Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hogyan reagálnál rá, ha...

Hogyan reagálnál rá, ha megtudnád, hogy a mai világ csak azért olyan amilyen, mert egy csapat időutazó visszament az időben, hogy megváltoztassa a történelmet?

Figyelt kérdés
2010. júl. 7. 23:23
1 2
 1/20 anonim válasza:
88%
Hát nehéz elképzelni,de tuti röhögnék egy jót=)Úgy mint most is,mert sztem ez elég vicces lenne,de hát tegyék amit jónak látnak,én jól érzem magam az ő megváltoztatott múltjukban is=)
2010. júl. 7. 23:28
 2/20 A kérdező kommentje:
Az elmúlt 100 évben olyan sok különös és emberiséget megváltoztató esemény történt, és olyan gyorsan fejlődött a technika, hogy egyre hihetőbbnek tűnik az az elmélet, hogy valaki visszament olyan 1900 körülre, aztán 5-10 éveket előre ugrálva az időben 1-2 eseménynél megjelent és ilyenné alakítgatta a világot, amilyen a mai.
2010. júl. 7. 23:30
 3/20 anonim ***** válasza:
38%
a múltat nem lehet megváltoztatni.
2010. júl. 7. 23:34
 4/20 anonim ***** válasza:
92%
A végeredmény szempontjából tökéletesen mindegy, hogy ki mit miért csinált. Ez az élet van, ezt kel lszeretni. Lehet agyalni olyanokaon, hogy mi történt volna, ha bizonyos események másképp történnek meg (Jézus meghal gyerekkorában, a Római Birodalom fennmarad, a németek nyerik a II. VH-t), de mit számít ez? Üres óráidban fantáziálgatni oké, de ezt komolyan venni...
2010. júl. 7. 23:35
 5/20 anonim válasza:
92%
Hát nem tudom,szerintem azért vannak ilyenek,mert vannak országok akik több százmilliárdokat költenek a kutatásokra,fejlesztésekre és a kivitelezéseikre.Ezért vannak a változások,hirtelen e azt nem tudom,de hogy megmagyarázható az tuti=D De én akkro is viccesnek tartom ebbe belegondolni.Szeretem az ilyen filmeket az biztos=) Első voltam
2010. júl. 7. 23:40
 6/20 anonim ***** válasza:

ez tényleg érdekes:)

én is szoktam ilyeneken gondolkodni :D

2010. júl. 7. 23:41
 7/20 anonim ***** válasza:
72%
Lehet hogy én voltam az mert már gyerek korom ota felakartam fedezni az időgépet.Majd szolok hogy ha sikerült.
2010. júl. 7. 23:55
 8/20 anonim ***** válasza:
52%
Nem lehetséges. Ha a jövőbe meg is csinálnák az időgépet, akkor se váltogathatnának a multon semmit, ugyanis a legkisebb változás eredményezheti azt is, hogy a jövőbeli időutazó nem születne meg, vagy úgy alakulna a jövő, hogy nem fedeznék fel az időutazógépet stbstb. Szóval nem hiszem hogy a jövőből ide oda ugrálnának, és pont a mi korunkba segítenek...
2010. júl. 7. 23:58
 9/20 anonim ***** válasza:
Mindenképp el akarnék jutni velük a saját múltamba, és terelgetném az utam, meg a jövőmbe is, hogy visszanézzek. : )
2010. júl. 8. 00:01
 10/20 A kérdező kommentje:

"hogy a jövőbeli időutazó nem születne meg, vagy úgy alakulna a jövő, hogy nem fedeznék fel az időutazógépet"

Nem feltétlenül. Létezik egy olyan időutazási elmélet is, hogyha az időutazó olyan dolgot változtat meg, amitől nem születne meg, vagy az időgép nem jöhetne létre, akkor abból paradox lenne, ezért úgy kompenzálja az univerzum, hogy bár a megváltoztatott történelem jövőjében már nem lesz se időgép, se időutazó, attól még a múltban ugyanúgy megjelenik az időgép a "semmiből" az időutazó megváltoztatja amit akar, majd ő is és az időgép is eltűnnek, mert megszűnnek létezni.

2010. júl. 8. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!