Megváltozik a véleményed a melegházasságról ezen tények fényében?
Már régóta tény, hogy a melegházasság mind a társadalmakra, mind az egyénekre pozitív hatással van; és az is tény, hogy a melegek által nevelt gyermekek nem különböznek a heteroszexuális párok által neveltektől.
mi köze van a turulnak, meg a nemzeti érzésnek ahhoz, hogy valaki elutasítja-e a b.zik gyerekvállalását, vagy sem? a gúnyolódásoddal csak nevetséges, tudatlan ökörnek mutatod magadat.
ha a mentalitási fejlődés azt jelenti, hogy a korral haladva egyre betegebb dolgokat eltűrünk, elfogadunk, akkor mi lesz 100 év múlva? most még csak azonos neművel, de akkor meg már majommal is, vagy mi? és majd a gyereknek az apja ember lesz, az anyja meg egy majom? téged elnézve, mentálisan már erre is "érett" vagy, úgyhogy csapj a lovak közé.
"Bár szerintem a magyar társadalom értelmi szintje jó pár évszázadra van attól hogy egyáltalán beszélni lehessen erről mint egy jövőben engedélyezésre kerülő dolog."
Bingo.
Amugy nem tudom hogy mondhatja barki, hogy a gyerek maradjon inkabb az arvahazban, mintsem, hogy szereto szulokhoz keruljon.
Szegény kisgyerek mit kapna az oviban és az iskolában a társaitól... A felnőttek nem képesek elfogadni a másságot ( hála az égnek-magánvéleményem) akkor egy 10 éves kis lurkó miket mondana ha azt látná hogy Pistikét hétfőn az apukája hozza iskolába, kedden megint az apukája aki mellesleg nem a hétfői apuka és szerdán kézen fogva jönnének az apukák. Hát Pistike a következő 6 évben a földi poklot élné át...
Értem én hogy fene nagy az egyenlőség... Gyereket is lehet egyedül nevelni, egy generáció alatt úgysem jönnek ki ezek a problémák.
A kutatásokban nem nagyon bíznék kedves kérdező, utána lehet nézni a világ neves kutatói milyen véleményen vannak teszem azt a globális felmelegedésről, a kutatásokat a pénz irányítja. Az ember véleményét ellenben nem. Nálam nem tény, hogy egy kézen fogva elsétáló férfipár pozitív hatással lenne a társadalomra. Be se látom miért lenne ilyen hatása, csak meg kell nézni milyen ellenérzéseket vált ki egy melegbüszkeség felvonulás. Felvetült itt a leszbikusok témája, hát igen itt részrehajló vagyok már csak a heteroszexualitásom miatt is... Azt is elítélem viszont kevésbé visszataszító. Mondhatnak nekem és a társadalom jelentős részének akármit a kutatások nem fog megváltozni a véleményem, nem is véleménynek nevezném inkább természetnek. Persze azt el kell fogadnia a többségnek hogy mások hogy élik az életüket viszont a többség véleményét figyelmen kívül lehet hagyni. Hát ez nem kétirányú lenne? Sose értettem.
Én se vagyok egy habzószájú homárvadász... Nem érdekel ki mit csinál otthon a 4fal között. De akkor ne is legyen lenyomva a torkomon hogy márpedig ez nem rossz, ez nem beteg ez ugyan olyan jó. Egy férfi-nő kapcsolattal egy egyenértékű létezik a nő-férfi kapcsolat. Bumm logika :D
Ez tökéletesen működött az elmúlt pár ezer évben. Majd meglátjuk mivé lesz a társadalmunk pár száz év múlva és ki tudja lehet elnézést kell kérnem. Kétlem de ki tudja. :D
"Szegény kisgyerek mit kapna az oviban és az iskolában a társaitól"
Valószínűleg kevesebbet mint az árvaházban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!