Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha választhatnál, melyik...

Ha választhatnál, melyik Trianonban elcsatolt területünket kérnéd vissza és miért?

Figyelt kérdés
2012. szept. 16. 19:22
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
0%

" Ez a normális, ha egy nemzet törődik a határain túli társaival is."

Azért én megkérdeznék valamit. Ti mit tettetek bele abba a bizonyos közösbe? Mert kivenni azt nagyon tudtok.

" hanem mert agyukat mosták"

Érdekes, hogy az öszödi beszéd utáni főleg jobbikos agymosás után az egyszerűbb gondolkodásúak, hogy rátaláltak az ős nacionalizmusukra. Mert ők az agymosottak, nem mi akiknek folyton a pénztárcájában turkálnak a sámánhívőktől elkezdve lassan már mindenki...

2012. szept. 24. 05:26
 32/45 anonim ***** válasza:
43%

,,Azért én megkérdeznék valamit. Ti mit tettetek bele abba a bizonyos közösbe? Mert kivenni azt nagyon tudtok."

Mondjuk 1920-ig ugyanannyit, mint az új határokon belül maradtak. És még egyszer leírom, hogy a határon túli magyarok nem szoktak kérni, az itteniek adnak kérés nélkül. Ha ezzel problémád van, menj el az MVSZ-hez vagy a HVIM-hez, és követeld tőlük az összegyűjtött adományokat, ha ennyire úgy érzed, hogy a te zsebedből húzták ki.

És még egyszer megkérdezem, ha a Tiszántúl holnap Romániához kerülne, ugyanígy osztanád a ,,román" debreceni, békéscsabai embereket, hogy ők aztán ne merjenek rajtad élősködni?

Az őszödi beszéd után pedig nem történt semmiféle agymosás, szimplán a birkábbja is rájött, hogy valami itt nagyon nem stimmel.

2012. szept. 24. 08:40
 33/45 anonim ***** válasza:
Erdély - Arany és egyéb bányák valamint a természeti kincsek.
2012. szept. 24. 16:30
 34/45 anonim ***** válasza:

"Mondjuk 1920-ig ugyanannyit, mint az új határokon belül maradtak"

HAha. Az kicsit régen volt ahhoz, hogy kéregessetek. Azóta mit tettetek bele a közösbe?

"

És még egyszer megkérdezem, ha a Tiszántúl holnap Romániához kerülne, ugyanígy osztanád a ,,román" debreceni, békéscsabai embereket, hogy ők aztán ne merjenek rajtad élősködni?"

Nekik kicsit azért több közük van MO-hoz.

"szimplán a birkábbja is rájött, hogy valami itt nagyon nem stimmel."

Ja, gyurcsány beszéde után meg lett sértve az ősmagyarságuk. Érdekes, hogy ez a réteg a fradi meccs után is így viselkedik.

2012. szept. 24. 18:28
 35/45 anonim ***** válasza:

,,HAha. Az kicsit régen volt ahhoz, hogy kéregessetek. Azóta mit tettetek bele a közösbe? "

Még egyszer megkérdezem, mikor és hol láttál/hallottál olyat, hogy határon túliak kéregetnek.

,,Nekik kicsit azért több közük van MO-hoz. "

Mennyivel van több köze ma Magyarországhoz Debrecennek, mint 1910-ben pl. Kolozsvárnak?

,,Ja, gyurcsány beszéde után meg lett sértve az ősmagyarságuk. Érdekes, hogy ez a réteg a fradi meccs után is így viselkedik"

Gyurcsány beszéde -> ősmagyarság -> fradi meccs -> *zárlat* őőő mivan?? :D Egyszer találkoztam egy bekokózott sráccal, még ő is összefüggőbben beszélt...

2012. szept. 25. 00:05
 36/45 anonim ***** válasza:

"Még egyszer megkérdezem, mikor és hol láttál/hallottál olyat, hogy határon túliak kéregetnek. "

Egyszer kapcsold be a Rádiót és menj rá a Kossuthra.

"Mennyivel van több köze ma Magyarországhoz Debrecennek, mint 1910-ben pl. Kolozsvárnak? "

Talán kicsit több magyar adózó él most ott mint Kolozsváron anno? Kolozsvár kiszállt a buliból annak idején. Debrecenben pedig nem 20% magyar él... Csak ennyi...

"Gyurcsány beszéde -> ősmagyarság -> fradi meccs -> *zárlat* őőő mivan?? :D"

Igen, elég nagy zárlatot okoz az új nacionalista butaságotok.

2012. szept. 25. 05:21
 37/45 anonim ***** válasza:

Persze megértem a Nagymagyarország iránt érzett vágyakozásaitokat,de nézzetek végre utána, hogy pl. 1910-ben az elcsatolt területeken a lakosság hány %-a volt egyáltalán magyar.Előre jelzem, meg fogtok lepődni.Milyen volt a magyar kormányok kisebbségi politikája, s hogyan éltek itt a kisebbségek? A sok pozitív intézkedés ellenére nem vagyok büszke a magyarságomra.

Remélem a feltett kérdés csupán költői, hiszen gondolj bele, mennyi gondot kellene felvállalnunk, ha most egy-két

területet visszakapnánk, miközben pl.a borsodi problémákat

sem tudják megoldani! Tudomásom szerint nincsenek külhoni őseim, de ezt magyarként is így látom.

2012. szept. 26. 11:32
 38/45 anonim ***** válasza:

"(Nem olvastam végig a kommenteket, bocs ha már valaki írta.)

Úgy tudom 2020-ra lejár a trianoni szerződés. Szóval nem kell válogatni. Mindnek a miénknek kéne lennie."

Legnagyobb sajnálatodra közlöm veled, hogy már régen nincs érvényben a trianoni szerződés, hanem a II. VH-t. lezáró Párizsi-békeszerződés van érvénybe, úgyhogy semmi értelme ennek a trianonozásnak.

2012. szept. 27. 19:58
 39/45 anonim ***** válasza:

csilla0701:

Miért, te nem sajnálod? Amúgy hol írja felül? (egyszer már végignyálaztam, de nem találtam, vagy elsiklottam felette, vagy csak szimplán nem értettem azokat a nyakatekert mondatokat :D)

2012. szept. 29. 21:35
 40/45 anonim ***** válasza:

Képes itt valaki higgadt gondolkodásra? Arra, hogy a másik véleményét ne csak acsarkodásnak tekintse, amelyre még nagyobb és hangosabb vicsorítással válaszol?

Úgy vélem ezért süllyedünk egyre mélyebbre. Persze megvan ennek a jól tervezett oka.

Ismét kérdezem: képes valaki elfogadó hangnemben válaszolni, he nem érti , pontosítást kérni?

Én ezt választanám.

2012. szept. 29. 23:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!