Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit szóltok, hogy Egerben be...

Mit szóltok, hogy Egerben be szeretnék vezetni, hogy a 14 éven aluli fiatalok este 10-ig, a 16 éven aluliak pedig éjfélig tartózkodhatnak az utcán felügyelet nélkül?

Figyelt kérdés
2009. szept. 15. 22:30
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
88%
Nem hiszem, hogy elmennének a "fiatalok" olyan helyekre, ahol nem árulnak alkoholt, vagy ha el is mennének, biztos "beszereznének"előtte valamit.Manapság az a divat, hogy ki iszik többet, ki milyen részeg volt, ki kivel feküdt le,hány csajt d..gott meg, mennyit füvezett, mire melékszik a tegnap estéből, stb..mert ez a tilos, aki megszegi a szabályokat az a menő.Én is 20 as éveim elején járok, és ezt látom magam körül, ha szétnézek, nem hiszem, hogy én lennék rossz helyen..
2009. szept. 15. 23:19
 12/43 anonim válasza:
97%
Nem te vagy rossz helyen,én is ezt látom magam körül.Belátom lehet,hogy utópisztikus elképzelés volt,de a lehetősége sincs meg,hogy kiderüljön élnének-e vele.Ezek a dolgok,amiket felsoroltál a "mi időnkben" is tilos volt,de valahogy sikerült anélkül felnőni,hogy minden éjszaka az árok parton hánytam volna.Az is igaz,hogy minket neveltek is és nem csak nöttünk,mint a gaz.Egyben biztos vagyok,az én gyerekemnek igényei is lesznek a szórakozásban,nemcsak enged a csorda effektusnak.Persze ezt most könnyű így kijelenteni,de rajtam nem fog múlni,hogy őt ne kelljen ájultan összekaparni az út széléről.
2009. szept. 15. 23:26
 13/43 anonim ***** válasza:
94%

hát nem tudom, én 17 éves vagyok, de hétvégenként volt olyan hogy éjfélkor találkoztunk kint az utcasarkon, de semmi különösebbet nem csináltunk, tehát nem garázdálkodtunk, nem füveztünk nem ittunk csak beszélgettünk

szerintem ez a törvény egy hatalmas nagy baromság, mert a 14-16 évesek úgyis ki fognak menni ha lesz ilyen ha nem, nekik ez ettől érdekes

2009. szept. 15. 23:41
 14/43 anonim ***** válasza:
95%
De ha a szülőknek kell maj felelni érte(akár pénzbüntetés kifizetése), nem hiszem, hogy egy vállrándítás lenne részükről az ügy vége.Csak feltételezek..
2009. szept. 16. 00:39
 15/43 anonim ***** válasza:
91%
Az a baj,hogy van abban valami amit a 2vel előttem szóló írt. 18év alatt eleve nem lehetne sem inni,sem dohányozni.Mégis megteszik.Azt kellene vhogy komolyabban büntetni,vagy nem tudom. Különben legközelebb vezethetik be azt, hogy tilos 16év alattinak lenni.:D
2009. szept. 16. 05:18
 16/43 anonim ***** válasza:
71%

Egy újabb baromság. Én speciel minden ilyen jellegű korlátozás ellen vagyok, mert ugyan már, majd találnak akkor olyat, amivel ezt kikerülik és talán még rosszabb. Miért, most mi van az aalkohol és dohányárusítás tilalmával? Ugyan kérem, ne legyünk már hülyék, az van, hogy nem egyszer jön oda hozzám a kissrác egy buszemgállóban, hogy menjek be neki a trafikba cigiért. Ez az egyik, a másik meg hogy aztán ezt persze igen kevesen tartják be.

Sztem egy ökörség, nem ezt kéne szabályozni, hanem talán normálisan kezelni a fiatalságot, aztán lehet, hogy semmi gond nem lenne a hajnalig való utcán tartózkodással sem. Ahogyan sztem most se önmagában ebből adódik a probléma. Igazából nem is értem a dolgot. Mit akarnak ettől? Hogy ne drogozzon? Majd megveszi délután. Vagy mit ? Számomra vicces ......

2009. szept. 16. 06:04
 17/43 anonim ***** válasza:
73%

Jah, olvasom a többi hsz-t.

Mintha nappal nem lehetne beszívni, meg csajokat med..gni, inni meg amit akarsz, szal értelme sok nincs, de egy látszatintézkedésnek persze tök jó.

És akkor adjátok hjozzá, tanár vagyok, és pontosan tudom, hogy a 15 éves korosztály zöme már aktív nemi életet él pl, na most akkor mi a frászt akarunk? Max hülyének néznek minket, felnőtteket, és van is benne valami. Meg ez a 18-as korhatát mintha valami bűvös szám lenne .... kérem szépen, amikor a "gyerek" azt látja, hogy a 32 éves igazgatónéni a 4-es sráccal kavar (igaz, már 19 múlt, na de ...), szóval majd a felnőttek rendet tesznek ... ja persze.

2009. szept. 16. 06:15
 18/43 anonim ***** válasza:
35%
Első lépés a kijárási tilalom felé. Aztán jöhet a statárium, és simán lehet elhurcolni majd éjszaka az embereket. Meg bűnözőt csinálni valakiből azért, mert kiment az utcára. Röhely. XXI század, mi? Inkább dél afrikai banánköztársaság.
2009. szept. 16. 08:15
 19/43 anonim ***** válasza:
63%
Inkább a közbiztonságot kéne olyanná fejleszteni, hogy egy 14 éves nyugodtan kimehessen bármikor az utcára!!!!!!!!
2009. szept. 16. 08:16
 20/43 anonim ***** válasza:
91%

Jó ötletnek tartom, de felesleges!

Nem lennének az utcán részeg fiatalok, ha nem szolgálnák ki a 18 éven aluliakat szesszel, cigivel, ha nem engednék be a szórakozóhelyekre a 14-15 éveseket, de ha beengedik is, ne szolgálják ki őket alkohollal, aztán: a kedves szülő, meg ne engedje, hogy a taknyos kölke éjszaka lófráljon az utcán.

2009. szept. 16. 08:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!