Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit szóltok, hogy Egerben be...

Mit szóltok, hogy Egerben be szeretnék vezetni, hogy a 14 éven aluli fiatalok este 10-ig, a 16 éven aluliak pedig éjfélig tartózkodhatnak az utcán felügyelet nélkül?

Figyelt kérdés
2009. szept. 15. 22:30
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
70%
JOGOS!!! Országossá kéne kiterjeszteni!!
2009. szept. 15. 22:36
 2/43 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem meg egyáltalán nem jó!!! Szerintem egy kicsit ki kellene tolni ezt az esti takarodót mondjk úgy éjfélre, de a legjobb az lenne, ha elfelejtenék ezt az egészet!!!!!
2009. szept. 15. 22:40
 3/43 anonim ***** válasza:
77%
GYőrben is beakarják ugyanezt vezetni.Tudtommal Németországban sem lehetnek kint az utcán a l6 éven aluliak.És ott keményen megbüntetik a szülőket,ha a gyerekük az utcán kószál.Mindenhol be kellene vezetni és főleg be is tartani!
2009. szept. 15. 22:40
 4/43 anonim ***** válasza:
75%
Éjfélig? Azzal mit érnek el? Éjfél előtt is be lehet rúgni/szívni/fűvel fával kefélni. Akkor?
2009. szept. 15. 22:43
 5/43 anonim ***** válasza:
44%
de ha például nem drogozni, inni, vagy egyéb dolgokat akar csinálni egy gyerek az utcán, akkor miért kell ráerőltetni?? AMúgy meg közterületen nem azt csinál amit akar?? Jah és gratulálok hozzád, hogy lepontoztál, ezzel magadat minősítetted. De gondolom te azért javallod ezt az egész szobafogságos dolgot, mert te ilyen konzervatív 40 éves vagy!!
2009. szept. 15. 22:49
 6/43 anonim ***** válasza:
72%
A 14 eves koruak korlatozasat partolom de a 16 eveseket nem.Amugy meg a szulo/gondviselo felelosege kene hogy legyen.Miert kell ebbe hatosagot bevonni,hogy egy 14 eves gyerek ne koszafaszaljon egyedul este?
2009. szept. 15. 22:57
 7/43 anonim ***** válasza:
76%
Nagyon helyes, szerintem is vezessék ezt be országosan. 14 éven aluli kölyköknek semmi keresnivalójuk az utcán késő este. Nekem általános iskolás korom végéig legkésőbb 10 órakor még otthon is kötelező takarodó volt, nemhogy az utcán császkáljak (pedig a 26 évemmel nem vagyok ám öreg!) Túl sok minden van megengedve a mai gyerekeknek, és a többségük nagyon el van fajulva.
2009. szept. 15. 23:00
 8/43 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem nem hülyeség! Számtalanszor találkoztam anno elsősökkel(14-15) évesekkel éjszakai szórakozóhelyeken, kocsmákban, úgy, hogy kiszöktek a koliból, és esetleg hulla részegen fetrengtek az utcán, vagy hánytak a Dobó téren, vagy bárhol,nem hiszem, hogy ezek az emberek másnap olyan szuper jól teljesítenének az iskolában.És azt hiszem ezt elsősorban ezért vették tervbe, mert sokan csinálták ezt.Nem hiszem, hogy lenne keresnivalója egy 14 évesnek egy "felnőtt" szórakozóhelyen, kocsmában hét közben!
2009. szept. 15. 23:01
 9/43 anonim ***** válasza:
79%
És elsősorban ez a probléma, hogy nem tudnak mértéket tartani, mert nem sajnálok senkitől egy sört, vagy egy boroskólát, de amikor koliba 2encipelnek be egy 14 éves lányt, aki nem is tud magáról, azt hiszem az egy kicsit sok!
2009. szept. 15. 23:04
 10/43 anonim válasza:
87%

Egyfelöl értem,hogy miért csinálják.De a módszerrel nem értek egyet.Nem kijárási tilalom kéne,hanem olyan helyek,ahova a fiatalok el tudnak menni és normális körülmények között tudnak együtt lenni,szórakozni.A mi városunkban még mozi sincs,6 óra után már csak a kocsmák vannak nyitva vagy a diszkó.A "normális körülmények alatt" nem a drogos diszkókra gondolok,hanem klubokra,ahol nincs piálás,drogozás,de közös programokban lehet részt venni.(nem múzeum tárlat és ilyenek,nem vagyok bolond :) )Tisztában vagyok vele,hogy a mai fiataloknak mi a szórakozás, (hozzáteszem én is 20-on éves vagyok,így nem egy kőkorszakból itt maradt valaki)de úgy gondolom,hogy ez is nevelés kérdése,hogy kinek milyen lesz az igénye a "szórakozásra".Ebben fontos szerepe lenne a szülőnek.

Ezzel csak azt érik el,hogy a tiltás miatt még inkább érdekes lesz az éjféli csavargás,hisz ezt most már nem csak anyu és apu tiltja,hanem a törvény is.

2009. szept. 15. 23:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!