A 9/11 terrortámadás miért pont szeptember 11-én volt?
Mert ha április 12.-én lett volna, akkor most a 4/12-re emlékeznénk.
Ekkor volt, és EBBŐL alakult ki a sokat emlegetett 9/11, és nem pedig fordítva.
Pedro
911 a segélyhívó is ott.
9+1+1=11, ami nem tudom, mit jelent.
A 911 prímszám, három egymást követő prím összege:
911 = 293 + 307 + 311.
911 nap telt el a 2001. szeptember 11-ei terrortámadás és a 2004. március 11-ei madridi vonatrobbantás között.
CIA által végrehajtott önmerénylet volt az egész.
Két cél volt, az egyik, hogy megijesszék az embereket a terrorizmussal, majd a média még erre rátett egy lapáttal. Az ember pedig ha fél, keres valakit aki megvédi őt. Ekkor pedig a kormány szigorított minden intézkedést és megnyirbálta a szabadságjogokat olyannyira, hogy az USA ma már inkább diktatúra mint demokrácia. Bármikor elvihetnek egy titkos börtönbe és egy életre lecsukhatnak úgy, hogy még ügyvédet se láthatsz. Ehhez elég, ha felmerül a gyanú, hogy terrorista lehetsz. Vagy az Obama-féle meghosszabbított fogvatartás: olyan bűncselekményért visznek börtönbe amit még el sem követtél, csak a hatóság úgy gondolja, hogy te el fogod követni. Patriot Act stb. A szabadság hazája, mi?
A második az meg hogy kedvére háborúzgathatott az USA a Közel-Keleten...
#Haggard
Ez úgy hülyeség ahogy van...
"olyan bűncselekményért visznek börtönbe amit még el sem követtél, csak a hatóság úgy gondolja, hogy te el fogod követni."
Megadnád pontosan, hogy ezt vajon melyik törvény alapján? :-D
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!