Szerintetek mi lesz kb 20-30 vagy akárcsak 10 év múlva a romákkal?
Csak azért kérdezem, mert már most látszik, hogy egyre több embernél telik be a pohár, nem csak itt, hanem Bulgáriában, Romániában, és Szlovákiában.
Vagy én látom rosszul? Rosszul látom?
Mivel nyilvánvaló, hogy beilleszkedni nem tudnak, nem is akarnak, és nem is fognak, mi lesz így velük? Addig fog ez folytatódni, amíg a cigányok száma el nem éri mindenhol az összlakosság 50%-át?
És szemmel láthatóan tényleg hagyja ezt mindenki?
Most a Jobbiknak 19% a támogatottsága (legalábbis vhol ezt láttam), de szerintem ők sem tudnának velük mit kezdeni.
Románia nem foglalkozik a problémával, Bulgáriában már országos lázadás volt, de a bolgár demográfiai adatok igencsak a cigányok malmára hajtja a vizet.
Én tényleg kezdek félni, hogy Magyarországból, Romániából, Bulgáriából, Szlovákiából, és esetleg Szerbiából 2050-2060-ra ténylegesen SEMMI nem lesz, hogy ezek az országok eltűnnek, és helyükbe lépnek a cigány vezetésű terrorállamok, ahol majd dolgoztatják a normális embereket.
NEM provokációnak szánom, de a bűnözési ráta alapján nem tudok másra következtetni.
Féltem a családtagjaimat.
Szerintetek mi lesz akárcsak 10 év múlva? Lesz-e valami változás? Most nem a politikusokra értem, hanem magukra a népekre : magyar, román, bolgár, stb.
Lesz-e valami? Ha józan paraszti ésszel gondolkozunk, és ha reálisan nézzük a helyzetet.
Szerintetek?
Ha folytatódik ez a mostani tendencia, a nyugdíj rendszer összeomlik, mivel már lassan nem lesz annyi dolgozó magyar, aki eltartja a nyugdíjakat, és az élősködőket. De gondolom akkor a liberálisok megoldják majd külföldi hitelekből, nehogy hiányt szenvedjenek a "rejtett erőforrás" képviselői.
Egyébként észrevettétek már, hogy minden hónap első hetében, amikor a segélyeket osztják, magyar embereket szinte nem is lehet látni az utcákon:)?
"Lehet adni kéne nekik egy lehetőséget. De nem egy olyan tessék lássék hanem egy igazit."
És egy analfabétának, aki még a nevét sem tudja leírni, annak milyen munkát adnál? Ehhez a képzettséghez tökételesen megfelel a lapát, a seprű, és a gereblye.
"Lehet adni kéne nekik egy lehetőséget. De nem egy olyan tessék lássék hanem egy igazit."
Milyen esélyt? 600 év óta nem tudnak beilleszkedni! És ki az a hülye aki "esélyt ad", azért, hogy kirabolják, esetleg megöljék? Miért nem költöztök közéjük, a főnökeitekkel együtt?
Kanandában, és más fejlettebb országokban is "kaptak esélyt", de rövid kiismerésük után már ott is utálják őket mint a sz@rt, hiába nyomjátok a rózsaszín mantrátokat.
http://www.youtube.com/watch?v=V0Ny3epKCLU
Az lesz mint amerikában, a magyarok menekülnek onnan ahol akár kisebb számban is megjelennek.
Amennyiben nem sikerül legalább a bűnözést megállítani akkor mindenki keresheti az új hazát.
Kedves utolsó hozzászóló!
Hogy is láthattál volna, amikor az is csoda ha egy dakota elvégzi az általánost.
Nemhogy leérettségizzen! ÉS érettségi nélkül, mint tudjuk nincs egyetem....
Ezek utálnak tanulni, utálnak dolgozni, de élősködni azt nagyon szeretnek! És ezért kik a felelősek?? CSAKIS a kormány! Minden kormány ami eddig hatalmon volt, mert teret engedtek nekik SZINTE MÁR MINDENBEN, nincs kötelességük, csak joguk!!!
UNDORÍTÓ!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!