Megváltozik a véleményed a melegházasságról ezen tények fényében?
Már régóta tény, hogy a melegházasság mind a társadalmakra, mind az egyénekre pozitív hatással van; és az is tény, hogy a melegek által nevelt gyermekek nem különböznek a heteroszexuális párok által neveltektől.
nyilván, de te is buta vagy ha azt hiszed, hogy nem kell éveket várni, hogy valaki örökbe fogadhasson ...
Komoly feltételeknek kell megfelelni, általad elképzelt alkoholista párok nem alkalmasak gyerek nevelésre. Nem kerül be bárki ebbe a programba és ez csak az örökbe fogadás, ha valaki nevelőszülő akar lenni akkor még nehezebb dolga van ...
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
csak, hogy forum társak meséljenek helyettem az aktuális helyzetről ...
én is azért beszélek erről, mert nekem is vannak ismerőseim, akik több évig vártak .
#64, ilyen dühösen csak azok szoktak hisztizni, akik nem biztosak a saját maguk szexualitásában :DD
Mint az idős meleg gyógyszerész gyilkosa, akiről a szakértők megállapították, hogy nincs tisztában a saját nemiségével és aki a kihallgatáskor bevallotta, hogy 25 éves kora ellenére még nem volt barátnője és nem is csókolózott még, de azért biztosan tudja magáról, hogy a nőket szereti, mert csak :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"ilyen dühösen csak azok szoktak hisztizni, akik nem biztosak a saját maguk szexualitásában"
Ez nem igaz. Azért vagyok dühös mert aljas, hazug beszédet látok itt folyamatosan amikor a melegek szóba kerülnek. Nem ártatlanok ők hanem felelősek. Különben is a szexualitás egy dolog ami csak férfi és nő között létezhet a többi az fajtalankodás. Akármit mond a pszichológia az nem tudomány és ha már tudomány tudományos kérdés csak az hogy mikor alakul ki a homoszexuális hajlam és hogy valóban létezik egy homoszexuális ember. Ti magatok szoktatok itt beszélni állítólagos meleg családapákról na ennek semmi köze a melegséghez mert ha meleg lenne akkor életében nem állna fel egy nőre ezért és tűnik hazugságnak a homoszexualitás.
"Mint az idős meleg gyógyszerész gyilkosa"
Szerencsétlen ember ellehet képzelni milyen élete lehetett. Nem véletlen hogy rühellte a cigányokat és a melegeket. Valószínűsíthető hogy volt már szemtanúja a homoszexuális erőszaknak vagy csak simán súlyos erőszaknak volt szemtanúja ami ezt okozta.
"akiről a szakértők megállapították, hogy nincs tisztában a saját nemiségével"
Ezt nem állapíthatják meg. Nem így működik ez.
"a kihallgatáskor bevallotta, hogy 25 éves kora ellenére még nem volt barátnője és nem is csókolózott még, de azért biztosan tudja magáról, hogy a nőket szereti, mert csak "
Ez semmit nem jelent. A fiatalok körében erősen férfi többség van nehéz normális nőt találni főleg egy ilyen embernek akit ilyen sok megrázkódtatás ért korábban. Persze hogy tudja hogy a nőket szereti hiszen ezzel minden férfi így van inkább azon kellene elgondolkozni hogy sokan miért mondják az ellenkezőjét amikor maguk is belebuknak a homoszexualitás megmagyarázásába.
"Szerinted 1 tulajdonság mindent elmond az emberről?"
Azzal hogy valaki meleg és büszke is rá azzal már nem csak egy tulajdonságot mutat be magáról hanem többet. Erre talán a legjobb szó a gerinctelenség. Legalább tanúsítana megbánást vagy szégyenérzetet. A népesség 1%-át alkotják még a legoptimistább becslések szerint is, kétségtelenül természetellenest magatartást tanúsítanak, undort keltenek az emberekben. Érhető valamilyen szinten a súlyos önző felfogásuk de ettől még nem lesz igazuk.
Értem, az a tudomány, amit te annak tartasz. Gondolom a nácik eugenikájában végtelenül hiszel és vallod, hogy a koponya alakja határozza meg az emberek sorsát és értékét?
Mondjuk kényelmes a helyzeted a struccpolitikáddal, "akárki akármit mond" :)) Hát, tulajdonképpen igazad van, elvégre 80 éve még a nők választójogán háborodtak fel így az emberek és kérdezték, hogy hova vezet ez (még a végén nem a konyhában töltik az életüket!), majd ugyanezt eljátszották a nem-fehérekkel az USA-ban a 60-as években.
A gyilkos mentegetése meg olyan ízesen jobber dolog, ha az "ellenséghez" tartozna és frusztráltságában egy zsidó ölne meg egy jobbikost akkor az utcán vonulgatnátok napestig, itt meg követelitek az empátiát.
Mert ha valaki, akkor ugye a hetvenes éveiben járó falusi gyógyszerész bácsi az, aki az Andrássyn fog tollboában vonulgatni és gyerekeket megrontani. Mert nyilván nem volt ő tisztában a társadalmi kitaszítottságával, ezért bérelt lakást Debrecenben, hogy a környékbeliek ne gyanakodjanak rá. Micsoda aljas b.zi, az arcodba tolja a fertelmes vágyait!
"Ezt nem állapíthatják meg. Nem így működik ez. "
Ja értem, mert te ezt mondtad és mert ugye szerinted a pszichológia áltudomány? (ezzel az utóbbi ötleteddel amúgy a szcientológusok tárt karokkal várnak, ők is ezt vallják, na meg azt, hogy egy galaktikus űrharcos beleejtette a megfagyott gonosz szellemeket egy vulkánba és azok kiolvadva megfertőzték az ártatlan embereket) Ha megengeded, kedves 21%-ban értelmest válaszoló, én inkább az igazságügyi szakértők egybehangzó véleményének hiszek, nem neked. Ők azt nyilatkozták, hogy "visszahúzódó alkat, szexuális identitásában nagy valószínűséggel feszültségekkel küzd"
Ami erősen egybecseng azzal, hogy negyedévszázadosan még minden tekintetben szűz a drága. De szerintem is totál hetero, hát ki ne várna az igazira, ahogy az istenkés képeskönyv megköveteli?
Mondjuk ha kikerül előzetesből és min. börtön, de inkább fegyház lesz a sorsa, akkor kétségtelenül az első este legyűrheti a belső feszültségeit a melegségével kapcsolatban, mert úgy seggberakják a cellatársak, mint a sicc :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!