Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit szóltok ehhez a videóhoz?...

Mit szóltok ehhez a videóhoz? Miért nem látják át még mindig sokan, hogy fel kell lépni a cigány-bűnözés ellen?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=Tav2R6gV4dQ&feature=g-all-u

Sokan még azt sem ismerik el,hogy létezik cigány-bűnözés.

2012. nov. 26. 16:18
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
70%
Kedves Tetro!Tapasztalataim szerint a cigányoknál nincs rasszistább.Lehet töröltetni ezt is....
2012. nov. 26. 21:07
 32/62 anonim ***** válasza:
70%
Az az 1 problémát látom hogy azok az emberek akik annyira szeretik,védik,felkarolják a cigány ügyet valójában messziről sem láttak cigányt,putrit,vagy olyan városrészt ahova beköltöztek(before-after).Qrvára nem vagyok rasszista,mindkét szomszédom cigány jól elvagyunk velük,ahol dolgozom itt is van pár(jobban nyomják mint pár "fehér")Az a felháborító hogy amíg te-én-ő dolgozik látástól mikulásig,addig a mélyen tisztelt Kolompár Rómeó lop,csal,hazudik,bűnözik,és ezért még nagyon meg sem büntetik őket.Mert cigány!!! Na barátom az a rasszizmus.Ha gondolod tudok adni nevet-címet érdeklődés céljából,a magyar "jogrend" furcsaságairól.Tudod amikor a cigány betör a lakásodba,beköltözik, te kilakoltatod mert a tied az objektum,erre téged visznek el bilincsben és kapsz 2 év felfüggesztettet. Önbíráskodásra hivatkozva! A demokrácia "fellegvárában" Az USA-ban szerinted mit tett volna a tulaj ha hívatlan látogatót talál a kecóban? Lelövi mint a sz@rt! Kap érte valamit szerinted?
2012. nov. 26. 21:11
 33/62 anonim ***** válasza:
65%
szociális lakásokról ... város határában építettek egy sor szocházat. Szép, igényes földszintes házakat elfogadtam volna én is ... Eltelt kb 10 év egyiket idén bontották el... Ha arra a jár az ember nem hinné el, hogy az a 10 ház egy időben épült fel ... hihetetlen, hogy lelakták egyesek ...
2012. nov. 26. 21:11
 34/62 tetro ***** válasza:
0%

Amit Czeizel mond ebben az interjúban, abban hol van szó erről:

"Igen a cigányokkal van a probléma, genetikailag beléjük van kódolva az erkölcstelenség és a bűnözés."

Arról nem is beszélve, hogy szó sincs genetikáról, ez egy szociológia felmérés volt. Tudjátok mi a különbség a kettő között? Az egyik a rasszhoz kötődik, a másik meg nem. Nem tudom végig nézted-e azért amit belinkeltél. Hallottad Czeizel utolsó mondatát? A nincs köze kezdetűre gondolok. Azért azt nehéz nem érteni... De amit végképp nem értek, hogy ebben sehol egy szó sem esik bűnözésről, nem hogy a bűnözés genetikusságáról... Vagy csak én nem találom azt a rész, amire a kérdező hivatkozik?

2012. nov. 26. 21:14
 35/62 anonim ***** válasza:
65%

"Arról nem is beszélve, hogy szó sincs genetikáról, ez egy szociológia felmérés volt."

Arra is vannak kutatások, hogy az agresszió csak részben környezeti hatás. Részben sajnos öröklött, tehát genetikai probléma is.

2012. nov. 26. 21:23
 36/62 anonim ***** válasza:
67%

"A Jobbiknak az a programja,hogy már kiskorúktól kezdve elválasztja a szüleiktől a gyerekeket,és bentlakásos iskolákba küldik,s megpróbálják őket erkölcsösen felnevelni."

Jah! Csak nehogy úgy járjanak, mint az amerikaiak az indiánokkal, meg az ausztrálok a bennszülöttekkel. Mert ezt náluk is elsütötték. Az ausztráloknál néhány évtizede az indiánoknál az 1800/1900-as években.

Eredmény? Aki eléggé tájékozott az tudja.

Elvesztették gyökereiket, identitásukat, felnőve java részük alkesz, depis, narkós, céltalan, gyökértelen, használhatatlan emberi roncs lett, akikkel a társadalom már tényleg nem tudott mit kezdeni. Pedig ők normális természeti népek voltak, értékes kultúrával, amíg a fehér ember oda nem ment és nem kezdte erőszakkal rá erőltetni a saját elképzeléseit egy homlokegyenest másképp élő népre. Na ezt képzeljük el egy alapból renitens népséggel,akik már több száz éve képtelenek beilleszkedni!

Gondoljuk csak át logikusan, párt állástól függetlenül mit is takar ez az egész program.

-Elveszik a gyereket a szülőtől. Oké!

