Csak én érzem így a romákkal kapcsolatban?
10 évet nem adok és úgy ki lesznek paterolva Európából, h a lábuk nem éri a földet.
Ma olvastam, h Franciaországban volt tüntetés is ellenük.
Arról meg már ne is beszéljünk, h mindenhonnan kilökik őket.
Szerinted.
Szlovákia...ennyit mondok:D
ma 22:08
Látom azért még járnak ide épeszű emberek! :-)
Nincs más választás: vagy kidobjuk őket az országból, vagy teljesen elcigányosodik.
Egyébként nem lesznek kipaterolva innen, amíg liberalizmus van, és 10 éven belül nem lesz más.
''10 évet nem adok és úgy ki lesznek paterolva Európából, h a lábuk nem éri a földet. ''
remeljuk hamarabb felebred a magyar
''Ma olvastam, h Franciaországban volt tüntetés is ellenük.''
Tuntetes mindenhol van ellenuk, az mar mas kerdes, hogy az adott orszag elhallgatja.
''Arról meg már ne is beszéljünk, h mindenhonnan kilökik őket.''
Sajnos nem mindenhonnan. Nezz szet Magyarorszagon.
Egyebkent valoban a hatterhatalmaknak nem erdeke, hogy eltunjenek a brazilok. Esetleg kesobb, amikor mar az orszag sajat nepet is sikeresen eluztek.
Aham, és ki fogja meghatározni azt, hogy ki a cigány? Talán lesz egy sablon, aminél ha sötétebb a bőröd mehetsz akárhová? Akkor mi lesz az Olaszokkal, Spanyolokkal, Portugálokkal?
Vagy mi lesz a Lengyel cigányokkal, akik esetleg fehérebbek, mint egy Olasz?
Vagy akinek a felmenői közt van cigány az indulhat? Akkor a népsűrűség akkora lesz itt, mint Grönlandon. És nem árulok el nagy titkot: Valószínűleg kezdhetsz te is és én is csomagolni. A pajzson mindig van rés.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!