Reinkarnáció. Kb.10 évvel ezelőtt 6 milliárd ember élt a földön, ma már 7 milliárd. Honnan jött az az 1 milliárd új lélek, ha az egész körforgásban van?
Amit leírtál az egy nagy hülyeség, azért nem érted.... Meg eleve ha az lenne akkor nem 7 Milliárd ember lenne a földön...
Egyébként meg úgy, hogy egy nap több ember születik mint amennyi meghal... egyszerű mint az egyszer egy :)
Jönnek új lelkek is. Észre is lehet venni, ki az, aki már régóta a Földön van, és ki az, aki "fiatal".
Általában a földhözragadt, realista, "csak az van, amit látok" emberek az "újoncok" :)
Szerintem maga a kérdés rossz, mert kérdezhetnéd azt is, hogy hol volt idáig az a 6 milliárd, aki akkor nem volt a földön, amikor csak 1 milliárd ember élt itt. Én úgy tudom elképzelni, hogy van x milliárd lélek és annak egy része itt van lent, a másik része pedig fent. A körforgás nem jelenti azt, hogy mindig mindenki azonnal visszaszületik.
Gondolom az emberiség száma azért növekszik, mert a lelkek száma is növekszik. Viszont akkor nem értem!Ha a cél az örök boldogság elnyerése az itt lent megoldott feladatok által - és az örök boldogság pedig azt jelenti, hogy már nem kell leszületni, mert minden feladatot megoldottunk -, akkor mivel olyan sokan maradtak már fenn, miért növekszik mégis az emberiség száma folyamatosan? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!