Európába majd apartheid rendszer kell?
Egyre kevesebb a fehér ember Európában , ha ez a tendencia nem változik akkor nagyon komoly bajok lehetnek.
Valamiféle rendszert muszáj lesz bevezetni hogy a fehérek maradjanak Európa domináns és uralkodó faja.
Esetleg lehet a mérsékeltebb apartheidet ami Izraelben van.
Ennek nem lesz jó vége.
Persze most , nem hisztek nekem , elkönyveltek valami szélsőjobbos barbárnak aki nem tudja mit beszél és biztos csak a kurucról tájékozódik.
Elárulom hogy nem.
Tanult ember vagyok , egyszerű matek számítással rájöhetünk arra amit fentebb leírtam, nem kell ehhez kuruc.
Ja és lefelejtettem kérdező:
"Ezeket én nem nevezném rasszizmusnak, és ugyanezt kivetítve Európára szintén nem tartom a fehér ember fennmaradását célzó intézkedéseket rasszizmusnak,
és azt sem tartanám helyesnek ha mondjuk egy kisebb ázsiai országba tömeges lenne a fehér európai bevándorlás és néhány generáción belül az eredeti lakosság eltűnne."
Ami ma Európába megy, szín tiszta rasszizmus, megkülönböztetés hátrányos helyzet, csak a fehérek kárára. Csak valamiért a köztudtabán csak fehér ember lehet rasszista. De nem mert itt van akivel veszekszek, hogy utálja a fehéreket láthatod. Ő is rasszista, de az valamiért az elfogadottabb.
De nem lesz ez így sokáig. Nem kell aggódni, betud telni pohár. Mint már írtam is nem véletlen erősödnek szerte Európában a szélsőjobboldali nacionalista nézetek. A fehér ember az mindig is patrióta volt fennállása óta.
Én nem csak Magyarországért hanem egész Európáért aggódok ,felelősséget érzek.Hisz mégis csak egy a vérünk , hiába neveznek minket magyarnak/németnek/orosznak/finnek.
A gond hogy az európai nemzetállamok között nincs összetartás.
"De én nem becsmérelem azokat akik tettek valamit az asztalra, büszke vagyok rájuk, és megvédem őket azoktól akik szidják őket."
Akkor azt hiszem egy "irony detection fail" vaskos esetével állunk szemben, mert én sem szidtam senkit, a felsorolt személyeket mind nagyra tartom, akármilyen esetleges csoportba sorolhatóak is. Csak úgy veszem észre, hogy a te politikai térfeleden ezen csoportok közül nem mindegyiket szeretik, te meg csak nevezett személyek fehér mivoltán ugrálsz.
"A gond hogy az európai nemzetállamok között nincs összetartás."
Szerintem most egy tíz percre mindenki álljon meg, és meditáljon ennek a mondatnak a mélyebb jelentésén. Ha még mindig nem látja, hogy mi az alapvető logikai probléma a nacionalizmussal, akkor ebből talán rájön.
A nacionalizmus át kellene alakítani, meg kellene újítani.
El kellene felejteni végre ezeket az utálkozást.
Megértem hogy a franciák gyűlölik az angolokat mert egyszer kiirtották a népességük felét.
És megértem hogy a magyarok sincsenek jóban a szomszédokkal területi viták miatt.
Viszont az európai államok problémái közösek ,és közösen is kellene megoldani nem 100 meg 300 éves dolgokon veszekedni.
A jövőre kellene koncentrálni hogy egyáltalán Európa maradjon ez a kontinens és ne változzon Afrikává vagy Mekkává , Indiává.
"Akkor azt hiszem egy "irony detection fail" vaskos esetével állunk szemben, mert én sem szidtam senkit, a felsorolt személyeket mind nagyra tartom, akármilyen esetleges csoportba sorolhatóak is"
Jöttmenteknek nevezted őket, homokosnak, és zsidónak. Akkor furán dicsérsz:) Mifelénk így gúnyolódnak.
"Szerintem most egy tíz percre mindenki álljon meg, és meditáljon ennek a mondatnak a mélyebb jelentésén. Ha még mindig nem látja, hogy mi az alapvető logikai probléma a nacionalizmussal, akkor ebből talán rájön."
Oké akkor most tíz percre szálljunk magunkba, és gondoljunk bele mi lett volna ha a nacionalista ideológia nyer a háború során. Most itt beszélgetnénk a totálisan ellenkező világról. A kommunizmus tabutéma lenne, és mindenki aki a kommunista népirtásokban részt vett maga az sátán lenne. Ma pedig a parlamentben ülnek. Fura elképzelés. Nem én sem támogatom egy két részét. Még mielőtt jön a náci harang megkongatása, elárulom hogy az elő példát tényleg csak példának hoztam fel hogy belegondolj. Mi mind csak a történelem kis bábui vagyunk végeredményben, csináljuk amit mondanak. Valaki meg azt amit gondol. Ezek vagyunk mi a kérdezővel. Aki megakarja védeni a saját létezését.
Kérdező én sem csak Magyarországról beszéltem, hanem úgy a fehér emberekből ámblokk. De nekünk is fura lenne egy Trianon után a franciákkal kéz a kézbe dalolászni. De amúgy tényleg azt kéne amit mondasz. Csak sokan nemlépnek túl a történelmi dolgokon. De mint mondtam alakul ez. A jobboldali pártok erősödésével. Ezek a pártok segítik egymást, vesznek át a másiktól. Van itt egyetértés bizonyos körökben ha a szükség is úgy kívánja, csak idő kérdése. Én ebben hiszek.
Nem furcsán dicsértem, ironizáltam. Nem tudom tifelétek mi van, "mifelénk" sem bevándorlónak, sem melegnek, sem zsidónak lenni nem alábbvaló dolog.
"Valaki meg azt amit gondol. Ezek vagyunk mi a kérdezővel."
Jaj, hagyjuk már ezt a "-Mi mind egyéniségek vagyunk. -Én nem." témakört. Azt nem akarod leírni, hogy RTL Klub?
Soviniszta túlkapások a keleti blokkban is voltak bőven. Az ultranacionalizmus pedig egy szinte automatikus válasz minden válságra.
Hát nálunk a jöttment, a cigány, a homokos a b*zi, a zsidó meg a spúr, azaz sóher.
Én már nem mondok semmit. Elégvolt hogy nem cáfoltad meg hogy kissességi vagy e. Gondolom az, így beszélhetek ítéletnapig úgyse adsz igazat nekem.
"Elégvolt hogy nem cáfoltad meg hogy kissességi vagy e."
Ha elmeséled ez miért releváns információ, azonnal.
"a sajátjaidat támadod az állat nem tesz ilyet"
1.Nem állatok vagyunk, hanem emberek.
2. Egy faj van, az ember. És innentől kezdve szerintem nincs különbség aszerint, hogy milyen a bőrszíned. Szerintem valakit a bőrszínéért utálni ugyan az a kategória, mint valakit a szemszínéért vagy a hajszínéért utálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!