Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Európába majd apartheid...

Európába majd apartheid rendszer kell?

Figyelt kérdés

Egyre kevesebb a fehér ember Európában , ha ez a tendencia nem változik akkor nagyon komoly bajok lehetnek.

Valamiféle rendszert muszáj lesz bevezetni hogy a fehérek maradjanak Európa domináns és uralkodó faja.

Esetleg lehet a mérsékeltebb apartheidet ami Izraelben van.

Ennek nem lesz jó vége.

Persze most , nem hisztek nekem , elkönyveltek valami szélsőjobbos barbárnak aki nem tudja mit beszél és biztos csak a kurucról tájékozódik.

Elárulom hogy nem.

Tanult ember vagyok , egyszerű matek számítással rájöhetünk arra amit fentebb leírtam, nem kell ehhez kuruc.

2013. febr. 16. 20:26
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
42%

"Például a piramisokat is hófehér egyiptomiak építették"

A piramisokról senki sem tudja kik és hogyan építették.

2013. febr. 19. 22:48
 42/46 anonim ***** válasza:
60%

"Miért lenne a fehér fáj felsőbbrendű? "

Nepofázz korcs!

2013. febr. 19. 22:57
 43/46 anonim ***** válasza:
30%

" Nepofázz korcs!"

És még te tartod magad felsőbbrendűnek, mikor még intelligens módon kommunikálni se tudsz.

2013. febr. 19. 23:02
 44/46 anonim ***** válasza:
60%

"Az apartheid Európában az jelentené, ha a bevándoroltak politikai hatalomra tennének szert, és megfosztanák a fehéreket minden polgári joguktól. Csak hogy a szó eredetét is nézzük már."

Angliában a bevándorolt muszlimok be akarják vezetni a sariát, sz iszlám törvénykezést, gondolom az a angol, skót őslakosságra vonatkozóan is, ha majd számszerű többségbe kerülnek.

Erre gondoltál ugye ?

2013. febr. 20. 09:45
 45/46 anonim válasza:
60%

Tudjátok, én néha nem vagyok büszke arra, hogy fehér a bőröm. Ha okokat kéne felsorolnom: lásd az előző öt oldalt, meg hogy ilyen kérdés csak "fehér" ember tud kitalálni, és én személy szerint elsüllyednék szégyenemben, ha véletlenül is bőrszín szerint külön gondolnák fajokat.

Nos, én mondhatjuk hogy nem vagyok tanult, nincs diplomám vagy ilyesmi,lehet ennek oka hogy 16 éves vagyok és középiskolába járok...

Ja és, most nagyon sok becsületes, szegény zsidó megsértődhetne... a sztereotípiák (hogy a zsidó fukar, a cigány lop) tudjuk, hogy NEM TAKARJÁK LE az egész népcsoportokat, vagyis mindig vannak kivételek. És ez fontos.

"Én nem csak Magyarországért hanem egész Európáért aggódok ,felelősséget érzek.Hisz mégis csak egy a vérünk , hiába neveznek minket magyarnak/németnek/orosznak/finnek."

ha ennyire globálisan vagy képes gondolkodni, mért nem látod be, hogy egy faj, az ember él ezen a földön, nem pedig sok, fehérek, feketék, stb.

"Valamiféle rendszert muszáj lesz bevezetni hogy a fehérek maradjanak Európa domináns és uralkodó faja."

Itt mégis mire gondolsz? Újabb mészárlás kéne, vagy szabályozni a nem fehérek utódainak számát?

2013. febr. 20. 22:41
 46/46 anonim ***** válasza:

előzőnek..

majd megváltozik a véleményed és nem leszel olyan széplélek, ha téged vagy hozzátartozódat megtámad és megerőszakol egy embernek és állatnak sem nevezhető nem fehér díszpéldány, van rá esélyed ha még csak 16 vagy...

2013. febr. 24. 16:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!