A kormány miért nem csinál semmit a cigányokkal?
Úgy értem hogy építni nekik a házakat adnak segélyt pedig munkába se járnak.Miért nem csinál semmit a kormány?A magyarok pedig a cigányok miatt utcára kerülnek.Belém is kötött ma egy cigány.Azt hozzá teszem hogy Skinhead vagyok.
Ha a jobbik lenne a kormány élén akkor javulna ez a helyzet? :/
11-24 16:37
Ha hazugságokat adsz a számba, pontokba szedve olyan állításokat írsz össze, amik az eredeti tartalom kiforgatásai, eltúlzásai, sarkításai, hogy ezzel tedd nevetségessé a mondandómat - valós érvrendszer hiányában -, akkor mégis mit vártál?
Valahogy éreztem...:)
Az ünnepi időszakra való tekintettel inkább nem kommentálnám a "szokásos" stílusomban amit idevetettél, csak annyit mondok, olvasd át mégegyszer kérlek.
Az ünnep alkalmából viszont mutatnék két érdekességet, remélem tetszeni fognakt:
U.I: Mielőtt megkérdeznéd, a kurucos linkkel nem célzok semmire, azt csak szórakoztató műként ajánlom:)
A kommenteket is olvasd el.
Aki a kurucról tesz be linket az kb olyan mintha valami vallási guru oldalát mutogatná mint bizonyítékot a maja világvégére :))
Már annyi kurucos hírt megcáfoltunk itt hogy egyszer érdemes lenne összegyűjteni azokat amik igazak voltak... :)))
Nem hiszem hogy hosszú lista lenne de bizonyára évente 1-2 darab véletlenül összejön nekik amikor elrontják... :))
Nofene? Ti ismeritek egymást? Vagy a vita öröméért, partner nem lévén, már önmagaddal veszekszel? A százalék azonos...
Persze ha mindenki kitenné a nevét, ilyen baj nem lenne.
"Vagy a vita öröméért, partner nem lévén, már önmagaddal veszekszel?"
Jó ötlet, holnaptól elkezdem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!