Mit szóltok ehhez a videóhoz? Miért nem látják át még mindig sokan, hogy fel kell lépni a cigány-bűnözés ellen?
https://www.youtube.com/watch?v=Tav2R6gV4dQ&feature=g-all-u
Sokan még azt sem ismerik el,hogy létezik cigány-bűnözés.
Aki itthon bűnöző, az Kanadában is az lesz. Az nettó hülyeség hogy a mélyszegénységben élő magyarok nem bűnöznek. Nem a francokat nem, éppen ez a lényeg. A szegénység szüli a bűnözést. Ha ehhez még hozzá jön az, hogy valakinek gyerekkorától azt mondják a bőrszíne alapján, hogy te csak bűnöző lehetsz, akkor esélye se lesz rá, hogy kitörjön, mert soha életében nem látott más utat. Ezt a taszos tisztasági csomagos dolgot nem tudom honnan szeded. Elég közeli kapcsolatom van a tasszal, és sosem hallottam róla, hogy ilyen probléma lenne.
De légyszi válaszoljatok már arra, amit már többször kérdeztem, ha genetikai alapú a bűnözés náluk, akkor mi értelme van minden gyereket állami gondozásba venni?
A szegénység szüli a bűnözést.
- igazán? akkor miért sikkaszt sok miller?
Én pont azt írtam,hogy NEM jó a jobbik programja,mert genetikailag van kódolva náluk...mást kéne kitalálni.
"Én pont azt írtam,hogy NEM jó a jobbik programja,...mást kéne kitalálni."
Igen, az elején még dicsérted a programjukat. Ami nincs csak uszítanak a haszonszerzés miatt, ami semmire nem vezet.
Tessék,.... mi lenne akkor a REÁLIS program?
Te 20 évesen mit tettél ezért az országért? Hány napot dolgoztál eddig?
Szegénység szüli a bűnözést?
Gondolom akkor Győzike, Kolompár Orbán és még kismillió akik a keleti országrész villáiban tengődnek a mi adóinkon azok is a mélyszegénység miatti bűnözés okán kerültek bíróság elé.
Abban viszont igazad van hogy általánosítani nem szabad, mert én is ismerek rendes cigányokat, viszont társadalmi jelenség náluk az analfabétizmus, és az otthonról hozott rossz minták. Persze hogy szegénységben élnek, te se alkalmaznál egy írni, olvasni, számolni, beszélni, megnyilvánulni képtelen munkaerőt. És a probléma ott kezdődik hogy a többség tanulni sem akar mert rossz mintát kap otthonról.
"Nem mindegy hogy a gyereknek egy Örkény novella esik a fejére otthon a polcról vagy egy lyukas fazék."
Igen, az elején még dicsérted a programjukat. Ami nincs csak uszítanak a haszonszerzés miatt, ami semmire nem vezet.
Te 20 évesen mit tettél ezért az országért? Hány napot dolgoztál eddig?Igen, az elején még dicsérted a programjukat. Ami nincs csak uszítanak a haszonszerzés miatt, ami semmire nem vezet.
Te 20 évesen mit tettél ezért az országért? Hány napot dolgoztál eddig?
-Hol dicsértem? Pont azt írtam,hogy a jobbik előállt legalább egy megoldással, ami bár nem tökéletes,de legalább próbálkoznak..
Honnan tudjam,hogy mi lenne a reális program? Nem vagyok politikus.
A korom miatt diszkriminálsz?
Elmondom,hogy 2 évet dolgoztam... ÉS EZ JÓVAL TÖBB,MINT AMENNYIT A CIGÁNYOK DOLGOZNAK EGÉSZ ÉLETÜK SORÁN.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__3486..
Ajánlom mindenki figyelmébe ezt a kérdést és kommentjeit.
"Három hatalmas darab roma gyerek odajött hozzám a mikor a Köztársaság téren fotóztunk épp több milliós felszereléssel. És azt kérték csináljunk róluk fotót, és küldjük el a freemailre..."
Ekkora hazugságot is régen olvastam. A Köztér -ha arra laknál, tudnád, hogy az a helyi neve- még nappal sem biztonságos.Párom 34 évig élt a Népszínház utcába, a Köztérre hordta a kutyáit sétálni, így nem igazan merték bekóstolni, de kutya nélkül nem ment volna arra, ha nem muszáj, pedig nem egy félős ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!