Ti hogyan reagálnátok arra ha mondjuk Magyarországon lenne egy igazságosztó?
"Ti hogyan reagálnátok arra ha mondjuk Magyarországon lenne egy igazságosztó?"
Robin Hood
Pókember
Batman
Rájuk gondoltál:)
Figyelj, ha arra ébredtél, hogy szuper-képességed van, jó úton jársz, ha azt a köz érdekében használnád! :)
Jelmeztervezés terén javaslok egy betyárruhát. Ez a pókos, denevéres alsónadrágkifordítós maskara már kiment a divatból.
Robin helyett inkább egy pulival járnj igazságot osztani.
Szuperhősre mindig szükség van!
Batman, Spiderman, Turulman.
"És ki döntené el, hogy ki a rossz és ki a jó?"
Én ezt bevállalom.
"És ki döntené el, hogy ki a rossz és ki a jó?"
Szerintem ezt egy szuperhős élből tudja.
Bizonytalan, kezdő szuperhősöknek tudományos segédanyag a képregények és belőlük készült filmek.
Ha nagyon érdekel ez a téma nézd meg a Death Note c. filmet. Esetleg ha szereted az anime-t akkor nézd meg az anime változatot, az szerintem jobb lett.
Attól függ hogy milyen bűnözőt. Például akik Bencét megölték, illetve a megölésében segédkeztek, azokat nem siratnám meg ha egyik napról a másikra meghalnának.
Vagy például ott van Bándy Kata gyilkosa is. Lehet hogy morbid leszek de kifejezetten örülnék neki ha a gyilkosa meghalna.
Az ilyen dolognak valóban lenne visszatartó ereje. A súlyos bűnözőknek az lenne a fejében hogy valaki a törvényen kívül lesújtana rájuk és esélyük sem lenne védekezni.
Javaslom mindenkinek a Watchmen megtekintését, jobb esetben a képregény elolvasását.
Lehetne hosszú oldalakat írni a kérdésről, de felesleges, amikor már megírták, hogy az igazságosztó és az általa létrehozott igazságos társadalom csak egy ábránd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!