Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit szóltok, hogy Egerben be...

Mit szóltok, hogy Egerben be szeretnék vezetni, hogy a 14 éven aluli fiatalok este 10-ig, a 16 éven aluliak pedig éjfélig tartózkodhatnak az utcán felügyelet nélkül?

Figyelt kérdés
2009. szept. 15. 22:30
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
44%

itt még mindig az autoritárius megközelítésű demagógiákat látom, de sztem egy vicc ahogy van ....

Álszenteskedésnek nem rossz, csak azt nem tudom, hogy az iylenek miért gondolják, hogy akkor majd titokban meg akár nappal nem fopgnak lerészegedni és akármi más? Jó kérdés igaz?

Na meg valaki írta a ZP-t, na arról nem is írok, mert lecsuknak rágalmazásért, de ........ ja aki ismeri, az tudja mi folyik ott "rendfentartás" címen.

2009. szept. 17. 09:25
 32/43 anonim ***** válasza:
76%

Amikor én ált.isk.voltam nem lehettünk kint tanév közben 20 h,szünetben 22h után.Sőt télen sapkát kellett hordani.Nem halltunk bele.

Viszont a mi osztályunkban nem cigizett,nem ivott seki.Sőt szülni se ment.Pedig 32-en voltunk.

2009. szept. 17. 14:17
 33/43 anonim ***** válasza:
84%
Csak nevelés kérdése az egész.Ha a szülő úgy neveli a gyermekét ahogy az elő van írva, akkor szerintem nem is kóborolna már kinn az útcán ilyen időpontban.Semmi keresnivalója nincs egy gyereknek már későn az útcán.Az én legnagyobb gyermekem már húsz éves,de mai napig nem megy el otthonról,úgy hogy nem kérdezi meg tőlem,vagy az apjától,hogy mit szólunk hozzá ha ő most elmegy egy kicsit szórakozni.Ha valamelyikünk nem tartja jó ötletnek ,akkor sosem megy el otthonról.Lehet,hogy ez a nevelés vaskalaposnak tűnik,de egyszer sem kellett úgy lefeküdnünk este,hogy nem tudom merre jár és mikor jön haza a gyermekem.Mindíg nyugodt voltam afelől,hogy jó helyen van és nem történik semmi baja.Mert úgye a mai világban már nem tudhatja az ember,hogy mikor történik valami tragédia.Azt hiszem a többi három gyermekem miatt sem kellesz majd izgulnom!!Lehet,hogy egy kicsit szigorú vagyok de ez mindd az ő érdeküket szolgálja,és soha nem vettem még észre rajtuk,hogy ha valamire azt mondtam volna,hogy nem :ők akkor sem húzták az orrukat és nem nehezteltek rám.Nagyon szeretem őket és úgy érzem a megnyílvánulásaikból,hogy ők is engem és az apjukat is.
2009. szept. 17. 21:33
 34/43 anonim ***** válasza:
81%
A tegnapi 15.52-es válasz írónak írnám ezt a kis megjegyzést.Egy tizenhat évesnek még nem kell sem sört,sem bort innia mert az még gyerek.Semmi keresnivalója nincs még az alkoholos üvegek környékén.Nem tudom,hogy van-e gyermeked de, szerintem te sem örülnél neki,ha kijárogatna éjszaka iszogatni!!
2009. szept. 17. 21:38
 35/43 anonim ***** válasza:
64%
Mi az az ZP? akármennyire agyalok nem tudok rájönni...:(
2009. szept. 17. 22:07
 36/43 anonim ***** válasza:
93%

Valamikor érvényben volt egy országos rendelet (lehet, hogy még most is), miszerint 14 éven aluliak szülői felügyelet nélkül csak 20 óráig tartózkodhattak nyilvános szórakozó helyeken! Szülői kisérettel is csak 22 óráig.

tegnapelőtt 22:07

ZP= Zöld Pardon (zenés szórakozóhely), Budapest, Petőfi híd budai oldal.

2009. szept. 19. 08:19
 37/43 anonim ***** válasza:
50%
Tökéletesen egyetértek vele.
2009. szept. 20. 01:58
 38/43 anonim ***** válasza:

Én nem értek vele egyet.

Gondolkozzatok már! Ha megoldást kell arra találni, hogy ne sikongassanak a fiatalok az utcán, akkor biztos az a jó megoldás, hogy senkit nem engedünk ki? Úgysem fogja senki betartani! Aztán amennyi rendőr van itt Egerben, hát nem nagy a valószínűsége hogy igazoltatnak.

Én 16/F vagyok. Tudok mértéket tartani az itallal, és ha egyszer-kétszer nem sikerül, akkor is tudom tűrtőztetni magam. Ezek után én nem gondolom azt, hogy a nyáron éjfélkor itthon kellene ülnöm a gép előtt.

Azokat kell megtalálni, akik a csendháborítást csinálják, és azokat büntetni. Nem mindenkit.

Ilyen alapon megtilthatnánk a cigányoknak is, hogy sötétedés után kijöjjenek a telepről. Csökkenne a bűnözések száma, nem?

2009. okt. 4. 17:43
 39/43 anonim ***** válasza:
0%

Az utolsó válaszadó nem komoly.

És szerinted az a kevés rendőr, hogy deríteni fel ezeket a "csendháborításokat" stb... ?

Szerintem inkább megelőzni kell a dolgokat, nemhogy utána cselekedni...

2009. okt. 4. 20:47
 40/43 anonim ***** válasza:
pzichológiai szempontból kifejezetten idiotizmusnak tartom, nem ez fogja az ifjúságot "nevelni", meg fogják ők találni annak a módját, hogyan játsszanak ki mindent, ez nem lesz akadály
2009. okt. 5. 09:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!