Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit szóltok ehhez a videóhoz?...

Mit szóltok ehhez a videóhoz? Miért nem látják át még mindig sokan, hogy fel kell lépni a cigány-bűnözés ellen?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=Tav2R6gV4dQ&feature=g-all-u

Sokan még azt sem ismerik el,hogy létezik cigány-bűnözés.

2012. nov. 26. 16:18
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 tetro ***** válasza:
16%
Értem. Téged háromszor megtámadtak. Vagyis te három esetről tudsz biztosan. És lehet ilyen még akár pár száz is. Honnan tudod, hogy ez több mint tíz éve, vagy húsz? Honnan veszed, hogy rosszabb most a helyzet, mint bármikor máskor? Csak mert a statisztikák szerint a bűnözés Magyarországon csökken, te meg összesen három esetet tapasztaltál meg, és mégis úgy gondolod hogy ebben az országban a cigánybűnözés mérhetetlen probléma. Mégis miből érzed ezt, ez érdekel engem, mert nem a saját bőrödön tapasztalod az többszázezer esetet.
2012. nov. 26. 23:23
 42/62 anonim ***** válasza:
77%

"Nem cigányvédés, hanem emberiesség. Tudom nehéz ezt megérteni, de van aki nem pártolja más emberek kiirtását."

Én emberiesen adnék mindegyik normálatlannak 100 ezer forintot fejenként, hogy húzzon el innen, kezdjen máshol új életet és soha többé ne jöjjön vissza. Nem fogom végignézni, ahogy afrikai polgárháborús övezetet csinálnak az egész országból és végigerőszakolják a nőket, kifosztják az embereket.

Mert lehet, hogy te azt akarod, hogy hömpölyögjön a vér, szakadjanak ki a belek, cigánybandák dúlják fel és döntsék káoszba a vidéket szenvedést okozva többszázezer embernek, de egy normális gondolkodású egyénnek ez nem pálya.

2012. nov. 26. 23:25
 43/62 A kérdező kommentje:

Tetro,most őszintén te éltél már cigányok közelében?

Én több évig sajnos,s folyamatosan belém kötöttek,amikor én egy szót nem szóltam hozzájuk. Többször fel akarták törni az ajtómat,a mai napig ott van a véső nyoma.Hál isten már elköltöztem onnan. Ez magyar embereknél egyszer nem fordult elő.

Ezeregy videót betudnék ide linkelni,hogy milyen emberek.

Egyébként meg milyen statisztikát vársz?? Azon én is meg vagyok lepődve,hogy semmi sincs lerögzítve?

Vajon miért?

Voltam már börtönlátogatáson,és a rabok több mint fele cigány...pedig elvileg ők kisebbség..és mégis többen vannak bent.

2012. nov. 26. 23:25
 44/62 anonim ***** válasza:
100%

"-de a nevelők legalább nem azt mesélik,hogy hogyan kell lopni,csalni,segélyért könyörögni.."

Viszont arra sem fogják tudni ránevelni őket, hogy ne csinálják. Innentől kezdve tök mindegy mit csinálnak mert ha nem mutatnak pozitív példát akkor egymástól fognak tanulni. Nem tudják őket ilyen körülmények között nevelni. A nevelés nem így megy, ahhoz több kell. Tudom mert a közvetlen környezetemből dolgoztak ilyen helyeken. Az ilyen intézményekben csak megőrzik a kölyköket.

"Szerető anyuka, apuka, akik mesélnek, irányt és példát mutatnak, akik szeretnek, meghallgatnak."

Amikor ezt írtam nem a saját szüleikre gondoltam, hanem általánosságba véve ilyen szülőkre van szükség egy egészséges ember neveléséhez. Tehát a nevelők nem fogják megváltani a világot! Tessék még egyszer elolvasni és értelmezni az irományomat!!

És ne hidd, hogy kivitelezhetetlen. Hidd el működik. Menj vissza az Érpatakos részhez.

Igenis határozott fellépéssel, összefogással megy. Bizonyos segélyek feltételekhez köthetőek. Igenis sarokba lettek szorítva és rengeteget javult a helyzet. Csak egy tökös polgármester meg néhány belevaló rendőr kellett, aki mögött felsorakozott a falu, akik mindent megfigyelés alatt tartanak és nem félnek jelenteni.

Ajánlanék a figyelmedbe néhány videót. Arra most ne tessék odafigyelni, hogy kurucinfó meg Morvai Krisztina tőlük most vonatkoztassunk el, a fekete ruhás, szemüveges, kopasz bácsit kell hallgatni, érdemes.

Javaslom, hogy nézd végig a többi ehhez kapcsolódó videókat is. Van megoldás.

Az első link kicsit hosszabb film, a többi rövid pár perces pillanatkép.

http://www.youtube.com/watch?v=k2CSIWKkmpE

http://www.youtube.com/watch?v=iZB8CJrRbD4&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=VCYN2x2050Y&feature=related

2012. nov. 26. 23:36
 45/62 anonim ***** válasza:
68%

" Ha vannak ilyen kutatások, akkor sorolja őket."