Beteszik a zaciba ahol 20-30 gyerekre jut egy alulfizetett, lestrapált nevelő, aki nem érzi a magáénak egyiket sem. Tehát nem szülők, akik szeretnek, mesélnek, tanítanak, stb. csak igyekeznek az intézmény működését fenntartani. Momentán két barátnőm is dolgozott nevelőotthonban jó hosszú ideig. Mert ugye ez az "iskola" se lenne sokkal különb. Ne tudjátok meg mi megy ott, a kölyköket lehetetlenség nevelni. Szerintetek ilyen háttérrel mennyire lesznek azokból az elvett kölykökből normális emberek? Mert ahhoz normális család kell ám! Szerető anyuka, apuka, akik mesélnek, irányt és példát mutatnak, akik szeretnek, meghallgatnak. Ezt egy bentlakásos iskola sose fogja pótolni. Lelkileg rokkant kölyköket fog magából kiokádni a rendszer.

-Ha fel is nőnek akkor is egy idő után tudatosodni fog bennük, hogy ők mások. Cigányok. Intézetisek. Elutasítottak. Szépen megkeresik a saját fajtájukat, akiktől elvitték őket na és persze, ahogy felnőnek jelentkeznek a szülők is. Minden szépen visszaáll, szépen egymásra találnak újra. Akik meg nem mennek vissza azok meg elvesztik az identitásukat a fent említett bennszülöttekhez hasonlóan. Alkoholisták, narkósok, lelkileg roggyant emberek lesznek, akik bűnözésből fognak élni.

Ezeknek az országoknak évtizedekbe tellett, hogy rájöjjenek mekkora baklövést követtek el. A jobbik most menne vissza a középkorba! Javaslom nézzenek körbe ott, ahol egyszer már belebuktak ebbe.

Amit én el tudok képzelni alternatívaként:

Ott az a sok semmirekellő cigány vajda. Dolgozzanak meg a címükért. Tessék szépen végigmenni a falvakon és együttműködve a polgármesterrel, szépen végiglátogatni a falvakban a cigánysorokat és elmesélni nekik, hogy aranyapám: először is kiganézod az udvarod!Kitakarítasz! Megmosdatod a kölyköd és normális ruhát adsz rá! Nem ordítasz, mint a fába szorult féreg senki sem süket! Elmész közmunkára különben nincs segély! A kölyködet rendszeresen iskolába járatod szépen, tisztán úgy, ahogy a többi csóró nem cigány.

Ez működik. Van egy település Szabolcsban. Úgy hívják Érpatak. Laknak ott rokonok, volt a tv-ben is az ottani polgármester. Végigjárt több falut is tanácsot adni az ottaniaknak.

Na náluk mind működik, amit leírtam. Keményen odapirítottak a kisebbségnek. Takarítasz, dolgozol különben nincs segély, fürdesz, kussolsz, iskolába jársz különben nem kapsz semmit! Napközben sem ordítasz és nem bömbölteted a cigányzenét. Éjjel keményen őrjáratoznak a polgárőrök, és mindenkit arra biztatnak, hogy a legkisebb problémával is mindig keressék meg őket. /tyúklopás, hangos zene,stb/ Kimennek ha kell, ha egyszer ha kétszer ha sokszor de addig járnak a renitensek nyakába, amíg fel nem fogják, hogy nem tehetik meg. A cigányok nagy része már átnevelődött ha nehezen is de már ők is segítik a normális lakók munkáját segítik a többi romát is felzárkózni és kezdenek beilleszkedni. Régen ott se lehetett kertet művelni mert mindent elloptak. Ma már nem így van. Csak egy maréknyi csoport van, akik még ellenállnak, úgyhogy ha valami történik már tudják a zsaruk hova menjenek. És szerintem az a maréknyi "ellenálló" sem fog sokáig ott maradni mert ilyen polgármester meg falusi összefogás mellett inkább megszoksz vagy megszöksz.

Érdemes lenne róluk példát venni. Ez legalább hosszú távú megoldás mert ezek a romák már ezt adják tovább a gyerekeiknek.

2012. nov. 26. 22:12
 37/62 A kérdező kommentje:

Eredmény? Aki eléggé tájékozott az tudja.

Elvesztették gyökereiket, identitásukat, felnőve java részük alkesz, depis, narkós, céltalan, gyökértelen, használhatatlan emberi roncs lett, akikkel a társadalom már tényleg nem tudott mit kezdeni.

-a cigányok még rég itt tartanak - LEGTÖBBJÜK narkós,céltalan,gyökértelen,használhatatlan,eltartott,társadalomba beilleszkedni nem tudó "ember."

szted miért nincs saját társadalmuk? miért rajtunk élősködnek?

Beteszik a zaciba ahol 20-30 gyerekre jut egy alulfizetett, lestrapált nevelő, aki nem érzi a magáénak egyiket sem. Tehát nem szülők, akik szeretnek, mesélnek, tanítanak, stb.

-de a nevelők legalább nem azt mesélik,hogy hogyan kell lopni,csalni,segélyért könyörögni..

Szerető anyuka, apuka, akik mesélnek, irányt és példát mutatnak, akik szeretnek, meghallgatnak.

- a putris cigányok milyen példát tudnak mutatni?

kommunikálni nem tudnak,nem dolgoznak,s arra sem törekednek,hogy munkát találjanak..arra sem ösztönzik a gyereküket,hogy iskolába járjanak és különbek legyenek náluk.

