Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mikor lesz béke a magyar és a...

Baranyi kálmanné kérdése:

Mikor lesz béke a magyar és a cigány kőzt?

Figyelt kérdés
Szerintem mindenkinek jobb volna mert nagyon kezd el durvulni a helyzet.
2009. aug. 23. 06:05
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
63%
Akkor, ha a cigány faj kihalt.
2009. aug. 23. 14:30
 12/27 anonim ***** válasza:
80%
Akkor, ha a cigányok végre nem a mi pénzünket és jövőnket élik fel. Amikor végre nem kell félni, ha végig megyek egy utcán, amikor nem kötnek belém, amikor szimplán sétálok egy belvárosi téren.
2009. aug. 24. 05:04
 13/27 anonim ***** válasza:
55%
Had idézzek a Hegylakóból: És végül csak egy maradhat...
2009. aug. 30. 17:51
 14/27 A kérdező kommentje:
17:51 Te rosszab vagy mint a cigány!!
2009. aug. 30. 17:53
 15/27 anonim ***** válasza:
11%
Sooooooooooohaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!
2009. szept. 17. 22:16
 16/27 anonim válasza:
47%
sohasohasoha. dögöljön meg az összes !!
2009. okt. 6. 20:16
 17/27 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem nem mindig a kormánynak kellene tennie értük(integráció). Egyszer már ők is tehetnének magunkért és integrálódásukért. Ők azok akik leginkább szítják ezt a gyűlöletet. (iwiw: -megyek magyart ölni. chat.hu: -leszúrok minden magyart) A cigányok évszázadok folytán kirekesztette önmagát a társadalomból, ezt a magyar nép csak hallgatólagosan tudomásul vette.
2010. márc. 2. 15:10
 18/27 anonim ***** válasza:
81%
*kirekesztették önmagukat
2010. márc. 2. 15:13
 19/27 anonim válasza:
52%

Akkor ha több lesz köztük a becsületes.

Ha nem akarják azért átvágni a torkomat, mert leakarok szállni a villamosról, hogy végre munka után hazamenve pihenhessek.

Ha már nem akarnak többet azzal fenyegetni, hogy megölnek, mert nem dolgozom eleget! és nincs miből 2 hét után innia.

Akkor lesz béke ha majd a magyar ember is kap olyan lehetőségeket mint ők. Mert hát nekem hitelre kellesz lakást vennem, és életem végéig törlesztenem.

Ha majd nem azzal fognak minden bűntettük után védekezni, hogy én biztos rasszista vagyok, miközben csak az ingyenélőket nem szeretem (legyen szó cigányról vagy magyarról).

És ha majd őt is megbűntetik a rasszista kijelentései, és a magyargyűlölete miatt, mert hát ilyen is van itt mifelénk Miskolcon. És nekem nem a nemzetiségükkel van bajom, hanem a viselkedésükkel, a hálátlanságukkal, és a tiszteletlenségükkel.

2010. márc. 2. 15:54
 20/27 anonim ***** válasza:
87%
majd akkor, ha a kisebbésg alkalmazkodik a többséghez!!!
2010. márc. 2. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!