A barátnőm ebből írta a szakdolgozatát, majd megkérdezem, hogy melyik szakirodalom tartalmazta, és megadom a könyv címét. Az pedig nem igaz, hogy 10-20 éve még nem volt ilyen kifejezés, hogy cigánybűnözés. Igenis volt, nézz utána. Sőt a rendőrségen volt egy cigányvonalnak nevezett részleg, ahol kifejezetten a cigányok által elkövetett bűncselekményekkel foglalkoztak. Ez csak azt bizonyítja, hogy már az átkosban is közülük került ki a legtöbb bűnöző. Ezek tények, kár vitatnod.

2012. nov. 26. 23:37
 46/62 tetro ***** válasza:
0%

Voltál börtönlátogatáson? Mindjárt meghajlok előtted. Én ezzel foglalkozom. Ma például az egész napomat a VIII.ker egyik leglepattantabb iskolájában töltöttem. Ahol valahogy működnek a dolgok mégis a pénzhiány ellenére is... Tanulmányokat olvasok, rendőrségi jegyzőkönyveket, és lalala. Ja és a VIII. ker egyik szakadt részén élek. És az elmúlt tíz évben egyetlen atrocitás ért cigányok által. Három hatalmas darab roma gyerek odajött hozzám a mikor a Köztársaság téren fotóztunk épp több milliós felszereléssel. És azt kérték csináljunk róluk fotót, és küldjük el a freemailre... Ezen kívül kb kétszer akarták magyarok szétverni a fejem, mert elfoglaltam a parkolóhelyüket vagy mert pirosnál nem indultam elég gyorsan. Mégsem gondolom azt ebből a két esetből, hogy mi magyarok barbár állatok vagyunk. Pedig megtehetném.

Egy dolgot viszont már látok. Az egész cigánykérdésben nálad kártékonyabb elem nem nagyon van. Tudod miért? Mert a cigánygyerek miattad nem lát más utat. Mert te ott vagy az iskolájában, ott van a közértben és ott vagy ha munkát akar kapni valahol. Mert szegregált osztályba kerül, mert a boltban követik őt, mert szóba se állnak vele a munkahelyen. Többen vannak a börtönökben? Igen. Tudod hol vannak még sokkal többen a cigányok? Mélyszegénységben. Ha egyetlen egyszer betennéd a lábad egy lakásba, hogy hogyan élnek, mennyi pénzből, akkor lehet elgondolkoznál. Mert ha télen a gyerek nem tudna mit enni én is lopnék. Gondolkozás nélkül. Hogy miért nem tanult tovább? Miattad. Mert azt harsogod hogy cigánybűnöző. Mert otthon nem lát mást, és egyedül a külső környezetnek lenne esélye, hogy kulturális változást hozzon. Az iskolának, a munkáltatónak, a közértesnek. De te a helyett azt mondod, hogy te cigánygyerek, neked a génjeidben van a bűn, ergo nem is válhatsz mássá. Erre kondicionálod te és a társadalom. Aztán mégis mit vársz? Ha a kutyádat vernéd állandóan, akkor is csodálkoznál ha aztán labilis lenne és megharapna? Mert ha a bűn genetikus lenne, akkor te még mindig Európában fosztogatnál ahogy ezer éve az őseid. Mégsem teszed. Mert kulturális kérdés, hogy mivé tudsz válni, de amíg te így állsz hozzá, addig semmi nem fog változni ez biztos.

2012. nov. 26. 23:37
 47/62 tetro ***** válasza:
34%

Cigánybűnözést kifejezést az átkosban használták a 80as évek elejéig. Aztán a 90es években már rég nem volt benne a köztudatban. Három évvel ezelőttig én nem is hallottam sehol a médiában. Most miért jött vissza újra?

Azt viszont tudod, hogy miért tűnt el a 80as években? Nem, nem a rendszerváltás miatt, meg mert rasszista. Még jóval 90en előtt... Nézz utána ha már nekem ezt tanácsoltad. Én már megettem, lesz meglepetés. Azt pedig kíváncsian várom, hogy a barátnőd milyen szakirodalmakat olvasott. Sőt, nagyon szívesen elolvasnám a szakdolgozatát, ami erről a témáról van.

2012. nov. 26. 23:41
 48/62 anonim ***** válasza:
57%

Kedves tetro!

Ez a hsz-ed egyszerűen vérlázító! Ne is reagáljon szerintem senki erre a beteg kommentre.

2012. nov. 26. 23:41
 49/62 tetro ***** válasza:
0%
:D
2012. nov. 26. 23:42
 50/62 A kérdező kommentje:

Ezt te sem gondolod teljesen komolyan?

Mennyi adományt kapnak a cigányok pl. a TASZtól,tisztálkodási csomagokat- hozzá se nyúlnak!!!

Ismerd már el,hogy egy igénytelen,lusta népség.

Már csak a nyelvüket is megnézve...

Ha kapnak is munkát, meglopják a munkaadóikat is!

Sok magyar ember él mélyszegénységben,de mégsem vetemednek rá a lopásra.

2012. nov. 26. 23:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!