Azt olvastam, a LeMonde magazin Plantu nevű karikatúristájától nem volt durva, hogy diktátorként ábrázolta Orbánt Viktort. Szerintetek?
A kérdést nem Orbán politikájának megítélésére nyitom! Az érdekelne, hogy szerintetek túlzó volt-e vagy sem a francia karikatúra , illetve hogy tényleg ennyire "bevállalósan" szokott ábrázolni bárki mást is ?
Nézegettem pár Plantu-rajzot ,de szerintem ez azért elég erős volt.
Ok, tiszteletben tartom, hogy van, akinek ez simán belefér, valakinek nem.
Viszont kiegészíteném a témát : ha mi csinálnánk ilyet egy magyar lapban a franciákról, mekkorát kapnánk érte a fejünkre ?
Cohn-Bendit száz darabkára szedné Orbánt.
Nekem ez belefér.
Gyilkosokat ad ki az azerieknek állampapírokért cserébe; szakértőket küld Asszadnak, ha az még nem értene elég jól a saját népe terrorizálásához (vagy talán "tanulámnyútra" küldte őket?). De ez csak a hab a tortán ahhoz képes, hogy tulajdonképpen puccsot hajtott végre az új alkotmányával, és saját magára szabta a választási törvényt. Nincs itt semmi túlzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!