Mit szóltok, hogy Egerben be szeretnék vezetni, hogy a 14 éven aluli fiatalok este 10-ig, a 16 éven aluliak pedig éjfélig tartózkodhatnak az utcán felügyelet nélkül?
Egyfelöl értem,hogy miért csinálják.De a módszerrel nem értek egyet.Nem kijárási tilalom kéne,hanem olyan helyek,ahova a fiatalok el tudnak menni és normális körülmények között tudnak együtt lenni,szórakozni.A mi városunkban még mozi sincs,6 óra után már csak a kocsmák vannak nyitva vagy a diszkó.A "normális körülmények alatt" nem a drogos diszkókra gondolok,hanem klubokra,ahol nincs piálás,drogozás,de közös programokban lehet részt venni.(nem múzeum tárlat és ilyenek,nem vagyok bolond :) )Tisztában vagyok vele,hogy a mai fiataloknak mi a szórakozás, (hozzáteszem én is 20-on éves vagyok,így nem egy kőkorszakból itt maradt valaki)de úgy gondolom,hogy ez is nevelés kérdése,hogy kinek milyen lesz az igénye a "szórakozásra".Ebben fontos szerepe lenne a szülőnek.
Ezzel csak azt érik el,hogy a tiltás miatt még inkább érdekes lesz az éjféli csavargás,hisz ezt most már nem csak anyu és apu tiltja,hanem a törvény is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!