Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Európába majd apartheid...

Európába majd apartheid rendszer kell?

Figyelt kérdés

Egyre kevesebb a fehér ember Európában , ha ez a tendencia nem változik akkor nagyon komoly bajok lehetnek.

Valamiféle rendszert muszáj lesz bevezetni hogy a fehérek maradjanak Európa domináns és uralkodó faja.

Esetleg lehet a mérsékeltebb apartheidet ami Izraelben van.

Ennek nem lesz jó vége.

Persze most , nem hisztek nekem , elkönyveltek valami szélsőjobbos barbárnak aki nem tudja mit beszél és biztos csak a kurucról tájékozódik.

Elárulom hogy nem.

Tanult ember vagyok , egyszerű matek számítással rájöhetünk arra amit fentebb leírtam, nem kell ehhez kuruc.

2013. febr. 16. 20:26
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:

"Jöttmenteknek nevezted őket, homokosnak, és zsidónak. Akkor furán dicsérsz:) Mifelénk így gúnyolódnak. "

"Hát nálunk a jöttment, a cigány, a homokos a b*zi, a zsidó meg a spúr, azaz sóher. "

Neumann köztudott, hogy zsidó származású volt. Még a wikipedián is ott van, amit példaként belinkeltél.

Homokos alatt meg valószínűleg ő rá gondolt.

[link]

2013. febr. 17. 12:23
 32/46 anonim ***** válasza:
24%
Rájuk gondoltam. Nyilván előítélet abból, hogy vitapartnerem Jobbikos, arra a következtetésre jutni, hogy feltehetően nem szimpatizál ezzel a két kisebbséggel. Csak azt próbálom megmutatni, hogy az ember az egy bonyolult állatfajta, akit nem lehet úgy leírni, hogy fekete meg fehér, mindenkinek van legalább egy kisebbségi identitása. Ha más nem, hát bélyeggyűjtő.
2013. febr. 17. 12:29
 33/46 anonim ***** válasza:
50%

Azért nem írok mert úgysem nekem adsz igazat tekintve, hogy nem a te pártod fogom a témában.

"Nem állatok vagyunk, hanem emberek. "

Pontosan ez az. Ezért írtam példában ha látnád.

"Neumann köztudott, hogy zsidó származású volt. Még a wikipedián is ott van, amit példaként belinkeltél."

Nemcsak a wikiről tájékozódom. Tekintve mint írtam is informatikus vagyok, így elhiheted, hogy betéve tudom Neumann életét előröl hátulról. De én ezért miért nem zsidózhatok le egy embert aki smucig, kapzsi? Vagy ha azt mondom skót az elfogadottabb? Nem értem ez miért gond?

2013. febr. 17. 12:34
 34/46 anonim ***** válasza:

"Azért nem írok mert úgysem nekem adsz igazat"

Ha meg egyet értenék veled, akkor nem is lenne miről beszélnünk.

Arra használod a zsidó kifejezést, amire nem szégyelled, de mivel én a gyüttment, zsidó, homokos kifejezéseket végig arra használtam, amit elsősorban jelentenek, ez mellékszál. A te definíciódat tekintve viszont mindenképpen zsidó vagyok. Ennek azért örülök. :)

2013. febr. 17. 13:59
 35/46 anonim ***** válasza:

Örülök hogy örülsz annak hogy szerintem zsidó vagy:) az apró örömöket is meg kell becsülni. De ezeket nem csak én használom, vannak zsidó vicces is ezzel kapcsolatban, hiddel nem én írtam őket. Mások is így vélik.

"Arra használod a zsidó kifejezést, amire nem szégyelled, de mivel én a gyüttment, zsidó, homokos kifejezéseket végig arra használtam, amit elsősorban jelentenek, ez mellékszál."

Nos elsősorban ezt jelenti:

jöttment (melléknév)

1. Csavargó, kóbor.

2. Megvető értelemben alacsony származású, vagy akinek a családját nem ismerik.

Jöttment ember: se országa, se hazája.

3. Csőcselék, aljnép.

Eredet [jöttment < jött + ment]

== homokos (főnév) ==

homoszexuális; olyan beteges viselkedésű személy (főleg férfi), aki a saját neméhez vonzódik, például férfi férfivel szerelmeskedik; meleg, b uzi, homár.

zsidó (főnév)

1. zsidó vallású ember. A hajdani Izrael népének, Ábrahám nemzetének egy vagy több tagja.

Az ortodox zsidók szigorú szabályok szerint élnek.

1. Üzér jellemű személy.

Ez az ember nagyobb zsidó a zsidónál.

2. Az a kártya, amelynek keverés közben a képes lapja van felfelé fordulva.

3. Az a pénzösszeg, melyet a tarokkozók előlegesen összetesznek, hogy azt az nyerje el, aki kimondott ultimót csinál.

4. Vaskenyér.

Eredet [zsidó < szláv: zsidov (zsidó) < latin: Judaeus (zsidó) < görög: Ioudaiosz (zsidó) < arámi: jehudhai (zsidó) < héber: j'hudi (zsidó) < Judah (ünnepelt, Jákob pátriárka negyedik fia)]

Szóval nem csak szerintem. De feltételezem sztereotípiáról hallottál már. Bár nem tudom a fura elképzelésed miatt te ezen a bolygón élsz e:)

2013. febr. 17. 14:23
 36/46 anonim ***** válasza:
A szöveg a netről van, ha kell adok linket wiki szótár csak a b*zit nem engedi kiírni azért tettem szóközt oda. Mielőtt szó érné a ház elejét.
2013. febr. 17. 14:25
 37/46 anonim ***** válasza:

Változatlanul mellékszál.

Én az első jelentéssel használtam mindegyik kifejezést. Problem?

Nem jó bolygón vagyok? Az biztos.

2013. febr. 17. 14:47
 38/46 anonim ***** válasza:

Én is úgy használtam ahogy a nagykönyvben írva van mint látod. Igazam van akkor az mellékszál minden bizonnyal.

Na de végre akkor van egy dolog amiben egyetértünk. Most már én is örülök:)

2013. febr. 17. 15:00
 39/46 anonim ***** válasza:
63%

Magára a kérdésre visszatérve.

Az apartheid Európában az jelentené, ha a bevándoroltak politikai hatalomra tennének szert, és megfosztanák a fehéreket minden polgári joguktól. Csak hogy a szó eredetét is nézzük már.

2013. febr. 17. 15:09
 40/46 anonim ***** válasza:
Nyugat úgyse bírja őket.DE ITT Nem lesz bantusztán,mert itt maradok az egész paraszt rokonságommal.
2013. febr. 19. 17:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!