Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi legális és mi nem, avagy...

Mi legális és mi nem, avagy mit tehetünk a cigányok ellen?

Figyelt kérdés

A szomszédunkba költözött egy 4 gyermekes cigány család,eddig nem volt velük semi bajunk,azonban egy hete lopják a burgonyánkat.Az első 8 bokornál még nem szóltunk,bár anyu már akkor is ideges volt,ám ma reggel látta,hogy megint 10 bokrot kiástak.Anyut persze megütötte a guta,nem is azért mert ellopták,nah jó ez túlzás mert ez is közrejátszott,hanem azért mert szenvedett vele,ugye elásta,kapálta stb.Nem ebből élünk van pénzünk venni is zöldséget,de mivel kertvárosban lakunk így olcsóbb és praktikusabb is.A kert el van kerítve végig széltében hosszában,csak hát egy bibi van.2 családi házunk van és ez a kert a másik házunkhoz tartozik,amiben nem lakunk,ergo nem is tudunk hajnalbn kimászni vagy csak meghallani éjjel ha másznak át,márpedig át másznak simán mert a közvetlen szomszédunk és köztük nincs kerítés.

Én személy szerint egy kicsit megijedtem ma,mert nagyanyám átment hozzájuk ,vagyis a tulajt kihvta,aztán az elkezdett pattogni,végül a cigány asszony is kijött,mamám meg beszült,hogy ha mégegyszer átmennek ott maradnak(persze nem gondolta ezt komolyan,mit csinálna,eldádázná őket?XD)a nő meg beszaladt,ergo valszeg ők voltak,azért én kicsit megijedtem,mert elég nagydarab a pasi,én meg most mennék akciózni és akkor itt jön a kérdés

mit tehetek meg legálisan és mit nem.Arra gondoltam,hogy kiteszek egy táblát,hogy áram van a kerítésbe vezetve,meg teszek rá olyan izét,nem tudom mi annak a neve,amivel összecsiptetik az áramköröket,aztán behúzok valami drótot,hadd higyjék azt,hogy áram van benne.

Mit lehet még tenni?Mer a rendőrségnek ugye felesleges szólni.A szöges drótra gondoltam még ,de hát biztos átmásznak azon is amilyen ravaszak.Mit lehet még tenni ami legális?

Várom az ötleteket,de tényleg csak olyat ami hazsnos és én is megtudom csinálni,mert lány vagyok:DD

2009. júl. 29. 10:24
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:

Jajjj,közben elfelejtettem megírni nektek,hogy a második incidens és nagyanyám: "Ha mégegyszer lopnak,kinyírom magukat" meg nyilvánulása után nem jöttek többet.Ebben sztem közrejátszik az is,hogy beszéltünk a a főbérlővel és megmondtuk neki,hogy legyen szíves tenni vmit,hát úgy látszik megmondta nekik,hogy ez így nem ok és ha maradni akarnak ne lopjanak.Lehet el is költöztek,mert nem látom őket,ami nem is baj már:D

Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat:)

2009. aug. 30. 15:51
 42/47 anonim válasza:
100%
Tarts ott egy kuvaszt vagy kaukázusi juhászt. Én nagyon elégedett vagyok velük.
2009. nov. 27. 16:03
 43/47 A kérdező kommentje:

Elköltöztek rögtön az incidens után,rájuk szólt a lakástulaj:D

Probléma megoldva:))

2009. nov. 28. 17:44
 44/47 anonim válasza:
69%
Semmit nem tehetsz ellenük.A törvény teljesen őket védik.Ha az életedet véded tőlük,életfogytiglani börtönt kapsz
2010. jún. 28. 16:37
 45/47 anonim válasza:
Hát ez egyszerű vagy 50 skinhead a krumpli földre....
2011. márc. 29. 13:43
 46/47 anonim ***** válasza:
100%

Gáz-riasztó pisztollyal hatástalanítani -> nagykéssel elvágni a torkát -> elásni a krumplik közé

Amit a szerv nem tud meg, az legális. ;)

2011. márc. 30. 12:33
 47/47 Nagy I. válasza:

Sajnos a kutya sem megoldás minden esetben. Borsodban sorra mérgezik meg őket a cigányok, aztán ugyanúgy betörnek. Gondolom a többi megyében is ez a helyzet.Arról pedig, hogy a cigányok mit közvetítenek rólunk a világ felé, jól tanúskodik Abaházi József, egyszerűsítve a cigányok szóvivőjének nyilatkozata. Azt én sem tudom eldönteni, hogy tényleg elhiszi-e azt, amit mond, vagy csak a szokásos cigány hazugságkényszerről van-e szó.

A nyilatkozat:

[link]

2014. szept. 20. 08:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!