Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért hisznek el az emberek...

Miért hisznek el az emberek mindent Hitlerről és a nácikról mert az benne van egy dokumentumfilmben? Hiszen tudjuk hogy a történelmet a győztesek írják vagy nem?

Figyelt kérdés
(pl a holokausztot nem bizonyítja semmi,csak elmondások,azt hogy világuralomra tört,vagy pl hogy ő kezdte a háborút)
2012. dec. 29. 14:52
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
58%

Na én itt fejeztem be a vitatkozást!

Nagyon heéz úgy érvelni,hogy egyesek okosabbnak hiszik magukat a történészeknél!!! Nekem még él a 92 éves DÉDNAGYANYÁM,akitől SZEMÉLYESEN tudom a tapasztalatokat,és őt is meg akarták ölni,akkor nekem senki se magyarázzon,és ne oktasson ki,mi hogy történt!

Kedves Kérdező!

Milyen meséről beszélsz???? Egy komoly ember kiröhög téged! Letagadod a tényeket,vagy kurucinfót olvasgatsz????? A WIKIPÉDIÁBAN EZ MIND LE VAN ÍRVA,ENNEK SEM HISZTEK????? TÉNYEKKEL NEM LEHET VITATKOZNI, A 92 Éves DÉDIMMEL MEG NEM IS FOGOK,MIKOR ÁTÉLTE,ÉN MEG TE MEG NEM ÉLTÜK ÁT,CSAK JOBBAN TUDJA!

És milyen 1933-től akart békét??? Te el vagy tájolódva,onnantól kezdte építeni a diktatúrát,és ha annyira békét akart volna,akkor,hogy szerezte volna vissza a német területeket??? Hogy lett volna NAGY NÉMETORSZÁG???? Heee? A BÉKÉBŐL? Hogyne,csak úgy visszaadták volna!

Amúgy nagyon,de nagyon ráb@sztatok,mert TÖRTÉNÉSZ vagyok,kár,hogy eddig ez nem jött le! :) :)

Hi-hi

2012. dec. 31. 11:37
 42/56 anonim ***** válasza:
20%

40ES AKKOR KINEK KELL HINNI???? Ja biztos a kurucnak... Magyarországon csak a JOBBIKOS emberkék szokták ugyanezeket mondogatni. Jobbikos vagy eltaláltam????

Csak kár,hogy történész vgagyok,nem fogok leállni vitatkozni olyan emberekkel,akiknek fogalmuk sincsen!

Tudnék neked olyanokat mesélni,h amiről nem hallottál még soha! És nem wikipédia!!!!!

2012. dec. 31. 11:41
 43/56 anonim ***** válasza:
68%

,,Akkor tájékozódj a médiából.,,

Történelemtanár vagyok nagyon ráfáztál. ):::::::::)

2012. dec. 31. 11:42
 44/56 anonim ***** válasza:
35%
Úgy látom itt sokan szimpatizálnak Hitlerrel...Aki meg egy tömeggyilkossan,egy aljas galád emberrel szimpatizál,azt komolyan venni nem lehet,mert MO-on kb az ilyen gondolkodású ember 1-10%!
2012. dec. 31. 11:44
 45/56 anonim ***** válasza:
28%

,,És pl 60.000 németet végeztek ki brutálisan Németországban! ,,

Ez nem elég Kedves Kérdező???? 60.000 ember halála nem elég,hogy valakit elítéljünk? Amúgy meg csupa tényeket írtam,igaz az én DÉDAPÁM NEM 92 éves,mint a másik kommentelőnek,de az én dédapám táborba volt,és nem kapott enni inni stb.... Sőőőttt még Hitlerrel is találkozott személyesen,szal nekem se akarjátok bemutatni a 2.világháborút,nagyon sok embernek élnek a dédszülei még,és tudnak mesélni!

Kedves 48%-os!

Ne vitatkozz velük,én sem fogok mert fölösleges. Ők azthiszik,h minden forrás hamis,hogy a történelem hamis stb,itt ők akarják átírni a történelemet,és Hitlert szentté beállítani,de ezt egy komoly ember SOHA nem fogja elhinni,még a MAI NÉMETORSZÁGBAN IS A 90% ELITÉLI!

VOLTAM NÉMETBE 3 ÉVE,BESZÉLTEM NÉMET EMBEREKKEL,ÉS

S Z É G Y E L L I K AZT AMIT HITLER TETT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012. dec. 31. 11:50
 46/56 anonim ***** válasza:
59%

nem elég bizonyíték amit pl Birkenauban látni?

[link]

és ez csak egy példa..aki nem hiszi el annak érdemes ellátogatnia ide!egyébként tényleg no comment..

na végre. :D

2012. dec. 31. 11:52
 47/56 anonim ***** válasza:
25%
És egy történésznek ne magyarázd be,hogy volt,aki ráadásul tanít is. Oksa?
2012. dec. 31. 11:53
 48/56 anonim ***** válasza:
33%

itt mindenki zsidó volt, mindenkit kivégeztek, mindenkit elgázosítottak....CSAK VÉLETLENÜL VAN 2-SZER ANNYI ZSIDÓ MINT A HÁBORÚ ELŐTT.......

Meg amúgy is, lesz.rom h mennyi zsidót öltek meg....én MAGYAR vagyok, EZ MAGYARORSZÁG....már bocs, hol nem sz.rom én le a zsidókat??????

2012. dec. 31. 12:34
 49/56 anonim ***** válasza:
26%

,,esz.rom h mennyi zsidót öltek meg.,,

Na ez a rasszizmus! Ember te jól vagy?

Ez komoly,vagy amolyan vicc?

Ne a gazdag dúsgazdag zsidókra gondolj,ha nem a szegény zsidókra. A nagytőkésű zsidókat ne keverjük össze a szegény zsidókkal az átlagemberrel!

2012. dec. 31. 12:37
 50/56 anonim ***** válasza:
58%

MEGFOGADOM,HOGY SOHA TÖBBET NEM JÖVÖK FEL OLYAN OLDALRA A GYAKORIN,AHOL HITLERRŐL VAN SZÓ! Csak felbosszantom magam sok hülyeségen!

Történészként van némi fogalmam a 2.világháborúról,de itt annyi sületlenségeket,és indulatokat olvasok,hogy az valami elképesztő!

Újévi fogadalmam: SOHA nem megyek fel ilyen oldalakra! :)))))))))))))))))))))))))))))) xd

2012. dec. 31. 12:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!