Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Csak én érzem így a romákkal...

Csak én érzem így a romákkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

10 évet nem adok és úgy ki lesznek paterolva Európából, h a lábuk nem éri a földet.

Ma olvastam, h Franciaországban volt tüntetés is ellenük.

Arról meg már ne is beszéljünk, h mindenhonnan kilökik őket.

2012. jan. 10. 21:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
45%
Több esélye van annak hogy ezt a kommentem nem olvasod el, mint hogy a fent leírtak bekövetkeznek, mivel ez nem érdeke háttérhatalmaknak.
2012. jan. 10. 21:49
 2/19 A kérdező kommentje:

Szerinted.

Szlovákia...ennyit mondok:D

2012. jan. 10. 21:50
 3/19 anonim ***** válasza:
95%
Ha majd eltörli a nép ezt a rothasztó liberális felfogást, no akkor talán lesz esély arra, hogy kipateroljuk őket a civilizált világból. Addig azonban az Unió, a TASZ, az Amnesty International és a Világbirodalom többi bábszervezete mindig kiabálni fogja a "rasszista", "szélsőséges" stb. sablonszitkokat, emellett talán gazdasági embargóra is képesek lennének. Egy kicsit dacoskodunk a vadliberális iránnyal szemben és már pár perc alatt felszökik az euró árfolyama, manapság is ez megy.
2012. jan. 10. 22:08
 4/19 anonim ***** válasza:
92%

ma 22:08

Látom azért még járnak ide épeszű emberek! :-)

2012. jan. 10. 22:25
 5/19 anonim ***** válasza:

Nincs más választás: vagy kidobjuk őket az országból, vagy teljesen elcigányosodik.

Egyébként nem lesznek kipaterolva innen, amíg liberalizmus van, és 10 éven belül nem lesz más.

2012. jan. 10. 23:17
 6/19 anonim ***** válasza:
21%
Bmeg büszke, te nagyon durva vagy. Ha létezne is világhatalom, annak mi köze lenne a cigányokhoz? Ha a világhatalom a mi pénzünket akarja elvenni, akkor mi érdeke fűződik a cigányok támogatásához (kivéve persze ha a világhatalom tagjai cigány származásúak, de én eddig azt hittem zsidók a tagjai). Még a saját kis álomvilágotok is tele van ellentmondásokkal.
2012. jan. 10. 23:27
 7/19 anonim ***** válasza:
86%
Meg hogy a "szegény kissebbség" szöveggel betudjanak tíltani egy pár magyar szervezetet. Pl a Magyar Gárdát.
2012. jan. 10. 23:34
 8/19 anonim ***** válasza:
Nem csak te, de elég rosszul érzed szerintem. Mégis hova a f@szba? :D Tutajokon fognak élni a Csendes-Óceánon?
2012. jan. 11. 00:58
 9/19 anonim ***** válasza:

''10 évet nem adok és úgy ki lesznek paterolva Európából, h a lábuk nem éri a földet. ''

remeljuk hamarabb felebred a magyar

''Ma olvastam, h Franciaországban volt tüntetés is ellenük.''

Tuntetes mindenhol van ellenuk, az mar mas kerdes, hogy az adott orszag elhallgatja.

''Arról meg már ne is beszéljünk, h mindenhonnan kilökik őket.''

Sajnos nem mindenhonnan. Nezz szet Magyarorszagon.

Egyebkent valoban a hatterhatalmaknak nem erdeke, hogy eltunjenek a brazilok. Esetleg kesobb, amikor mar az orszag sajat nepet is sikeresen eluztek.

2012. jan. 11. 01:41
 10/19 anonim ***** válasza:
25%

Aham, és ki fogja meghatározni azt, hogy ki a cigány? Talán lesz egy sablon, aminél ha sötétebb a bőröd mehetsz akárhová? Akkor mi lesz az Olaszokkal, Spanyolokkal, Portugálokkal?

Vagy mi lesz a Lengyel cigányokkal, akik esetleg fehérebbek, mint egy Olasz?

Vagy akinek a felmenői közt van cigány az indulhat? Akkor a népsűrűség akkora lesz itt, mint Grönlandon. És nem árulok el nagy titkot: Valószínűleg kezdhetsz te is és én is csomagolni. A pajzson mindig van rés.......

2012. jan. 11. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!