Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szeptember 11. Aláaknázás,...

Szeptember 11. Aláaknázás, vagy terrortámadás?

Figyelt kérdés

Nekem megvan a saját masszív véleményem, csak arra vagyok kíváncsi hány ember tudja 'tévesen' a dolgokat.

Ha vitatkozni akarna valaki akkor írjon privát üzenetet.

2013. febr. 16. 23:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
60%

"És egyesek szerint bírt is."

Nem tudom, de ahogy én emlékszem arra, amit láttam nem bírta ki. Amúgy az elsüllyeszthetetlen hajóról hallottál már, ami az első útján elsüllyedt? Mérnök tervez, természet végez.

Egyik tornyot sem tervezték arra, hogy tökig feltankolt utasszállítók teljes sebességgel belerohannak.

2013. febr. 17. 10:15
 12/13 anonim ***** válasza:
21%
Nem én találtam ki hidd el. Csak láttam a tv-be és gondoltam témába vág megosztom. Ott dumálták nem tudom hol, hogy mit tudom én milyen erőhatásnak volt kitéve az épület, és elvileg a tervek szerint a 10 szeresét is ki kellett volna bírnia. Ennyit írtam.
2013. febr. 17. 10:27
 13/13 A kérdező kommentje:
haha :'D
2013. febr. 17. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!