Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Volt Magyarországon terrortáma...

Volt Magyarországon terrortámadás?

Figyelt kérdés
Történt valaha bármi? Fiatal vagyok, én nem nagyon emlékszem rá, amióta az eszemet tudom.
2012. szept. 13. 18:49
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem az Aranykéz utcai robbantást nevezhetjük terror támadásnak,valamint a Malév 1975-ben Bejrút felé repülve gyaníthatóan terror cselekmény miatt zuhant le.
2012. szept. 13. 19:12
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
Volt pár gépeltérítés, egy két bombás merénylet rossz ügyletekbe keveredő üzletemberek ellen, illetve pontosan 81 éve a biatorbágyi merénylet.
2012. szept. 13. 19:16
 3/9 anonim ***** válasza:
43%
Ma rálőttek az utcán egy emberre, illetve az autójára. Ezt is lehet terrortámadásnak nézni. Néhány éve megöltek az otthonukban cigányokat, ez is terrorizmus. Fenyő-gyilkosság, pár éve az érdi házaspárt lelőtték valahol, szerintem ezek is terrortámadások. Nem feltétlen külföldiek a terroristák.
2012. szept. 13. 19:20
 4/9 tavol elo ***** válasza:
100%

pl

[link]

vagy:

ebbe szerepel az Orszaghaznal robbantott bomba is. Szerencsere az esetek nagyreszeben nem tortent serules de ezek kozott 1-2 lehetett terror tamadas, de a tobbseg sima bunugyi leszamolas.

[link]

2012. szept. 13. 19:29
 5/9 anonim ***** válasza:
7%
Hát ha valaki el tudja magyarázni mi az a terror támadás és mi nem az akkor gratulálok.Ez olyan mint Columbo felesége.
2012. szept. 13. 19:40
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A terrorizmust én úgy definiálnám, hogy civilek elleni erőszak politikai célból.

Tehát a maffialeszámolások, fegyveres rablások, kocsmai verekedések nem tekinthetők terrortámadásnak.

Magyarországon az eddigi legjelentősebb terrortámadás a biatorbágyi merénylet volt 22 halálos áldozattal.

Az közelmúltból az 1991-es ferihegyi robbantás jut eszembe.

2012. szept. 13. 20:26
 7/9 anonim ***** válasza:
62%
Micsoda??Ird be a keresőbe,hogy Matuska Szilveszter.Eben is élenjárók vagyunk látod?
2012. szept. 13. 20:30
 8/9 anonim ***** válasza:
41%

Cigányok is rendszeresen követnek el terror cselekményeket, csak azok az ügyek el vannak simítva, hogy a köztudatig ne jusson el.

Gondolok itt arra, mikor a büdös kölkök csatornafedelet pakolnak a vonatsínre, mert milyen jó móka. Az simán kisiklathatna egy gyorsvonatot. De az is ilyen, mikor egy vonat sorompót tesznek tönkre. Igazából bármit tesznek, az ember ellenes, és életeket kockáztat.

2012. szept. 14. 00:29
 9/9 anonim ***** válasza:
6 Egyetértek azzal a kiegészítéssel hogy nem csak politikai jellegű terrortámadások vannak,vallási is van pl.
2012. szept. 16. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!