Mi a vélemény erről a videóról? Szerintem durva de egyben érdekes is.
1:44 körül nagyon édesek. Érdekes, hogy nem a táplálékot látja bennük.
17/L
Az a medve-szinu kutya a 2 meteres lancon... hat elegge maga alatt volt a farka, hatracsapva a fule, szerencsetlen rettegve menekult volna, ha tudott volna.
Amugy pedig utalom a lancott tartott kutyak gazdait, akkor is, ha tudom, hogy ezek szant huznak es tobb 10km-t tesznek meg naponta. Eppen ezert nem lenne szukseg a lancra. FUJJJJJJJ.
szia!
Annak idején vettük az Állatbarát c német újságot. Kb az 1992-es év egyik számában van egy jó hosszú cikk erről, hogy a jegesmacik milyen barátságosak a szánhúzó kutyákkal. Úgyhogy nem először látok ilyet.
Végülis a medve is kutyaféle, és nyilván a kutyák elismerik a tekintélyét, tehát sok okuk nincs vitázni. A természetben is inkább elkerülik egymást a ragadozók, nem konfrontálódnak, tehát alapból az egymás elleni harc nincs beléjük kódolva. Érdekes.
Ezen én is gondolkodtam, hogy ez milyen így láncon tartani a kutyákat, bár az ottani körülmények között nem tudom hogyan máshogy lehetne. Mondjuk ha normálisan le vannak mozgatva (szánt úznak) akkor nem igazán értem hova mennének lánc nálkül a gazdájuk és a falkájuk nélkül...
Akiteki írogatott tegnap, kíváncsi lennék ő mit gondol erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!