Csak én érzem így a romákkal kapcsolatban?
10 évet nem adok és úgy ki lesznek paterolva Európából, h a lábuk nem éri a földet.
Ma olvastam, h Franciaországban volt tüntetés is ellenük.
Arról meg már ne is beszéljünk, h mindenhonnan kilökik őket.
"és ezentúl nem válaszolok a gyűlölettől duzzadó fröcsögéseidre"
Ezen jót röhögtem. Amit te itt eddig műveltél az alapján anyád nem győzte mosni szappannal a szád.
"nem tudsz normálisan hozzá szólni a témához, csak az életkorommal tudsz jönni, ahelyett hogy ellenérveket hoznál fel?"
Milyen normális érveket. Kb. csak Mudri válaszolt normálisan, és így is 29%-on áll. Neked és a fajtádnak az a normális ha valaki zsidózik, meg cigányozik és mindenért őket okolja. Én nem akarok ilyen "normális" lenni. Ha te ebben éled ki a magyarságod ekkor az szégyen.
"Ha nem lenne kiírva a születésem időpontja, azzal jönnél hogy egy mocskos neonáci vagyok, mert büszke vagyok arra, hogy magyarnak születtem? :-)"
Anélkül is tudnánk, hogy egy 16 éves agyhalott lehetsz. Mi pedig rohadtul nem vagyunk büszkék, hogy egy ilyen kis antiszemita arra veri a mellét, hogy ő magyar.
"Elég szánalmas vagy, csak sajnálni tudlak. Az ilyen másokat lenéző, lealacsonyító emberek miatt tartunk itt."
Na nehogy már egy ilyen "ember" mint te, ossza az észt, hogy miért tartunk ott ahol! Egy kis rasszista, Vona talpnyaló, jobbikos.
Lakatos Attila is rasszista, igaz? :-)
"Azzal a mondatával, amivel arra célzott hogy jobb lenne ha nem élnénk (akik nem értünk egyet a tévhitével), megmutatta a valódi értelmi szintjét" "
Melyik is az a mondat??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!