Dr. Léhmann György ügyvédről kinek van tapasztalata?
Figyelt kérdés
Jó és rossz tapasztalatokat gyűjtök az ügyvéd úrról.
Segítsetek kinek mi volt a tapasztalata vele.
2013. ápr. 10. 16:02
2/8 A kérdező kommentje:
Egyre többet hallani róla, hogy arrogáns az ügyfelekkel és nem megy el a tárgyalásra.
2013. ápr. 16. 21:40
3/8 anonim 

válasza:

Nekem nem tűnt fel ilyesmi vele kapcsolatban bár ügyfele még nem voltam.
4/8 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, sokat olvasok róla, többen erősítik ezt a hírt.Most meg ráadásul pert is vesztett.
2013. ápr. 29. 14:13
5/8 anonim 

válasza:

A keresetei csapnivalóak - finoman fogalmazva - a tárgyalásokra soha nem megy el.
6/8 anonim válasza:
Sziasztok!
Telefonon akartam tőle megkérdezni, hogy egy nem devizás ügyben tudna-e segíteni. Hát ne tudjátok meg, hogy milyen lekezelően beszélt velem és meg sem hallgatott. Ilyen nagyképű és udvariatlan emberrel én eddig még nem találkoztam!
Üdv
7/8 anonim válasza:
Sziasztok! Volt "szerencsém" személyesen találkozni vele. Már telefonon felháborodott, hogy mit képzelek, hogy nem tudom hol az Ő irodája. Csak annyit mondhatok, lekezelő, arrogáns, pökhendi módon beszél és viselkedik, a tanácsait már nem is minősítem, teljesen használhatatlan butaságok! Nem ajánlom senkinek.
8/8 anonim válasza:
Nagyon sajnálom hogy nem találtam meg ezt az oldalt előbb! Sok kilómétert és pénzt spóroltam volna!!! Minősíthetetlen stílusú,lekezelő,de leírhatatlanul!!!!Baromi sokat el tudok viselni,...de bőgve jöttem ki tőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!