Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit szóltok ehhez a videóhoz?...

Mit szóltok ehhez a videóhoz? Miért nem látják át még mindig sokan, hogy fel kell lépni a cigány-bűnözés ellen?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=Tav2R6gV4dQ&feature=g-all-u

Sokan még azt sem ismerik el,hogy létezik cigány-bűnözés.

2012. nov. 26. 16:18
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
53%
Az a gyerek Xfaktorban is cigány és senkinek se semmi baja vele,ha rasszista lenne a magyar akkor már rég kivágták volna,onnan,már csak azért is mert nem kapott volna szavazatot.Itt az a baj hogy rengeteg a semmire kelő lusta féreg akit még el is kell tartani a társadalomnak,és ez szüli a gyűlöletet,és nem az hogy sötétebb a bőre valakinek!
2012. dec. 3. 15:58
 62/62 anonim ***** válasza:
Én annyit mondanék azoknak akik azt mondják nincs cigány bűnözés költözzenek közéjük!!!!! itta környékünkön hallottam olyat hogy egy cigány betört a házba a tulaj el lapta és meg kötözte és felhívta a rendőröket és mondta hogy itt van egy cigány betörő meg kötöztem a rendőrök azt mondták engedje el mert ez önbíráskodás. na akkor hogy védje meg az ember magát. a bátyámnak egy haverja szintén igy járt a tolvaj cigány elakart menekülni és pont ki lépett a kapun mikor a férfi vissza rántotta és meg verte a cigány a bíróságon azt mondta hogy őcsak sétált az utcán a férfi meg berántotta és megverte
2012. dec. 9. 14:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!