Nagyjából hány olyan ember lehet Magyarországon, akinek a bevétele meghaladja az évi 1 milliárd forintot?
Figyelt kérdés
2013. febr. 27. 23:24
11/48 anonim válasza:
Arra gondolsz, hogy dobjanak össze egy kis lét és indítsák újra a termelést a ledurrant iparvárosokban?
12/48 anonim válasza:
Nem véletlenéül dőltek be azok a bizonyos iparvárosok.
13/48 anonim válasza:
Talán 1-2 embernek lehet a listán szereplő gazdagok közül akinek megvan az évi 1 milliárd Ft-ja.(Csányi,Széles,Demján.)
14/48 anonim válasza:
Ez a 100as lista vagyont mutatja és nem az éves jövedelemet.
15/48 anonim válasza:
Messze több, mint amennyit megengedhetnénk magunknak.
Kérdező, szerintem inkább tömeget gyűjts, és csak aztán keresd a milliárdosokat. Izom nélkül nem mész semmire ellenük.
16/48 A kérdező kommentje:
Nem árulok el vele nagy titkot, hogy a régi, úgy mond lerobbant üzemeket, gyárakat szeretném felújíttatni és beindíteni, de ez sokkal bonyolultabb terv, mint gondolnák sokan. Nem kérném meg őket, hogy adjanak pénzt nekem, engem a pénz nem érdekel, hiába szükséges mindenhez és hiába nem tudsz nélküle már sz*rni sem. Mint a legelső kommentelő ahogy írta, hogy 2.2 milliárdos profittal zárták az évet, szerintem több olyan ember is van az országban 3-4 embertől.
2013. febr. 28. 11:30
17/48 A kérdező kommentje:
Tudtok olyan városokat mondani, ahol például bezártak egy tejüzemet, cukorgyárat, fűrésztelepet stb.?
2013. febr. 28. 11:32
18/48 A kérdező kommentje:
Egy kicsit pozitívabban is hozzá lehetne állni a dolgokhoz. A híradó, meg a média ereje meglátszik a magyar emberen... egyre kevésbé hisz, pesszimista és inkább elzárkózik mások elől és bolondnak tartja a másikat, ha valamivel próbálkozik. Régen ha valaki segítséget kért, az kapott is nem kevés támogatást, és itt nem a pénzre gondolok.
2013. febr. 28. 11:36
19/48 anonim válasza:
Ha jól emlékszem a cukorgyárakat pont az EU-s termelési kvóta miatt zárták be és nem engedik újra indítani erről volt is szó a tv-ben mert valaki újra akart indítani egy leállított kis üzemet valami kistelepülésen de nem engedték.
Hatvanban van egy leállított cukorgyár. Legalábbis a maradványai.
20/48 Flector 67 válasza:
Kedves Kérdező!
Biztos elég fiatal vagy még. Ha valami bezárt, az azért zárt be, mert nem volt nyereséges. Hidd el, ha nyereségesen lehetne itthon termelni valamit, valaki már termelné. Mellesleg nem keverjük össze az éves profitot, a keresettel. Ég és föld a kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!