Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mikor lesz béke a magyar és a...

Baranyi kálmanné kérdése:

Mikor lesz béke a magyar és a cigány kőzt?

Figyelt kérdés
Szerintem mindenkinek jobb volna mert nagyon kezd el durvulni a helyzet.
2009. aug. 23. 06:05
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
45%
Soha nem lesz béke.Lassan mi leszünk a kisebbség, olyan 20 év múlva.
2010. márc. 2. 18:27
 22/27 anonim ***** válasza:
63%
Ha a cigányokon múlik, márpedig legnagyobbrészt rajtuk múlna, akkor sajnos igen soká, mondhatnám azt is, talán soha.
2010. márc. 2. 19:12
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mit lehetne még tenni értük... Volt lakásprogram, segély orrba-szájba, a magyart különböztetik meg hátrányosan, stb stb, mégsem változott semmi. Bőven rajtuk lenne a sor, úgyhogy ha valaki tőlem azt kérdezi, hogy miért nem vagyok hajlandó befogadni a cigányokat úgy pofánbszom, hogy kettészakad a feje.
2010. márc. 2. 21:48
 24/27 anonim ***** válasza:
10%
Soha nem lesz.Nagyrész köszönhetjük a zsidó vezetésünknek, ők tömik őket segíjjel és szaporodnak, mint a nyulak.Az utóbbi 20 évben 100 milliárdot költött az állam a romák integrálására sikertelenül és még nem is beszélünk a sok számillió segényről amit havonta kiosztanak.Magyarországon mennyi cigány van?Kb 1.5 millió és egyre-egyre több.Nekem ne jöjjön senki azzal, hogy vannak becsületesek is, mert kb 10 ből 1 akkor meg nem mingyed?Békés megoldás úgysem lesz eljő, majd ha a háború magyar és cigány közt,de nem az előbbi húzza majd a rövidebbet, SS mintára itt is lehetne munkálkodni.
2010. márc. 2. 21:58
 25/27 anonim ***** válasza:
0%

Sajnálom, hogy a cigányoknak ide kellett jutniuk...De ők vívták ezt ki maguknak, ne csodálkozzon az egyik alja népből származó sem, ha pl. ennek a kérdésnek a válaszolói közül jórészt mindenki ellenük van.

A magyarok és a cigányok között soha nem lesz béke. Szerintem a cigányság innen, ahol most van, nem képes megváltozni már jó irányba. Nem maradt túl sok lehetőségük véleményem szerint.

Legyen szebb jövőnk...

2010. márc. 3. 09:53
 26/27 anonim válasza:
0%
akkor amikor elmennak a pics...ba
2010. máj. 29. 20:44
 27/27 anonim válasza:
0%
szőnyegbombázást a 8 -kerre
2010. máj. 29. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!