Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Csak én érzem így a romákkal...

Csak én érzem így a romákkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

10 évet nem adok és úgy ki lesznek paterolva Európából, h a lábuk nem éri a földet.

Ma olvastam, h Franciaországban volt tüntetés is ellenük.

Arról meg már ne is beszéljünk, h mindenhonnan kilökik őket.

2012. jan. 10. 21:43
1 2
 11/19 anonim válasza:
100%
Utolsó nem írt hülyeségeket. Nem bőrszín alapján kell, őket "kipaterolni". Szerintem inkább viselkedés alapján kéne valahogy. Aki nem tud beilleszkedni a társadalomba, azokat kéne eltávolítani. Most lehetne azt mondani, hogy akkor mindenki aki kicsit is eltér a többiektől az mehet, de én sokkal szélsőségesebb viselkedésre gondoltam. Aki nem akar dolgozni, mert jól elvan a segélyből amit kap vagy a túl agresszív egyedek már mehetnek is.
2012. jan. 11. 09:41
 12/19 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem a kérdező is a naplopó, segélyen élő, bűnözőkre gondolt, és nem a tisztességessen dolgozó, és normális romákra. Őket nem szabad ide venni, és általánosítani sem lenne szabad, de sajnos tény hogy a többség nem követi a társadalom álltal elvárt normákat.
2012. jan. 11. 09:56
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Jó, akkor nekem lesz több eszem, és ezentúl nem válaszolok a gyűlölettől duzzadó fröcsögéseidre. Nem veszed észre hogy nem tudsz normálisan hozzá szólni a témához, csak az életkorommal tudsz jönni, ahelyett hogy ellenérveket hoznál fel? Ha nem lenne kiírva a születésem időpontja, azzal jönnél hogy egy mocskos neonáci vagyok, mert büszke vagyok arra, hogy magyarnak születtem? :-) Elég szánalmas vagy, csak sajnálni tudlak. Az ilyen másokat lenéző, lealacsonyító emberek miatt tartunk itt.
2012. jan. 11. 12:03
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

"és ezentúl nem válaszolok a gyűlölettől duzzadó fröcsögéseidre"

Ezen jót röhögtem. Amit te itt eddig műveltél az alapján anyád nem győzte mosni szappannal a szád.

"nem tudsz normálisan hozzá szólni a témához, csak az életkorommal tudsz jönni, ahelyett hogy ellenérveket hoznál fel?"

Milyen normális érveket. Kb. csak Mudri válaszolt normálisan, és így is 29%-on áll. Neked és a fajtádnak az a normális ha valaki zsidózik, meg cigányozik és mindenért őket okolja. Én nem akarok ilyen "normális" lenni. Ha te ebben éled ki a magyarságod ekkor az szégyen.

"Ha nem lenne kiírva a születésem időpontja, azzal jönnél hogy egy mocskos neonáci vagyok, mert büszke vagyok arra, hogy magyarnak születtem? :-)"

Anélkül is tudnánk, hogy egy 16 éves agyhalott lehetsz. Mi pedig rohadtul nem vagyunk büszkék, hogy egy ilyen kis antiszemita arra veri a mellét, hogy ő magyar.

"Elég szánalmas vagy, csak sajnálni tudlak. Az ilyen másokat lenéző, lealacsonyító emberek miatt tartunk itt."

Na nehogy már egy ilyen "ember" mint te, ossza az észt, hogy miért tartunk ott ahol! Egy kis rasszista, Vona talpnyaló, jobbikos.

2012. jan. 11. 12:20
 15/19 anonim ***** válasza:
madárkám liberális toleráns szivárványos létedre elég mocskos szád van, ne sértegesd büszkét! XD
2012. jan. 11. 13:10
 16/19 anonim ***** válasza:
91%
Tudja hogy igazam van, ezért töröltette a hozzászólásom... Ezért újból leírom. Én rasszista vagyok, mert elítélem a bűnözőket(nem csak a romákat), de Ő nyugodtan gyűlölködhet, és szídhat mást.
2012. jan. 11. 14:33
 17/19 anonim ***** válasza:

Lakatos Attila is rasszista, igaz? :-)

http://www.youtube.com/watch?v=kh41BvlPs7Y

2012. jan. 11. 14:41
 18/19 anonim ***** válasza:
23%

"Azzal a mondatával, amivel arra célzott hogy jobb lenne ha nem élnénk (akik nem értünk egyet a tévhitével), megmutatta a valódi értelmi szintjét" "

Melyik is az a mondat??

2012. jan. 11. 14:46
 19/19 anonim ***** válasza:
90%
madárkám attól hogy sértegeted büszkét attól még nem lesz igazad
2012. jan. 11. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!