Ott az a sok semmirekellő cigány vajda. Dolgozzanak meg a címükért. Tessék szépen végigmenni a falvakon és együttműködve a polgármesterrel, szépen végiglátogatni a falvakban a cigánysorokat és elmesélni nekik, hogy aranyapám: először is kiganézod az udvarod!Kitakarítasz! Megmosdatod a kölyköd és normális ruhát adsz rá! Nem ordítasz, mint a fába szorult féreg senki sem süket! Elmész közmunkára különben nincs segély! A kölyködet rendszeresen iskolába járatod szépen, tisztán úgy, ahogy a többi csóró nem cigány.

-ezt te sem gondolod komolyan?? szerinted ők értenek a szép szóból?

https://www.youtube.com/watch?v=hbJOwvpUNX8 - ez nem itt történt,de a cigányok itt is így állnak hozzá.

Érdemes lenne róluk példát venni. Ez legalább hosszú távú megoldás mert ezek a romák már ezt adják tovább a gyerekeiknek.

-ebben egyetértek,de kivitelezhetetlen.

Bevallom nem nagyon értek a politikához, 20 éves vagyok még csak, és sok mindent nem tudok valóban.

De én azt írtam le amit látok,saját tapasztalatok alapján.

Nem egyszer,nem kétszer loptak tőlem/fenyegettek meg a cigányok. Akik lepontozták azokat az embereket,akik szintén látják mi folyik itt, hol laknak a rózsadombon??

Nem értem Tetrát sem,látszik,hogy nem vagy egy ostoba szar,és számomra felfoghatatlan,hogy akkor miért nem látod mi folyik itt? Miért nem látod a problémákat???

Nem azt mondom,hogy szavazzáál a jobbikra,én cska azt írtam,hogy igenis van probléma a cigányokkal és meg kell oldani,mert lassan már tényleg cigánytöbbség lesz..nézd csak meg az iskolákat K-Mo.-n.

Igenis tenni kell valamit,mert egyre rosszabb lesz

minden,az értelmes magyar,akinek tényleg van esze,de pénze nincs

2012. nov. 26. 22:43
 38/62 tetro ***** válasza:
21%

73%-os épp ezt kérdeztem a kérdezőtől. Ha vannak ilyen kutatások, akkor sorolja őket. Mert arról több ezer oldalnyi szakirodalom van, hogy egy anómiás társadalomban milyen devianciák alakulnak ki, hogy mit okoz a társadalmi mobilitás hiánya egyes osztályoknál, amit a rasszizmus felerősít, de genetikai tanulmányokkal nem találkoztam. És a kérdező jön Jeszenszkyvel (akiről valahol egy fél mondatot olvasott, és még csak azt sem tudja róla, hogy nem is genetikus), akin jelenleg röhög a tudományos világ. Te meg belinkelsz egy videót, ennek igazolására ahol Czeizel elmondja hogy téved. Akkor mégis hol vannak ezek a genetikai kutatások?

Téged kérdezlek meg erről is inkább, mert amit a kérdező leírt megoldásként, olyat csak egy hülye vagy egy óvodás gondol komolyan. Ha genetikai alapú a bűnözésre való hajlam, akkor mi értelme van állami gondozásba venni a gyerekeket? De mindegy is. És ha megtesszük az nyilvánvaló, hogy mivel jár nem? EU-ból azonnal hello, az ENSZ valószínűleg genocidium előkészületének nyilvánítja a dolgot, hisz faji alapon gyűjtünk be embereket, és a békefenntartók ellepik az országot. Az a minimum, hogy a gazdaság összeomlik, de azt is valószínűnek tartom, hogy hipphopp egy afrikai ország szintjére süllyedünk. Te egyet értesz ezzel a megoldással?

2012. nov. 26. 22:58
 39/62 tetro ***** válasza:
23%
Egyébként az hogy lehet, hogy tíz éve még a kifejezést se ismerte a többség, hogy "cigánybűnözés", most meg a csapból is ez folyik? Ennyivel több bűnesetet tapasztaltok személyesen?
2012. nov. 26. 22:59
 40/62 tetro ***** válasza:
0%

Nem cigányvédés, hanem emberiesség. Tudom nehéz ezt megérteni, de van aki nem pártolja más emberek kiirtását. Többek között azért sem, mert egy olyan világban, ahol egy népcsoportot eredendően rossznak lehet nyilvánítani, ott könnyen lehet, hogy a te családot lesz a következő áldozati bárány, ha a cigányok elfogytak.

Azt ugye azért látod, hogy amit most írtál, a színtiszta rasszizmus, minden objektivitást nélkülözve? Azért állítod, hogy több a bűnözés, és azért jött be újra a cigány-bűnözés a köztudatba, mert többen vannak a cigányok? A kínaiak és az afrikaiak is többen vannak itt mint húsz éve, szóval mégsem ez lehet az ok. Akkor mégis mi? Te személy szerint hány bűnesetet tapasztaltál a saját bőrödön vagy a közvetlen környezetedben az elmúlt néhány évben?

2012. nov. 26. 23:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!