Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Azt olvastam, a LeMonde...

Azt olvastam, a LeMonde magazin Plantu nevű karikatúristájától nem volt durva, hogy diktátorként ábrázolta Orbánt Viktort. Szerintetek?

Figyelt kérdés

A kérdést nem Orbán politikájának megítélésére nyitom! Az érdekelne, hogy szerintetek túlzó volt-e vagy sem a francia karikatúra , illetve hogy tényleg ennyire "bevállalósan" szokott ábrázolni bárki mást is ?

Nézegettem pár Plantu-rajzot ,de szerintem ez azért elég erős volt.

2012. aug. 31. 20:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a karikatúra teljesen rendben van. Semmi olyat nem rajzolt le benne a készítője, ami nem állna nagyon közel az igazsághoz.Ha Orbán atyánkat fikázzák azt csak magának köszönheti. Nem, ismétlem NEM vagyok baloldali mielőtt nekem ugranának.
2012. szept. 1. 09:52
 12/17 anonim ***** válasza:
Most eszembe jutott még, hogy a franciák meg lehet, hogy "belepofázok a mások dolgaiba" embereknek tűnek, sőt lehet, hogy tényleg azok is, de nekik ez már az ötödik köztársaság. Ha nem tetszik nekik valami azt kinyilvánítják. Ebben úgy érzem tanulhatnánk tőllük.
2012. szept. 1. 12:08
 13/17 A kérdező kommentje:

Ok, tiszteletben tartom, hogy van, akinek ez simán belefér, valakinek nem.

Viszont kiegészíteném a témát : ha mi csinálnánk ilyet egy magyar lapban a franciákról, mekkorát kapnánk érte a fejünkre ?

Cohn-Bendit száz darabkára szedné Orbánt.

2012. szept. 1. 12:11
 14/17 anonim ***** válasza:
Értem, hogy miért sérelmezitek. És igen. Ebben biztos lehetsz, hogy fordított esetben szóvá tennék a franciák.Márcsak az önérzetük miatt is.:D Mindenki egyenlő, csak vannak néhányan akik egyenlőbbek.:) Franciaország az erősebb kutya. Mellesleg Ausztriával
2012. szept. 1. 12:32
 15/17 anonim ***** válasza:
bocsi az Ausztriával a házi dolimba megy.
2012. szept. 1. 12:33
 16/17 anonim ***** válasza:

Nekem ez belefér.

Gyilkosokat ad ki az azerieknek állampapírokért cserébe; szakértőket küld Asszadnak, ha az még nem értene elég jól a saját népe terrorizálásához (vagy talán "tanulámnyútra" küldte őket?). De ez csak a hab a tortán ahhoz képes, hogy tulajdonképpen puccsot hajtott végre az új alkotmányával, és saját magára szabta a választási törvényt. Nincs itt semmi túlzás.

2012. szept. 1. 12:35
 17/17 anonim válasza:
Mi köze hozzá egy franciának?
2012. szept. 2. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!