Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Erről mi a véleményetek? Mert...

Erről mi a véleményetek? Mert szerintem nagyon durva. áááá

Figyelt kérdés
[link]
2012. márc. 19. 13:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Az. És remélem valaki felelőségre vonja azt aki ezt kitalálta, felvette és terjeszti!
2012. márc. 19. 13:29
 2/15 anonim ***** válasza:
Ez meg mi a fene? Nem mentem rá, de ez a YOUTU.BE link gyanúúúúúús.
2012. márc. 19. 13:29
 3/15 anonim ***** válasza:
Fekete Pákó felolvassa a Nemzeti Dalt, de össze-vissza.
2012. márc. 19. 13:40
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelmű provokáció. Pákót felkérték, hogy szavalja el a Nemzeti dalt, de lehetőleg úgy, hogy az "nemzetközi" legyen. Pákó egy báb, akit olyanok mozgatnak, akik magyar létükre a magyarságból csinálnak viccet.

Nem értem, hogy miért jó, ha valaki magyar létére saját nemzetét provokálja. Szerintem az ilyen ember nem jó ember.

2012. márc. 19. 13:51
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos a cionistáknak semmi sem szent. A TV meg még segédkezik nekik!
2012. márc. 19. 14:52
 6/15 anonim ***** válasza:

"Ez meg mi a fene? Nem mentem rá, de ez a YOUTU.BE link gyanúúúúúús."

A youtube.com rövidített linkje a youtu.be.

2012. márc. 19. 15:12
 7/15 anonim ***** válasza:
Nem hogy örülnétek hogy egy fekete ember erőt vesz magán és próbálja minden eszközzel magyar kulturát terjeszteni. :-)
2012. márc. 19. 15:39
 8/15 anonim válasza:
Igyekszik..probál szavalni...nehéz a magyar nyelv
2012. márc. 19. 16:03
 9/15 tetris ***** válasza:

Nekem tetszett! Annyira igyekszik, hogy szépen elmondja, de a magyar nyelv nagyon nehéz annak, aki nem itt született. Ne bántsátok már ezt a szegény makit, a szemüvegét is olyan tudományosan tologatja fel-le. És mennyire igyekszik hangsúlyozni, hogy jó legyen.

Arra azért kiváncsi lennék, hogy Petőfi mit szólna hozzá. Szerintem a hasát fogná a röhögéstől.

2012. márc. 19. 16:45
 10/15 anonim ***** válasza:

"Nekem tetszett! Annyira igyekszik, hogy szépen elmondja, de a magyar nyelv nagyon nehéz annak, aki nem itt született. Ne bántsátok már ezt a szegény makit, a szemüvegét is olyan tudományosan tologatja fel-le. És mennyire igyekszik hangsúlyozni, hogy jó legyen.

Arra azért kiváncsi lennék, hogy Petőfi mit szólna hozzá. Szerintem a hasát fogná a röhögéstől."

A magyarok is elszavalják pedig 90%-uk hasonló tróger mint pákó. Engem ez kb. annyira háborít fel, mint amikor egy "magyar" olvassa fel. Az, hogy tologatja a szemüvegét, az szerintem nem baj. Az viszont zavaról, amikor a zsidózó, szlovákozó műveletlen tini focihuligánok "szavalják" el a kocsmából hazamenve. Egyszer el kéne mesélni nekik, hogy Petőfi szlovák származású volt. Bár, talán azt sem tudják, hogy ő írta.

2012. márc. 19. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!