Tapasztalatok erről a Bkv ügyvédről?
Pár héttel ez elött szombaton kaputelefonon felszólt egy hapsi hogy Xy-nek fontos levele jött!
Mondtuk hozza fel,de nem hozta.
Megnéztem vajon Szombaton milyen postát hozhatnak!
Egy pici boríték,és benne egy pici levélke.
Valami Dr.Bartus Ildikó küldte,hogy keressem meg Írásban,vegyem fel a kapcsolatot,mert tartozásom van a Bkvnak.
Nem foglalkoztam vele,de azért elraktam.
Rá egy hétre jött térítve egy másik levél amit egy családtagom vett át.
68ezer forintos tartozást ír!Nem írja hogy melyik járaton,hol büntettek meg,és ugyanez a Dr. Bartus Ildikó küldte!
Nem tudom honnan megszerezte a matáv telcsiszámunkat,ami nem az én nevemen van.
Mindig anyukám veszi fel!napi 2-3-szor zaklatja!Fenyegeti,hogy mondja meg nekem hogy nagy perre számíthatok!!
Nagyon ki vagyok borulva!!
Volt valakinek tapasztalata ezzel a Bartus Ildikóval???
3. A BKV Zrt.-vel megbízási szerződés alapján együttműködő ügyvédi irodák neve és elérhetősége
A BKV Zrt. jogos követeléseinek (pótdíjak) érvényesítése érdekében az alábbi ügyvédi irodákkal van élő megbízási szerződése.
Dr. Bartus Ildikó ügyvéd
Kamarai nyilvántartási száma: 118 Tolna megyei Ügyvédi Kamara
Letéti számlaszám: MKB Bank Zrt. 10300002-10444714-49030025
1182. Budapest, Kossuth L. u. 97.
Telefon: 887-64-24 Fax: 887-64-01
Ügyfélfogadás: hétfő-péntek 8:00-20:00
7100 Szekszárd, Arany János utca 14. fszt. 4.
Postacím: 7102 Szekszárd, Pf. 535
1680 Budapest, Pf. 87
Telefon: 06-70-383-2910 Fax: 06-74-510-248
e-mail: dr.bartus.ugyved@invitel.hu dr.bartus.ugyved@retroaktiv.net
A csaj létezik ugyan de szerintem valaki szélhámoskodik a nevében. Nem szokás szombaton leveleket kézbesíteni.
Gondolom nem kötelező pont vele beszélnem telcsin!Mehetek az Akácfa utcába is nem?
Olyanokat is kérdeznék akinek volt dolga ezzel a nővel!
Nem lenne jogos a követelés!Mindig is kisgyermekes bérletet használtam!
Ez évtől nem mert ügye betöltötte a 3évet a pici,és nem is használok Bkvt,mert otthonomhoz közel dolgozom.
Tényleg ez nekem is érdekes a szombat!
Nem tudom mit tegyek zaklatják anyukámat a matávon mig én dolgozom!
Ja!Írtam nekik bizonyítsák be hogy én tartozom,és hogy kérem a jegyzőkönyv másolatát!
Eddig nem kaptam ilyet,csak ez után kezdődött a telefonos zaklatás.Volt hogy 2ügyvéd egy telefonon zaklatot minket.Tehát akkor vonalban volt a Bartus,és az a Valamilyen Sebestyén is.
Na ez fura volt nagyon!!
Anyu azt mondta csak ide vagyok bejelentve viszont nem lakom itt.
De folytatódik azóta is a telefonos zaklatás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!