Vajon a mentösök mért nem mehetnek ell korkedvezményes nyugdijba? Uggy gondolom nekik is sokkat köszônhetünk és szerintem sokkal sreszesebb munka. Sokan csak az irodàba ücsörögnek. Pl:katonaságnál rendörségnél stb
A előző hozzászólás persze igaz a mentőkre, tűzoltókra stb.
Hogy várjuk el, hogy a mentők majd lelkiismeretesen látják el a sebeidet, ha verik, szidják NEM FIZETIK meg őket?
Nem bàntom a renÖröket nics miért,de két éve betörtek hozzánk kb 2 -3 ora mulva jöttek ki
165cm magas 60 kg rendör;-)
"Ja ês bocsi én men sajnàlom a tüzoltoktol stbde "
Én sajnálom tőlük. Láttam már őket "dolgozni" (tűzoltóságon dolgoztam). Egész nap fetrengtek a tűzoltóságon, hetente meg volt egy riasztás az is olyan, hogy Mari néni eloltja.
Mindenkit kizsákmányolnak, az a cél, mire nyugdíjat kaphatnál, addigra ne élj!
Aki nem így gondolja, menjen el hatvan évesen rakodómunkásnak. Semmi stressz, semmi rizikó, nem nyaggat senki, senki élete nem függ tőled, naponta nyolc-tíz órában elvégzed a munkád rendesen, utána azt csinálsz, amit akarsz. Például sportolhatsz, vagy túrázhatsz, hogy el ne hízz!
" + ha mindent megvonuknk tőlük, ne sírj, ha nem nagy kedvvel oltja a tüzet a házadbna"
Nem kötelező tűzoltónak menni.
Előttem lévő! Akkor egy sem lenne ilyen vélemény alapján!
Örülj, hogy még vannak, ennyi pénzért egy sem örömmel van ott!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!