Nagyjából hány olyan ember lehet Magyarországon, akinek a bevétele meghaladja az évi 1 milliárd forintot?
Figyelt kérdés
2013. febr. 27. 23:24
1/48 anonim válasza:
Ezt én is szeretném tudni. A főnökömnek tavaly 2,2 milliárdos profitja volt a cégből, 57-en dolgozunk nála, ki-ki 80-120 ezres havi fizetésért. Ha a 2,2 milliárdból még nekünk csurrantana évi 200 milliót, akkor nagyon jó pajtik lennénk vele mindannyian és még neki is maradna 2 milliárd forint, ami elég jó pénz, de hát Magyarország nem a méltányos fizetésekről híres...
2/48 A kérdező kommentje:
Fontos lenne tudnom legalább egy becslést, mert egy óriási ötlet termtetett a fejemben!
2013. febr. 27. 23:40
3/48 anonim válasza:
Kérdező, a legjobb megoldás az lenne az ország problémáira, ha az emberek megtanulnának odafigyelni a másikra. Jelenleg ott tartunk, hogy akinek 50 milliárd forintja van, az simán végignézni, ahogy 40 család szimplán éhenpusztul a havi pár tízezer forintból csak azért, hogy neki még meg legyen év végén a plusz 80 milliója az 50 milliárd mellé.
4/48 A kérdező kommentje:
Tényleg működő öltetem van, amivel 5-10 év alatt a gazdaság fellendíthető, a munkanélküliség visszaszorítható és a minimálbér néhány év alatt 180-250 ezer forint közelébe emelhető.
2013. febr. 27. 23:54
5/48 anonim válasza:
Tessék!
És ez csak az első száz meg, akikről még nem tudunk szerintem vannak kétszázan is és ehhez vedd hozzá azokat is, akiknek "csak" százmillióik vannak. Na ők is vannak pár százan.
6/48 anonim válasza:
Tehát kérdező fogjuk rá, hogy kb. 200-an vannak, ahogy az előző válaszadó írta. Mi lenne a következő lépés?
7/48 A kérdező kommentje:
Olvastam a leggazdababb emberekről, de ez a vagyonukról szól, nem pedig a minden évben bejött összegról, amivel kövéredik a bankszámlájuk. Konkrétan az érdekelne, hogy hány olyan ember lehet köztünk, magyarok közt, akik évente 1 milliárd és még több forinttal gazdagodnak.
2013. febr. 28. 00:09
8/48 A kérdező kommentje:
Feltérképezni Magyaroszágot, hogy melyek voltak azok a városok, amik a 90-es és előtte lévő években iparvárosok voltak, viszont becsődöltek vagy hanyatlani kezdtek.
2013. febr. 28. 00:10
9/48 A kérdező kommentje:
Természetesen kideríteni legalább 100 nevét, de a legjobb lenne 150 ilyen milliárdos ember adatait összegyűjteni, cégeiket, nevüket, elérhetőségeiket.
2013. febr. 28. 00:13
10/48 anonim válasza:
minek? privatizáció? direktcsődöltetés?
Külföldi érdekcsődöltetés?
simán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!