Mit szóltok, hogy Egerben be szeretnék vezetni, hogy a 14 éven aluli fiatalok este 10-ig, a 16 éven aluliak pedig éjfélig tartózkodhatnak az utcán felügyelet nélkül?
itt még mindig az autoritárius megközelítésű demagógiákat látom, de sztem egy vicc ahogy van ....
Álszenteskedésnek nem rossz, csak azt nem tudom, hogy az iylenek miért gondolják, hogy akkor majd titokban meg akár nappal nem fopgnak lerészegedni és akármi más? Jó kérdés igaz?
Na meg valaki írta a ZP-t, na arról nem is írok, mert lecsuknak rágalmazásért, de ........ ja aki ismeri, az tudja mi folyik ott "rendfentartás" címen.
Amikor én ált.isk.voltam nem lehettünk kint tanév közben 20 h,szünetben 22h után.Sőt télen sapkát kellett hordani.Nem halltunk bele.
Viszont a mi osztályunkban nem cigizett,nem ivott seki.Sőt szülni se ment.Pedig 32-en voltunk.
Valamikor érvényben volt egy országos rendelet (lehet, hogy még most is), miszerint 14 éven aluliak szülői felügyelet nélkül csak 20 óráig tartózkodhattak nyilvános szórakozó helyeken! Szülői kisérettel is csak 22 óráig.
tegnapelőtt 22:07
ZP= Zöld Pardon (zenés szórakozóhely), Budapest, Petőfi híd budai oldal.
Én nem értek vele egyet.
Gondolkozzatok már! Ha megoldást kell arra találni, hogy ne sikongassanak a fiatalok az utcán, akkor biztos az a jó megoldás, hogy senkit nem engedünk ki? Úgysem fogja senki betartani! Aztán amennyi rendőr van itt Egerben, hát nem nagy a valószínűsége hogy igazoltatnak.
Én 16/F vagyok. Tudok mértéket tartani az itallal, és ha egyszer-kétszer nem sikerül, akkor is tudom tűrtőztetni magam. Ezek után én nem gondolom azt, hogy a nyáron éjfélkor itthon kellene ülnöm a gép előtt.
Azokat kell megtalálni, akik a csendháborítást csinálják, és azokat büntetni. Nem mindenkit.
Ilyen alapon megtilthatnánk a cigányoknak is, hogy sötétedés után kijöjjenek a telepről. Csökkenne a bűnözések száma, nem?
Az utolsó válaszadó nem komoly.
És szerinted az a kevés rendőr, hogy deríteni fel ezeket a "csendháborításokat" stb... ?
Szerintem inkább megelőzni kell a dolgokat, nemhogy utána cselekedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!