Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért hisznek el az emberek...

Miért hisznek el az emberek mindent Hitlerről és a nácikról mert az benne van egy dokumentumfilmben? Hiszen tudjuk hogy a történelmet a győztesek írják vagy nem?

Figyelt kérdés
(pl a holokausztot nem bizonyítja semmi,csak elmondások,azt hogy világuralomra tört,vagy pl hogy ő kezdte a háborút)
2012. dec. 29. 14:52
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
67%
Persze az 50 millió halottat nem mind Hitler végeztette ki közvetlen,de már a világháború előtt is eszméletlen sok embert megölt,építette szép fokozatosan a diktatúráját,és mivel a 2. világháborút is Hitlerék furfangos támadása a Lengyel katonák ellen,miszerint német katonák öltöztek be lengyelnek álcázva,és megtámadták a németeket.Így Hitler ráfogta a lengyelekre,akik persze semmiről sem tehettek,és így robbant ki a 2. világháború,tehát Hitler robbantatta ki! Ha nincs a 2. világháború nem hal meg 50 millió ember,köztük sok-sok magyar ember! Emellett az embereket kínoztatták stb...! Az a diktatúra,amelyben emberek milliói,de akár csak egy ember hal meg az elítélendő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gondolom minden jóérzésű ember egyetért ezzel!
2012. dec. 30. 14:19
 22/56 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, te nagyon buta vagy.

Németország a Szovjetúnióval karöltve támadta meg Lengyelországot.

Ne ferdíts a tényeken.

2012. dec. 30. 17:01
 23/56 anonim ***** válasza:
60%

Utolsó,de te vagy a buta!

Olvasgass egy kicsit,mielőtt lehordod a másikat,ok nélkül! Sok mindent írtam.! Nem a megtámadásról írtam te okos,ha nem arról,h kezdődött a világháború! Tudod,mint az első világháborúnál,volt egy ürügy Ferenc Ferdinándot lelőtték. Na a második világháború egy ürüggyel kezdődött,mikor Hitler parancsára német katonák beöltöztek,lengyel katonáknak,h úgy tűnjön,hogy a lengyelek megtámadták a németeket. Így kezdődött,látom nem vagy otthon történelemben! :) Utána már lehet,h Német-Szovjet csapatok támadtak Lengyelországra,de én a kirobbanásról beszéltem. :)

2012. dec. 30. 17:53
 24/56 anonim ***** válasza:
0%

,,Németország a Szovjetúnióval karöltve támadta meg Lengyelországot. ,,

Karöltve??? Én azt hittem,hogy a Németek,és a Szovjetek egymás ellen harcoltak. :) :) :) :)

2012. dec. 30. 17:55
 25/56 anonim ***** válasza:
13%

22

Sértegetni tudsz,de azon kívül sok eszed nincs.

Ha nem tudod,hogy hogy mik voltak az előzmények,akkor ne te hülyézz le másokat! Ahogy írta a hozzászóló,úgy kezdődött a 2. v.háború!!!

2012. dec. 30. 17:59
 26/56 anonim ***** válasza:
67%

,,

Hitler 1939. augusztus 31-én 12 óra 30 perckor aláírta a "Fall Weiss" végrehajtását elrendelő parancsot, azaz a Lengyelország elleni háború megindítását,,

Ennyi. :)

Amúgy meg tökmind1,Hitler egy aljas tömeggyilkos!

2012. dec. 30. 18:07
 27/56 anonim ***** válasza:
55%

1939. szeptember 17-én a szovjet Vörös Hadsereg a németekkel együttműködve betört Lengyelország keleti részeibe. A szovjetek ezzel érvényesítették a Molotov–Ribbentrop-paktum titkos záradékát, amelyben felosztották Kelet-Európát német és szovjet érdekszférára. A második front létrejöttével a lengyel kormány belátta, hogy a romániai hídfő további védelme nem lehetséges, és elrendelte a csapatok kimenekítését a semleges Romániába. Október 1-jére Németország és a Szovjetunió teljesen lerohanta Lengyelországot, bár a lengyel kormány soha nem adta meg magát.

A gonosz bajuszos bácsi még vért is ivott, ugye? :D

2012. dec. 30. 18:20
 28/56 anonim ***** válasza:
56%

ÉN AZ ELŐZMÉNYEKRŐL BESZÉLTEM!!!!!!!!!!!! NEM ÉRTED? :d :d

1939.Szeptembe 1.-én robbant ki,azzal,hogy német katonák beöltöztek lengyel katonáknak stb stb stb....

17.én már javában folyt a háború. :) :) :)

,,A gonosz bajuszos bácsi még vért is ivott, ugye? :D,,

A szavaidból azt veszem le,hogy mintha Hitlert védenéd??? ! De remélem hülyeséget kérdeztem. :)

Am

2012. dec. 30. 19:07
 29/56 anonim ***** válasza:

Ha nekem nem hiszel,akkor ennek már csak hiszel:

[link]

,,....kezdetének az 1939. szeptember 1-jei, Lengyelország elleni német támadás ,,

2012. dec. 30. 19:09
 30/56 anonim ***** válasza:
55%
Hat Hitler Lengyelorszagot tamadta meg, nem a vilagot... Tobb orszag uzent hadat a nemeteknek, mint forditva, ez is egy teny. Es minden rendszerben haltak es halnak meg emberek politikai okokbol. Csak nem mindenhol nyilvanos a dolog. Ha a nemetek megnyertek volna a haborut, ott se derult volna ki mindaz, amit ma tenykent kezelnek.
2012. dec. 30. 22:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!