Mi történik velem? Mi ez az egész?
Engem is a pánikrohamra emlékeztet.
Mit keres ez az ezotéria kategóriában?
Én is pánikra tippelek, a félelem lebénít ilyenkor, azért érzed úgy,hogy nem tudsz megmozdulni.Annak viszont kell, hogy legyen valami oka, hogy mindíg lefekvés után érzed ezt.
Szerintem megpróbálhatnád áttenni az ágyat máshová, vagy másik szobában aludni.Vannak ugyanis olyan radiesztéziai sugárzások, amik ilyen tünetet is okozhatnak!
Pánikroham szerintem is.
Az egész napi megoldatlan feszültség jöhet elő ilyen formában.
Lehet, hogy úgy érzed, nem vagy feszült, de lehet, hogy a tudatalattidban elnyomva van egy csomó megoldatlan feszültség, ami ilyen tünetekben jelentkezik.
Pszichológushoz menj el, ő tud segíteni.
Nekem is volt ilyen, csak nem így persze, hanem annyira féltem elmenni vizsgázni, hogy teljesen leizzadtam, remegtem, nem kaptam levegőt, sírógörcs kerülgetett minden alkalommal.
Elmentem pszichológushoz, aki felszínre hozta, hogy miért van ez. Egy családomból hozott rossz, megfelelési kényszer. Ennyi. El is múlt.
Úgyhogy ez szerintem sem az ezotéria témaköre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!