Miért hisznek el az emberek mindent Hitlerről és a nácikról mert az benne van egy dokumentumfilmben? Hiszen tudjuk hogy a történelmet a győztesek írják vagy nem?
(pl a holokausztot nem bizonyítja semmi,
Csak az idevonatkozó BTK.Állat.
nem elég bizonyíték amit pl Birkenauban látni?
és ez csak egy példa..aki nem hiszi el annak érdemes ellátogatnia ide!egyébként tényleg no comment..
- Miben hisz egy demokrata átlag polgár?
- Volt holokauszt, a Hamasz terrorista, a tévé igazat mond, a fű zöld...
Ennyi.
Mivel éltem abban az időben, azért tudom hogy IGAZ!
Nem kell filmeket néznem, hogy tudjam milyen volt Hitler és a nácik. Voltak ismerőseim, akik nem jöttek vissza a deportálásokból. De olyan is, aki visszajött, de az egész családja odaveszett. Nem szívderítő, amiről beszéltek.
Most hazudnak róla egyesek.
Igen, volt VALAMI, ami azonban közel sem az, ahogy a média meg a bulvár ma JÓ PÉNZÉRT ÉS NÉZETTSÉGÉRT ELADJA!
Ezt kéne felfogni! A legtöbb ember nem állítja hogy nem voltak haláltáborok, és azt sem, hogy a zsidók nem szenvedtek! Csupán csak az, hgy a történet közel sem annyi, ahogy azt a NatGeo meg egyéb f.szkarika csatornák előadják.
Na meg, az európai zsidók nagyrészt az amerikai zsidóknak köszönhetik....mert közel sem faji kérdésről volt szó...hanem kőkemény pénzről, tőkéről....amiről a mai napig sem beszél a média....
"Mivel éltem abban az időben, azért tudom hogy IGAZ! "
70+ évesen még látod a monitort, gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!