Volt Magyarországon terrortámadás?
Figyelt kérdés
Történt valaha bármi? Fiatal vagyok, én nem nagyon emlékszem rá, amióta az eszemet tudom.2012. szept. 13. 18:49
1/9 anonim válasza:
Szerintem az Aranykéz utcai robbantást nevezhetjük terror támadásnak,valamint a Malév 1975-ben Bejrút felé repülve gyaníthatóan terror cselekmény miatt zuhant le.
2/9 anonim válasza:
Volt pár gépeltérítés, egy két bombás merénylet rossz ügyletekbe keveredő üzletemberek ellen, illetve pontosan 81 éve a biatorbágyi merénylet.
3/9 anonim válasza:
Ma rálőttek az utcán egy emberre, illetve az autójára. Ezt is lehet terrortámadásnak nézni. Néhány éve megöltek az otthonukban cigányokat, ez is terrorizmus. Fenyő-gyilkosság, pár éve az érdi házaspárt lelőtték valahol, szerintem ezek is terrortámadások. Nem feltétlen külföldiek a terroristák.
4/9 tavol elo válasza:
5/9 anonim válasza:
Hát ha valaki el tudja magyarázni mi az a terror támadás és mi nem az akkor gratulálok.Ez olyan mint Columbo felesége.
6/9 anonim válasza:
A terrorizmust én úgy definiálnám, hogy civilek elleni erőszak politikai célból.
Tehát a maffialeszámolások, fegyveres rablások, kocsmai verekedések nem tekinthetők terrortámadásnak.
Magyarországon az eddigi legjelentősebb terrortámadás a biatorbágyi merénylet volt 22 halálos áldozattal.
Az közelmúltból az 1991-es ferihegyi robbantás jut eszembe.
7/9 anonim válasza:
Micsoda??Ird be a keresőbe,hogy Matuska Szilveszter.Eben is élenjárók vagyunk látod?
8/9 anonim válasza:
Cigányok is rendszeresen követnek el terror cselekményeket, csak azok az ügyek el vannak simítva, hogy a köztudatig ne jusson el.
Gondolok itt arra, mikor a büdös kölkök csatornafedelet pakolnak a vonatsínre, mert milyen jó móka. Az simán kisiklathatna egy gyorsvonatot. De az is ilyen, mikor egy vonat sorompót tesznek tönkre. Igazából bármit tesznek, az ember ellenes, és életeket kockáztat.
9/9 anonim válasza:
6 Egyetértek azzal a kiegészítéssel hogy nem csak politikai jellegű terrortámadások vannak,vallási is van pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!