Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Európába majd apartheid...

Európába majd apartheid rendszer kell?

Figyelt kérdés

Egyre kevesebb a fehér ember Európában , ha ez a tendencia nem változik akkor nagyon komoly bajok lehetnek.

Valamiféle rendszert muszáj lesz bevezetni hogy a fehérek maradjanak Európa domináns és uralkodó faja.

Esetleg lehet a mérsékeltebb apartheidet ami Izraelben van.

Ennek nem lesz jó vége.

Persze most , nem hisztek nekem , elkönyveltek valami szélsőjobbos barbárnak aki nem tudja mit beszél és biztos csak a kurucról tájékozódik.

Elárulom hogy nem.

Tanult ember vagyok , egyszerű matek számítással rájöhetünk arra amit fentebb leírtam, nem kell ehhez kuruc.

2013. febr. 16. 20:26
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
19%
Utolsó igazad van hollennénk ma ha az egyiptomiak nemtalálják fel a számítógépet, az arabok az elektromos áramot, es szintén az egyiptomiak a telefont stb.
2013. febr. 17. 08:27
 12/46 anonim ***** válasza:
15%

Ebből kettőt Amerikában találták fel gyüttmentek.

A számítógép kifejlesztésében jelentős szerepe volt egy homokosnak meg egy zsidónak. Még mindig büszke vagy fehér bőrödre?

2013. febr. 17. 08:36
 13/46 A kérdező kommentje:

Valójában a kelet-ázsiaiak ugyanolyan fejlett civilizációt építettek mint az európaiak(Japán , Kína , Korea). Ők még elég sokan vannak de nekik is drasztikusan csökken a számuk.

A kihalófélben lévő andamániak egy több tízezer éves népvándorlásból maradtak a szigeteken, és immunisak lettek a kolerára vagy a maláriára.

Az indiai kormány védi ezeket a szigeteket, csak engedéllyel lehet akárcsak megközelíteni is őket.

Ugyanez a helyzet a civilizációval még nem találkozott amazóniai törzsekkel, a brazil kormány nem engedi velük a kapcsolatfelvételt, hogy eredeti állapotukban fennmaradjanak.

Ezeket én nem nevezném rasszizmusnak, és ugyanezt kivetítve Európára szintén nem tartom a fehér ember fennmaradását célzó intézkedéseket rasszizmusnak,

és azt sem tartanám helyesnek ha mondjuk egy kisebb ázsiai országba tömeges lenne a fehér európai bevándorlás és néhány generáción belül az eredeti lakosság eltűnne.

2013. febr. 17. 09:08
 14/46 anonim ***** válasza:
58%

Kérdező, azt ugye tudod, hogy a fejlődés nem faj kérdése, hanem a környezeté! Nem véletlenül Európa, Kelet-Ázsia és Észak Amerika a legfejlettebb. Mind a három helyben közös, hogy a mérsékelt zónában van. Ennek az a következménye, hogy nyáron jó sokat lehet termelni. Annyit, amennyit el lehet tenni télre is,+még eladni is lehet belőle. Tehát az a földmennyiség amit egy ember megművel, az több embert eltart. Így megjelenik egy egy bizonyos szintű fölös munkaerő, amit másra lehet használni. Így ezek a térségek fejlődésnek indulnak. Afrikában pl. ezzel szemben viszont mindez nincs meg. Ott gyakorlatilag terméketlen a talaj az egész kontinensen, folyamatosan dolgozni és küzdeni kell az életbenmaradásért. Egyedül Egyiptom a kivétel, de ott indult meg először a fejlődés.

Szóval ez a fejlettség dolog nem faji kérdés, hanem sokkal inkább környezeti.

2013. febr. 17. 09:36
 15/46 anonim ***** válasza:
68%
Ja és az amazóniaiak még nem találkoztak más kultúrákkal. Az európaiak meg már igen (sőt ők voltak azok, akik szépen rátelepedtek az indiánokra meg a négerekre. Az bezzeg normális volt mi?)
2013. febr. 17. 09:38
 16/46 A kérdező kommentje:

Nem.

Elítélem a rabszolgatartást és a gyarmattartást.

Ausztria , Finnország , Svédország , ezeknek soha nem voltak gyarmataik.Mégis tudtak olyan fejlett vagy közel olyan fejlett gazdaságot, országot építeni mint a nagy gyarmattartók.

2013. febr. 17. 09:45
 17/46 anonim ***** válasza:
57%

"Ebből kettőt Amerikában találták fel gyüttmentek.

A számítógép kifejlesztésében jelentős szerepe volt egy homokosnak meg egy zsidónak. Még mindig büszke vagy fehér bőrödre?"

És Amerikában nincsenek fehérek te nagyon h*lye?

[link]

[link]

[link]

Ha ők jöttmentek akkor te mi vagy? Csatorna patkány szintjét nem ütöd meg akkor.

Igen én büszke vagyok a bőröm színére, veled ellentétben, te maradj csak a fehérek szégyene, hogy a sajátjaidat támadod az állat nem tesz ilyet. Fesd magad feketére, vagy már az vagy?

Tényleg te biztosan valami kisebbség tagja vagy, aki nem költőket, vagy feltalálókat, értelmiségieket hoz a világra, hanem élősködő parazitákat. Akkor megértem hogy az igazság ennyire fáj.

2013. febr. 17. 09:53
 18/46 A kérdező kommentje:

Szerintem ezek az anti-rasszista aktivitások mind fehér ellenesek , fehér ellenes propagandát nyomatnak és úgy próbálnak minket beállítani mintha az ördögtől származnánk.

Ny. európaiak már készítettek zenét is rá miszerint "Anti-racism just a codeword for anti-white".

2013. febr. 17. 09:57
 19/46 anonim ***** válasza:
53%

"Ha ők jöttmentek akkor te mi vagy?"

Tesla és Neumann egészen biztosan "gyüttment", mert nem Amerikában születtek. Csak erre célzok, nem minősítek, bár Amerika "fehér" megszállása kutyafüle ahhoz képest, ami a "worst case scenario" esetén Európában valaha is lesz.

Állat tényleg nem tesz ilyet:

[link]

"Tényleg te biztosan valami kisebbség tagja vagy, aki nem költőket, vagy feltalálókat, értelmiségieket hoz a világra,"

Ilyenkor mindig ezt a kérdést teszem fel: Te (igen Te) mit tettél le eddig az asztalra néhány GYIK-os hozzászóláson kívül? Írtál verset? Jegyzel találmányt? Vagy csak szeretsz mások eredményeivel takarózni, csak mert őseid bőre a mérsékelt éghajlathoz adaptálódott?

2013. febr. 17. 10:06
 20/46 anonim ***** válasza:
78%
Akkor meg ne a jöttmenteket használd azt másra használják. Szoftverfejlesztő vagyok, diplomamunkámban megalkotott "termékemet" mára nagyon sok ember használja, számuk eléri lassan a 10ezer főt. De nem tettem le semmit az asztalra, nincs szabadalmam, se semmim, és ez csupán egy szolgáltatás. De én nem becsmérelem azokat akik tettek valamit az asztalra, büszke vagyok rájuk, és megvédem őket azoktól akik szidják őket. Pláne hogy úgy teszed mindezt, hogy jelen pillanatban is ahhoz, hogy őket szidhasd a fenti 3-ból 2 találmányukat használod.
2013. febr. 17. 10:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!