Korkedvezményes nyugdíj mellett munka?
Lehet, hogy rossz kategóriába raktam a kérdést, de ezt találtam a legmegfelelőbbnek.
Édesanyám 1955-ös születésű, megvan a 40 év munkaviszonya, tehát elmehetne korkedvezménnyel nyugdíjba. Mellette szeretne továbbra is dolgozni.
Kérdésem az lenne, hogy a korkedvezményes nyugdíj mellett lehet dolgozni?
Próbáltam utánaolvasni, de semmit nem találtam ezzel kapcsolatban.
Aki ért hozzá, kérem segítsen.
Köszönöm.
Én úgy tudom hogy most még lehet,van valamilyen kereseti korlát ami felett szüneteltetni kell a nyugdíjat.
Jövőre viszont a munka mellett szüneteltetni kell majd a nyugdíjat.Vagy nyugdíj vagy munka.
Teljesen "logikus".
Aki nem tud megélni a nyugdíjából, amit 40 év után nagy kegyesen odavetnek, inkább a segélyre tátsa a száját az önkormányzatnál, mint elmenjen 4 órába mozipénztárosnak, vagy nyúlszart szedni, ahol keresne mellé annyit, hogy megéljen.
De a Vezír megmondta: vagy nyugdíj, vagy munka! Gratulálok.
Hát igen, nagyon jó a "rendszer".
Mondta is, hogy ha jövőre vagy munka, vagy nyugdíj, akkor nem megy el inkább nyugdíjba. Így is a főállása mellett még van egy mellékállása.
Én most végeztem a suliban, minden létező helyet megpályáztam, tök esélytelenül.
Így hogy segítsek neki??:S
Csak te tehetsz róla!!
Még egy vacak világszabadalmad sincs, amire lecsaphatna a német milliárdos, és gyárad lenne, ahol kolbászból van a kerítés.
Na jó, csak poénból idéztem egyik kommentelő társunkat.
Az, hogy kit, legyen a 3000 Ft-os kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!