Európába majd apartheid rendszer kell?
Egyre kevesebb a fehér ember Európában , ha ez a tendencia nem változik akkor nagyon komoly bajok lehetnek.
Valamiféle rendszert muszáj lesz bevezetni hogy a fehérek maradjanak Európa domináns és uralkodó faja.
Esetleg lehet a mérsékeltebb apartheidet ami Izraelben van.
Ennek nem lesz jó vége.
Persze most , nem hisztek nekem , elkönyveltek valami szélsőjobbos barbárnak aki nem tudja mit beszél és biztos csak a kurucról tájékozódik.
Elárulom hogy nem.
Tanult ember vagyok , egyszerű matek számítással rájöhetünk arra amit fentebb leírtam, nem kell ehhez kuruc.
Ebből kettőt Amerikában találták fel gyüttmentek.
A számítógép kifejlesztésében jelentős szerepe volt egy homokosnak meg egy zsidónak. Még mindig büszke vagy fehér bőrödre?
Valójában a kelet-ázsiaiak ugyanolyan fejlett civilizációt építettek mint az európaiak(Japán , Kína , Korea). Ők még elég sokan vannak de nekik is drasztikusan csökken a számuk.
A kihalófélben lévő andamániak egy több tízezer éves népvándorlásból maradtak a szigeteken, és immunisak lettek a kolerára vagy a maláriára.
Az indiai kormány védi ezeket a szigeteket, csak engedéllyel lehet akárcsak megközelíteni is őket.
Ugyanez a helyzet a civilizációval még nem találkozott amazóniai törzsekkel, a brazil kormány nem engedi velük a kapcsolatfelvételt, hogy eredeti állapotukban fennmaradjanak.
Ezeket én nem nevezném rasszizmusnak, és ugyanezt kivetítve Európára szintén nem tartom a fehér ember fennmaradását célzó intézkedéseket rasszizmusnak,
és azt sem tartanám helyesnek ha mondjuk egy kisebb ázsiai országba tömeges lenne a fehér európai bevándorlás és néhány generáción belül az eredeti lakosság eltűnne.
Kérdező, azt ugye tudod, hogy a fejlődés nem faj kérdése, hanem a környezeté! Nem véletlenül Európa, Kelet-Ázsia és Észak Amerika a legfejlettebb. Mind a három helyben közös, hogy a mérsékelt zónában van. Ennek az a következménye, hogy nyáron jó sokat lehet termelni. Annyit, amennyit el lehet tenni télre is,+még eladni is lehet belőle. Tehát az a földmennyiség amit egy ember megművel, az több embert eltart. Így megjelenik egy egy bizonyos szintű fölös munkaerő, amit másra lehet használni. Így ezek a térségek fejlődésnek indulnak. Afrikában pl. ezzel szemben viszont mindez nincs meg. Ott gyakorlatilag terméketlen a talaj az egész kontinensen, folyamatosan dolgozni és küzdeni kell az életbenmaradásért. Egyedül Egyiptom a kivétel, de ott indult meg először a fejlődés.
Szóval ez a fejlettség dolog nem faji kérdés, hanem sokkal inkább környezeti.
Nem.
Elítélem a rabszolgatartást és a gyarmattartást.
Ausztria , Finnország , Svédország , ezeknek soha nem voltak gyarmataik.Mégis tudtak olyan fejlett vagy közel olyan fejlett gazdaságot, országot építeni mint a nagy gyarmattartók.
"Ebből kettőt Amerikában találták fel gyüttmentek.
A számítógép kifejlesztésében jelentős szerepe volt egy homokosnak meg egy zsidónak. Még mindig büszke vagy fehér bőrödre?"
És Amerikában nincsenek fehérek te nagyon h*lye?
Ha ők jöttmentek akkor te mi vagy? Csatorna patkány szintjét nem ütöd meg akkor.
Igen én büszke vagyok a bőröm színére, veled ellentétben, te maradj csak a fehérek szégyene, hogy a sajátjaidat támadod az állat nem tesz ilyet. Fesd magad feketére, vagy már az vagy?
Tényleg te biztosan valami kisebbség tagja vagy, aki nem költőket, vagy feltalálókat, értelmiségieket hoz a világra, hanem élősködő parazitákat. Akkor megértem hogy az igazság ennyire fáj.
Szerintem ezek az anti-rasszista aktivitások mind fehér ellenesek , fehér ellenes propagandát nyomatnak és úgy próbálnak minket beállítani mintha az ördögtől származnánk.
Ny. európaiak már készítettek zenét is rá miszerint "Anti-racism just a codeword for anti-white".
"Ha ők jöttmentek akkor te mi vagy?"
Tesla és Neumann egészen biztosan "gyüttment", mert nem Amerikában születtek. Csak erre célzok, nem minősítek, bár Amerika "fehér" megszállása kutyafüle ahhoz képest, ami a "worst case scenario" esetén Európában valaha is lesz.
Állat tényleg nem tesz ilyet:
"Tényleg te biztosan valami kisebbség tagja vagy, aki nem költőket, vagy feltalálókat, értelmiségieket hoz a világra,"
Ilyenkor mindig ezt a kérdést teszem fel: Te (igen Te) mit tettél le eddig az asztalra néhány GYIK-os hozzászóláson kívül? Írtál verset? Jegyzel találmányt? Vagy csak szeretsz mások eredményeivel takarózni, csak mert őseid bőre a mérsékelt éghajlathoz adaptálódott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!