válasz hogy aki homofób akar lenni az az lesz. Hát srácok megerőltettétek magatokat... Plusz lepontoztok egy érvelést. Hát ja kösz...
Ne abból induljunk ki más országoknál mit vezetnek be, más országokban állatokkal is lehet nemi életet élni (az USA számos államában), más országban létezik a halálbüntetés intézménye. Ezek nálunk nem játszanak... Nagyon remélem hogy az első nem is fog az már tényleg a legalja lenne...
Mellesleg mondhatnám ellenérvnek hogy számos országban sosem fogják bevezetni, más országokban ezért halálra ítélnek embereket...
Most akkor ki dönti el melyik országról vegyünk példát? Te? Vagy a melegházasságot támogatók? Ja hogy mi többiek nem szólhatunk bele? BOCS.
Én pusztán felvezettem hogy azzal hogy a "szülők" jogait támogatjuk odasózunk a picik gyerekkorának egy bődületeset. De igen jól mondtad homofób vagyok ezért nem is kell érvelni ellenem csak ezt hangoztatni. Az utánam író legalább az árvaházas példát felhozta, könyörgöm vette a fáradtságot hogy hibát találjon az érvelésben...
Ugyanazt a szeretetet megtudják adni a gyereknek, nem kétlem, az örökbefogadók általánosságban jobban akarnak gyereket mint akiknek természetes úton sikerül. De attól még nem lesz a mi társadalmunkban elfogadva, lehet a liberálisabb országokban igen de ez még mindig kelet-közép Európa.
Érdekes, aki azt részesíti előnyben, hogy a tehetetlen döntésképtelen gyereknek is joga van egy olyan családban felnőni, ahol anya és apa alkotja a családot ...
Az már rögtön homofób, ez már nevetséges emberek ...
#46: Itt szerintem nem arról megy a vita, hogy melegeknél felnőni jobb-e mint az édes szüleidnél... Örökbe azt lehet fogadni, akinek NINCSENEK szülei.
A kérdés az, hogy melyik a jobb: az árvaház vagy a meleg szülők.
Hatalmas különbség van abban, ha egy szülő egyedül neveli a gyereket.
Ugyanis a gyerek, egyedül álló szülő esetén már a kezdetek kezdetén tudatában van annak, hogy ez nem egy természetes folyamat ...
nem nem az a kérdés!
Árvaház vagy szülő és a szülők között meleg szülő vagy heteró szülő) Rengeteg szülő vár örökbefogadásra egyáltalán nem egyszerű, hogy bemegyünk az árvaházva és kihozunk egyet... nem így működik..
Árvaházak nem azért vannak a gyerekek, mert sok szülő nem akar gyereket örökbe fogadni..
#49: Én egy szót nem szóltam a házasságról.
A tűzhalál nem releváns a kérdésben, viszont örökbe fogadni nem szerető családból szoktak, hanem árvaházból, nem? Akkor igenis az a kérdés annak eldöntésére, hogy legyen-e szabad ezt tenni, hogy a gyereknek jobb-e bent vagy sem.
#50: Hanem? Ha annyira örökbe akar fogadni sok ember, akkor miért vannak sokan az árvaházakban és ezt miben befolyásolná az, ha melegek is lennének a várólistán (ha van ilyen egyáltalán)?
Mondjuk azért azt tisztázzuk le, hogy a melegek örökbefogadásánál a drága gyermek lelki békéje utáni aggódás egy nagy színjáték.
Mindannyian tudjuk, kedves válaszolók, hogy a vágyott tiltásotok igazi oka az lenne, mert nehogymár teljesen ugyanazt csinálhassa egy B UZI, mint a népnemzeti hősök, azaz Ti! A házasodásnál a házasság szentsége válna hirtelen mind a 4-5 millió elvált/élettárs számára a világ legfontosabb dolgának, adoptálásnál meg az, hogy apaanya kell, amikor a baráti köröm és a saját életemet végiggondolva lehet ez a kisebbség, pedig a felső-középosztályból jövök, ahol ennek a legkevesebb akadálya kellene, hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!