Mit szóltok, hogy Egerben be szeretnék vezetni, hogy a 14 éven aluli fiatalok este 10-ig, a 16 éven aluliak pedig éjfélig tartózkodhatnak az utcán felügyelet nélkül?
hát nem tudom, én 17 éves vagyok, de hétvégenként volt olyan hogy éjfélkor találkoztunk kint az utcasarkon, de semmi különösebbet nem csináltunk, tehát nem garázdálkodtunk, nem füveztünk nem ittunk csak beszélgettünk
szerintem ez a törvény egy hatalmas nagy baromság, mert a 14-16 évesek úgyis ki fognak menni ha lesz ilyen ha nem, nekik ez ettől érdekes
Egy újabb baromság. Én speciel minden ilyen jellegű korlátozás ellen vagyok, mert ugyan már, majd találnak akkor olyat, amivel ezt kikerülik és talán még rosszabb. Miért, most mi van az aalkohol és dohányárusítás tilalmával? Ugyan kérem, ne legyünk már hülyék, az van, hogy nem egyszer jön oda hozzám a kissrác egy buszemgállóban, hogy menjek be neki a trafikba cigiért. Ez az egyik, a másik meg hogy aztán ezt persze igen kevesen tartják be.
Sztem egy ökörség, nem ezt kéne szabályozni, hanem talán normálisan kezelni a fiatalságot, aztán lehet, hogy semmi gond nem lenne a hajnalig való utcán tartózkodással sem. Ahogyan sztem most se önmagában ebből adódik a probléma. Igazából nem is értem a dolgot. Mit akarnak ettől? Hogy ne drogozzon? Majd megveszi délután. Vagy mit ? Számomra vicces ......
Jah, olvasom a többi hsz-t.
Mintha nappal nem lehetne beszívni, meg csajokat med..gni, inni meg amit akarsz, szal értelme sok nincs, de egy látszatintézkedésnek persze tök jó.
És akkor adjátok hjozzá, tanár vagyok, és pontosan tudom, hogy a 15 éves korosztály zöme már aktív nemi életet él pl, na most akkor mi a frászt akarunk? Max hülyének néznek minket, felnőtteket, és van is benne valami. Meg ez a 18-as korhatát mintha valami bűvös szám lenne .... kérem szépen, amikor a "gyerek" azt látja, hogy a 32 éves igazgatónéni a 4-es sráccal kavar (igaz, már 19 múlt, na de ...), szóval majd a felnőttek rendet tesznek ... ja persze.
Jó ötletnek tartom, de felesleges!
Nem lennének az utcán részeg fiatalok, ha nem szolgálnák ki a 18 éven aluliakat szesszel, cigivel, ha nem engednék be a szórakozóhelyekre a 14-15 éveseket, de ha beengedik is, ne szolgálják ki őket alkohollal, aztán: a kedves szülő, meg ne engedje, hogy a taknyos kölke éjszaka lófráljon az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!